• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Kızlar sancım 5 dk ya düştü. Dr a gıttım acil sezeryanla 4.20 de doğdu. 36+4 de 2 kg doğdu. 7 kez kordon dolanmış solunum sıkıntısı var. Kakasını çok yutmuş şu an yoğun bakımda. Dua edın lütfen..
Öncelikle gözün aydın canım sanada çok geçmiş olsun 🌸rabbim şifa versin bebeğine🙏🏻çabucak iyileşip tez zamanda kavuşursunuz inşallah

Kızlar sancım 5 dk ya düştü. Dr a gıttım acil sezeryanla 4.20 de doğdu. 36+4 de 2 kg doğdu. 7 kez kordon dolanmış solunum sıkıntısı var. Kakasını çok yutmuş şu an yoğun bakımda. Dua edın lütfen..

İnşallah bir an önce iyileşir ve kavuşursun yavruna 🙏 Biliyorum zor bir durumdasın ama onlar bizim sandığımızdan çok daha güçlüler. Bebeğin sana gelene kadar sen kendini toparlamaya çalış, sonunda her şey güzel olacak ❤️

Ayyyy harikaaa 🥹😍 gözünüz aydın olsuuun 🍀♥️🙏🏻🙏🏻
çook sağol canım benim🥰🥹❤️
suuuduru68 suuuduru68 tebrik ederim canımmm🥰🥲 Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah😍🙏🏻 öp kuzuyu yerime🤭🧿
çok teşekkür ederim balım🥰🤩 inşallah öperim teyzesiii☺️🩷
Ay ne güzel doğmuş 😍😍 sağlıklı uzun ömürleri olsunn🥰
teşekkür ederiz teyzoşu🥹 çok güzeldi çok şükür❤️
Maşallah canım tebrik ederim.surec hızlı ilerlemis, ne mutlu sana
çok sağoll canım benim🥹🩷
Gözünüz aydın canım 😍
sağoool teyzoşuuu🥹🩷

Kizlar detayları sonra veririm ama doğum yaptım.buranin saatiyle 22:34ta 49 cm ve 2740 kg doğdu çok şükür. Biraz stresliydi ama doğum anında hiç ağrım olmadı,hissetmedim. Dikişim var o uzun sürdü.bebis güzel kavrıyor memeyi ama henüz süt gelmiyor bence. Çok pratik yapmak gerek..bakalim
Canım benimmm benimde gece suyum geldiği için telaşdan görmedim seninde gözün aydın Rabbim prensese uzun sağlıklı ömürler versin kimbilir nasıl güzeldir prenses, ikinizde iyisiniz çok şükür🥹🩷🧿👑

Kizlar detayları sonra veririm ama doğum yaptım.buranin saatiyle 22:34ta 49 cm ve 2740 kg doğdu çok şükür. Biraz stresliydi ama doğum anında hiç ağrım olmadı,hissetmedim. Dikişim var o uzun sürdü.bebis güzel kavrıyor memeyi ama henüz süt gelmiyor bence. Çok pratik yapmak gerek..bakalim
Gözünüz aydıın 🙆🏻‍♀️💃🏻 Sütünüzde gelir hemencecik inşallah bebiş zaten emmeye hazır müthişşş 😍♥️
Kızlar herkese teşekkür ederim. Bebeğim yanıma geldi. Gerçekten çok guçlu ler🧡ama benım agrım çok fazla..
Sizinde gözünüz aydın 🍀 Sağlıkla sıhatle geçsin günleriniz 🙏🏻💞

Doğum yapanları okudukca nasıl heyecanlanıyorum hepsi çok güzel bambaşka hikayeler 😬🙌🏻

Kızlar herkese teşekkür ederim. Bebeğim yanıma geldi. Gerçekten çok guçlu ler🧡ama benım agrım çok fazla..
Canım gözün aydın 😍 hiç merak etme çook güçlüler yeğenimde de aynısı oldu bir süre ciğerleri temizlensin vs dediler kontrol edildi ama 1 2 saat sonra kucaktaydı şuan 4.5 yaşında bir premses onun güzel günlerini gördükçe her acın dinecek 🙏

