• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Kızlar sancım 5 dk ya düştü. Dr a gıttım acil sezeryanla 4.20 de doğdu. 36+4 de 2 kg doğdu. 7 kez kordon dolanmış solunum sıkıntısı var. Kakasını çok yutmuş şu an yoğun bakımda. Dua edın lütfen..
Öncelikle gözün aydın canım sanada çok geçmiş olsun 🌸rabbim şifa versin bebeğine🙏🏻çabucak iyileşip tez zamanda kavuşursunuz inşallah

Kızlar sancım 5 dk ya düştü. Dr a gıttım acil sezeryanla 4.20 de doğdu. 36+4 de 2 kg doğdu. 7 kez kordon dolanmış solunum sıkıntısı var. Kakasını çok yutmuş şu an yoğun bakımda. Dua edın lütfen..

İnşallah bir an önce iyileşir ve kavuşursun yavruna 🙏 Biliyorum zor bir durumdasın ama onlar bizim sandığımızdan çok daha güçlüler. Bebeğin sana gelene kadar sen kendini toparlamaya çalış, sonunda her şey güzel olacak ❤️

Bugün doğum yapacak olan arkadaşlarıma Allahtan şifa diliyorum🤲 Hepiniz inşallah sağlıkla kucağınıza alın yavrucuklarınızı 🥰 çok güzel bir duygu 😍 rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah 🤲

Ayyyy harikaaa 🥹😍 gözünüz aydın olsuuun 🍀♥️🙏🏻🙏🏻
çook sağol canım benim🥰🥹❤️
suuuduru68 suuuduru68 tebrik ederim canımmm🥰🥲 Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah😍🙏🏻 öp kuzuyu yerime🤭🧿
çok teşekkür ederim balım🥰🤩 inşallah öperim teyzesiii☺️🩷
Ay ne güzel doğmuş 😍😍 sağlıklı uzun ömürleri olsunn🥰
teşekkür ederiz teyzoşu🥹 çok güzeldi çok şükür❤️
Maşallah canım tebrik ederim.surec hızlı ilerlemis, ne mutlu sana
çok sağoll canım benim🥹🩷
Gözünüz aydın canım 😍
sağoool teyzoşuuu🥹🩷

Kizlar detayları sonra veririm ama doğum yaptım.buranin saatiyle 22:34ta 49 cm ve 2740 kg doğdu çok şükür. Biraz stresliydi ama doğum anında hiç ağrım olmadı,hissetmedim. Dikişim var o uzun sürdü.bebis güzel kavrıyor memeyi ama henüz süt gelmiyor bence. Çok pratik yapmak gerek..bakalim
Canım benimmm benimde gece suyum geldiği için telaşdan görmedim seninde gözün aydın Rabbim prensese uzun sağlıklı ömürler versin kimbilir nasıl güzeldir prenses, ikinizde iyisiniz çok şükür🥹🩷🧿👑

Back
X