• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Kızlar sancım 5 dk ya düştü. Dr a gıttım acil sezeryanla 4.20 de doğdu. 36+4 de 2 kg doğdu. 7 kez kordon dolanmış solunum sıkıntısı var. Kakasını çok yutmuş şu an yoğun bakımda. Dua edın lütfen..
Canim dualarım sizinle, inşallah bir an önce sağlıkla kavuşun

Yeni doğum yapmış arkadaşlarım hepinizin gözü aydın sağlıcakla büyütmek nasip olsun bundan sonraki süreciniz çoo çok daha keyifli ve güzel geçsin. Bugn doğum yapacak bütün arkadaşlarım da kolaylıkla sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.Ben de bıhün 39+0 ım ilk çocuğum 37+1 de doğunca bu gebeliğim de erken olur demiştim ama kızım nazlı çıktı yâr n doktor randevum var bakalım beklemek mi mantıklı müdahale ettirmek mi mantıklı sağlıklı düşünemiyorum bu konu da benim gibi olanlardan yorum bekliyorum

evet bebeksi bugday tenim cok bozuldu şimdi. :oops:meme ucunu kastetmıyorum mememın tümü kahvelı kremli gibi hare hare . değişiyor ... yuzumde daha cok olmustu oglumda. yanagım alnım sankı tarlada calısmısım yuzum lekelenmıs ya da hasar almıs gibıydı dogum sonrası ılk haftalar gectı gıttı sukur :) bunda da oyle olacagını dusunuyorum :)
Geçmesi teselli olarak yeterli geldi canım sağol ama bu siyahlık ta ne bilim hiç gecmicek gibide duruyo ama demekki geciyormus

Teşekkür ederim herkese🙏🏽 salı gününe kadar hastanede kalacağız.sut gelsin diye uğraşıyorum
Buarada Solgar brewers yeast b12sini kullanan var mı? Süt arttırıyor mu acaba
Canım bebek küvözdemi ki ben unuttum sanki senin bebiş yanındaydı neden hastanede kaliyorsunuz

Yeni doğum yapmış arkadaşlarım hepinizin gözü aydın sağlıcakla büyütmek nasip olsun bundan sonraki süreciniz çoo çok daha keyifli ve güzel geçsin. Bugn doğum yapacak bütün arkadaşlarım da kolaylıkla sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.Ben de bıhün 39+0 ım ilk çocuğum 37+1 de doğunca bu gebeliğim de erken olur demiştim ama kızım nazlı çıktı yâr n doktor randevum var bakalım beklemek mi mantıklı müdahale ettirmek mi mantıklı sağlıklı düşünemiyorum bu konu da benim gibi olanlardan yorum bekliyorum
Benimde yarın randevum var 40+1 oldum Allah yardımcımız olsun bir sıkıntı yoksa bekle canım

Benim de yatışım yapıldı kızlar. Suni sancı alıyorum, umarım kolay atlatırım, bana da şans dileyin 🌸 Bugünün sonunda çok kişi bebeğine kavuşacak inşallah 🥰
Allah kolaylık versin inşallah sağ salim kucağına alırsın inşallah bebişini 🙏🏻 🌸

Back
X