Gece rüya gördüm "bugün 7.Aralık bebeğin doğcak" bende "neden bugün diyorum", "çok istiyordun babasıyla aynı ay olsun 27.Aralık birde sayıları benzediği için" yane babası 27.Aralık doğdu kızımda 7.Aralık olcakmış diye biriyle sohbet ediyorum rüyamda😍 sonra uyandım 4:30da wcye kalkmak istedim ve birden bi aşyada sıcaklık hissettim aha kacırdım dedim tutamadım dedim sonra bi baktım sıvı durmuyor aha dedim suyum geldi kalktım ayağa hala geliyor eşimde o sıra yatakta yokdu iceri doğru yürüdüm oda uyuyamamış bütün gece, o sırada balkonda sıgara ıcıyordu ona doğru yürüdüm, asla ne oldunu anlamadı "ne oldu niye kalktın dedi" dedim "benim suyum geldi" eşim PANİK😂 hemen ambulansı aradık çünki suyum hala çok geliyordu durmuyordu doğum her an başlar birde 2.doğumum diye korktuk cantamızı aldık hastaneye geldik🥰 tabi hastaneye gelesiye kadar giyindiğin kacındı üstüm ıslandı😂
sonra yatışım yapıldı ama sancım yokdu hiç öğlene kadar sadece suyum gelmeye devam ediyordu ve acıklığım 2cmdi🙄
saat 13de suni sancı verdiler damar yolunda ama yavaş yavaş hissediceksin dediler ben bir saat sonra hissetmeye başladım 14de ciddi sancılar hissettim sonra ben uzun sürer sandım ve ağrım çok şiddetliydi "bana epidural verin" dedim sağolsun hemşire VERMEDİ😂 ıkın ıkın dedi ıkındım bütün gücümle altan sıcaklık bebeğin geldiğini hissettim sonra "8cm oldu" dedi birden hemşireler aralarında, dedim "NEE 8 mi?"😳😂 sonra bi kac kere daha bağırdım ıkındım doğdu prensesim🤩

14:17de🥹🩷
Gözün aydınnn 😍😍😍 ayy ne güzel gelmiş öyleee hepp sağlıklı mutlu günleri olsun inşallah prensesinnn 2. 3. Daha hızlı ama ilk olunca çok stresli böyle bir doğum istiyorum banane 😂😂😂

Gece rüya gördüm "bugün 7.Aralık bebeğin doğcak" bende "neden bugün diyorum", "çok istiyordun babasıyla aynı ay olsun 27.Aralık birde sayıları benzediği için" yane babası 27.Aralık doğdu kızımda 7.Aralık olcakmış diye biriyle sohbet ediyorum rüyamda😍 sonra uyandım 4:30da wcye kalkmak istedim ve birden bi aşyada sıcaklık hissettim aha kacırdım dedim tutamadım dedim sonra bi baktım sıvı durmuyor aha dedim suyum geldi kalktım ayağa hala geliyor eşimde o sıra yatakta yokdu iceri doğru yürüdüm oda uyuyamamış bütün gece, o sırada balkonda sıgara ıcıyordu ona doğru yürüdüm, asla ne oldunu anlamadı "ne oldu niye kalktın dedi" dedim "benim suyum geldi" eşim PANİK😂 hemen ambulansı aradık çünki suyum hala çok geliyordu durmuyordu doğum her an başlar birde 2.doğumum diye korktuk cantamızı aldık hastaneye geldik🥰 tabi hastaneye gelesiye kadar giyindiğin kacındı üstüm ıslandı😂
sonra yatışım yapıldı ama sancım yokdu hiç öğlene kadar sadece suyum gelmeye devam ediyordu ve acıklığım 2cmdi🙄
saat 13de suni sancı verdiler damar yolunda ama yavaş yavaş hissediceksin dediler ben bir saat sonra hissetmeye başladım 14de ciddi sancılar hissettim sonra ben uzun sürer sandım ve ağrım çok şiddetliydi "bana epidural verin" dedim sağolsun hemşire VERMEDİ😂 ıkın ıkın dedi ıkındım bütün gücümle altan sıcaklık bebeğin geldiğini hissettim sonra "8cm oldu" dedi birden hemşireler aralarında, dedim "NEE 8 mi?"😳😂 sonra bi kac kere daha bağırdım ıkındım doğdu prensesim🤩

Çok güzel hikaye ya keske benimde normal olabilseydi :(

Allah analı babalı büyütsün canım 🙏🤲

Selam kızlar iyi geceler. Yeni doğum yapan arkadaşlarıma geçmiş olsun öncelikle☺️🤲Sonrada bebekleri için sağlık sıhhat diliyorum 🤲
Benim gibi 3-4 hafta arası olanlar ve tecrübelilerden bilgi rica ediyorum 🙏 yaklaşık 1 haftadır gece 4-5 e kadar bebeğim uyumuyor gazdan 😒 zaten lahusalığın verdiği mental ve psikolojik o kadar yorgunum ki 😖 yattığımda bile etlerim açıyor artık 😑yapmadığım şey kalmadı😵‍💫 göğüsten çekip ara ara gazda çıkarttım. Ve 3 saatten önce beslemedim 🥺 ama me yapsam olmuyor çıldırmak üzereyim 😭 önerebileceğiniz memnun kaldığınız gaz damlası var mı acaba 🤔
Merhaba canım öncelikle gözün aydın. En iyi gaz damlası bence sab simplex. Benim kızıma çocuk doktorumuz bunu vermişti çok şükür rahat geçti sürecimiz. Aralık annelerine bir bakayım doğumlar nasıl gidiyor sıra bize geliyor dedim mesajını gördüm kayıtsız kalamadım.

Eklentiler

• IMG_8738.webp
    IMG_8738.webp
    13 KB · Görüntüleme: 9
Back
X