- 22 Şubat 2021
- 369
- 703
- 53
- Konu Sahibi annabelica
- #55.161
Kızlarr toplu doğum günü gibi bi gün
herkes sağlıkla kavuşsun inşallah bebişine. Ben +1 olmamak için direniyorum bugün hiç iyi değilim 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa, kuzularAbla aşırı mutlu. Ufak kıskançlıklar oldu tabi battaniye üstünden çekmeler yatağına yatmalar emme isteği falanyavaş yavaş alışıyor ama. Çok zorlanıyorum yorgunum genel olarak. Ama ayaktayım bi şekilde
![]()
Canim dualarım sizinle, inşallah bir an önce sağlıkla kavuşunKızlar sancım 5 dk ya düştü. Dr a gıttım acil sezeryanla 4.20 de doğdu. 36+4 de 2 kg doğdu. 7 kez kordon dolanmış solunum sıkıntısı var. Kakasını çok yutmuş şu an yoğun bakımda. Dua edın lütfen..
Gözün aydın canım, çok güzel , Allah ayırmasınKızlar herkese teşekkür ederim. Bebeğim yanıma geldi. Gerçekten çok guçlu lerama benım agrım çok fazla..
Sağlıklı kolay doğumlar olsun canımBenim de yatışım yapıldı kızlar. Suni sancı alıyorum, umarım kolay atlatırım, bana da şans dileyinBugünün sonunda çok kişi bebeğine kavuşacak inşallah
![]()
Canım resmi doğum günümüz aynı gibiGözün aydın canım, çok güzel , Allah ayırmasınağrıların da geçecek inşallah
Beklemedimi canım doktorun güzellikle geçsin sürecin suni sancı nasıl bizide bilgilendir lütfenBenim de yatışım yapıldı kızlar. Suni sancı alıyorum, umarım kolay atlatırım, bana da şans dileyinBugünün sonunda çok kişi bebeğine kavuşacak inşallah
![]()
Geçmesi teselli olarak yeterli geldi canım sağol ama bu siyahlık ta ne bilim hiç gecmicek gibide duruyo ama demekki geciyormusevet bebeksi bugday tenim cok bozuldu şimdi.meme ucunu kastetmıyorum mememın tümü kahvelı kremli gibi hare hare . değişiyor ... yuzumde daha cok olmustu oglumda. yanagım alnım sankı tarlada calısmısım yuzum lekelenmıs ya da hasar almıs gibıydı dogum sonrası ılk haftalar gectı gıttı sukur :) bunda da oyle olacagını dusunuyorum :)
Canım bebek küvözdemi ki ben unuttum sanki senin bebiş yanındaydı neden hastanede kaliyorsunuzTeşekkür ederim herkesesalı gününe kadar hastanede kalacağız.sut gelsin diye uğraşıyorum
Buarada Solgar brewers yeast b12sini kullanan var mı? Süt arttırıyor mu acaba
Benimde yarın randevum var 40+1 oldum Allah yardımcımız olsun bir sıkıntı yoksa bekle canımYeni doğum yapmış arkadaşlarım hepinizin gözü aydın sağlıcakla büyütmek nasip olsun bundan sonraki süreciniz çoo çok daha keyifli ve güzel geçsin. Bugn doğum yapacak bütün arkadaşlarım da kolaylıkla sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.Ben de bıhün 39+0 ım ilk çocuğum 37+1 de doğunca bu gebeliğim de erken olur demiştim ama kızım nazlı çıktı yâr n doktor randevum var bakalım beklemek mi mantıklı müdahale ettirmek mi mantıklı sağlıklı düşünemiyorum bu konu da benim gibi olanlardan yorum bekliyorum
Allah kolaylık versin inşallah sağ salim kucağına alırsın inşallah bebişiniBenim de yatışım yapıldı kızlar. Suni sancı alıyorum, umarım kolay atlatırım, bana da şans dileyinBugünün sonunda çok kişi bebeğine kavuşacak inşallah
![]()
Canım nasılsınKızlar sancım 5 dk ya düştü. Dr a gıttım acil sezeryanla 4.20 de doğdu. 36+4 de 2 kg doğdu. 7 kez kordon dolanmış solunum sıkıntısı var. Kakasını çok yutmuş şu an yoğun bakımda. Dua edın lütfen..
Benim doğum perşembe günü olucak cnm çok hastaydım toparlanmam için perşembe gününe erteledikKızlar varmı haber hiç kimseden ses çıkmadı etiket yapılanlardan naptınız öğlen oldu sabah girdiniz sanırım iyisinizdir inşallah
İyi canım iyileşki bebisini daha rahat sevebil ve ona bakacak gücün olsunBenim doğum perşembe olucak cnm rahatsızlığımdan dolayı ertelendi
Benim doğum perşembe olucak cnm rahatsızlığımdan dolayı ertelendi