- 3 Haziran 2016
- 816
- 373
- 103
- Konu Sahibi Siyahhhinci
Evet ya kotu oldu ne guzel konuşuuorduk burdaBelki yeniden farklı hesap açarlar ya çok saçma gerçekten böyle olması
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya kotu oldu ne guzel konuşuuorduk burdaBelki yeniden farklı hesap açarlar ya çok saçma gerçekten böyle olması
Anam gitti kızlar
Bana dedin sandım evet evet yapan testini atsın![]()
Silik görünüyor yarın sabahta ilk idrarla yapacağım emin olamadımYanında destekçi olunca
Evet evet erken bencedeSizin için birazcık daha erken belki 7-8 gibi çıkar
Marka artımed miYanında destekçi olunca
İnşallah çıkar silik var gibiYanında destekçi olunca
Markası days doktorMarka artımed mi
Amin inşallahİnşallah çıkar silik var gibi
İnşallah kızlar salı kan testine gideceğim çok heyecanlandımGrubumuzun ilk pozitifi bence hayırlı olsun![]()
Hayırlısı olsun sabah ilk idrarla bir deneyin bakalım bana eczacı clear pink diye bir marka verdi iki tane bir tane de ben garsnti olsun diye 380 lira verdim predictor aldım vallahiMarkası days doktor
Ben nöbetçi eczanede sadece bunları buldum 200 lira iki tanesi yarın vir daha bakacağım. Sen test yaptın mıHayırlısı olsun sabah ilk idrarla bir deneyin bakalım bana eczacı clear pink diye bir marka verdi iki tane bir tane de ben garsnti olsun diye 380 lira verdim predictor aldım vallahi
Ne bilim herkesin yorumlarını okuyorum hep bir belirti var birilerinde bende yok elşim az evvel yarın yapaakmı test dedi hiç belirtim yok diye Salı yapalım boşver dedim öncelerinde ben koşardım teste inşallah bu sefer pozitif olurAma belirtileri olmak zorunda değilmiş. Kendini bu konuda strese sokmamanı tavsiye ederim
Var mı belirtileriniz?Ben nöbetçi eczanede sadece bunları buldum 200 lira iki tanesi yarın vir daha bakacağım. Sen test yaptın mı
Teşekkür ederimBen nöbetçi eczanede sadece bunları buldum 200 lira iki tanesi yarın vir daha bakacağım. Sen test yaptın mı
İnşallah, öyle düşünme belirtisi olup negatif olan ya da hiç olmayanda pozitif olabiliyor. Çok stres yapacaksan evde yapma benceNe bilim herkesin yorumlarını okuyorum hep bir belirti var birilerinde bende yok elşim az evvel yarın yapaakmı test dedi hiç belirtim yok diye Salı yapalım boşver dedim öncelerinde ben koşardım teste inşallah bu sefer pozitif olur
Evet alt karnımda ağrı oluyor ara ara belim ağrıyor bide akıntı zaten fazlasıyla var ama kanama veya lekelenme hiç olmadı.Var mı belirtileriniz?
9. Günüm bugün silik olduğu için sabah daha güvenilir olur bence. Brn yapmayacağım diye kendimi şartlamıştım ama meraktan yaptım. İnşallah pozitif sonucuyla bize bildirirsinAy sanki silik var gibiKaçıncı gündü sizin sabah ilk idrarla yapmasakta çıkar mı ki benim hiç cesaretim yok ya şu idrar testini yapmaya. Yarın sonuç günüm en iyisi doktorumdan duyayım bugüne kadar bekledim
Yok Salı günü transferin tam 10 günü direk kan vericem evde yapıp nehafit görmek istemiyorum göreceksem bari kanda net görürümTeşekkür ederim
İnşallah, öyle düşünme belirtisi olup negatif olan ya da hiç olmayanda pozitif olabiliyor. Çok stres yapacaksan evde yapma bence