• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
O kadar zordu ki ben acıdan bayılmıştım zaten hayal meyal sedyenin üstünde apar topar ameliyat masasında olduğumu hatırlıyorum onun kokusu herşeye değer gerçekten

Canım gözün aydın, geçmiş olsun, çok şükür çok zorlu bir yolculuk sonrası, kucağına almışsın miniğini, Allah ayırmasın hiç 🙏🏻🌸

Kızlar doğumdan sonra kuyruk sokumu ağrınız devam ediyor mu, hamileliğimde hep ağrı vardı şimdi daha şiddetli ağrıyor, ne zaman geçer ?

Kızlar dün gece 1.43 de acilen sezeryana alındım bebeğim bir türlü gelmiyordu normal yolla ebelerin ihmali yüzünden doktora da haber verilmedi doktor gelip baktığı an bebeğim kalp atışları düştüğü için sezeryana aldi 34 saat suni sancı çektim hele o son beş saati o kadar kötüydü ki anltamam hayatımda böyle bir ağrı yaşamadım Rabbime şükürler olsun oğluma sağlıkla kavuştum şimdi yanımda uyumuş Rabbim bütün hamilelerin karşısına iyi doktor hemşire ve ebe çıkarsın
Canim zor olmuş ama sağlıkla kavuştun ya yavruna, önemli olan o. Hem geçmiş olsun, hem hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün

Evett beklenen oldu, uyuyamıyorum:))

Bugün 12.45'te doğdu Leyla ,🥰

3.380 gram, 50 cm

Akşama kadar her şey yolundaydı ama gece zorlu geçti, çok çok az emiyor ve uyuyor.Sonra yine uyanıyor. Sütüm az az gelmeye başladı neyse ki. Dikişler, gaz sancısı, yeniden yıkılmadım ama ayakta da değilim:))
Ay adı da pek güzelmiş maşallah sağlıkla büyüsün Leyla kuzusu 🙏🌸

Herkese günaydın arkadaşlar 😊ben de dün 39+2 de aniden doğuma gittim ve kızımı kucağıma aldım.Ne zaman gelecek deyip dururken tuvalete gittiğimde çamaşırımda ıslaklık ve hafif kan gördüm suyumun geldiğini anladım zaten hemen sonrasında sancım başladı dakika tuttum 10 dakikadan 5 dk ya o kadar hızlı düştü ki hemen hastaneye gittik 2 cm açıklık vardı ama sancıların sıklığı 2 dakikaya düşmüştü çok az suni samcı başladılar ama sonrasında kestiler çünkü 4 tr hastaneye girdik 6.05 te kızım doğdu .Miniğim iki eli yüzünde doğunca beni zorladı tabi ama o mis kokusu her şeye bedel.Darısı doğumu yapmamış arkadaşlarıma olsun🤲🤲🤲
Hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün 🥰

Evett beklenen oldu, uyuyamıyorum:))

Bugün 12.45'te doğdu Leyla ,🥰

3.380 gram, 50 cm

Akşama kadar her şey yolundaydı ama gece zorlu geçti, çok çok az emiyor ve uyuyor.Sonra yine uyanıyor. Sütüm az az gelmeye başladı neyse ki. Dikişler, gaz sancısı, yeniden yıkılmadım ama ayakta da değilim:))
Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün 🥰

Doğuma yaklaşık 10 gün kaldı ama kızımın dişine yemek yerken bir şey battı ve apse yaptı, kocaman şiş, dün Dr a gittik ilaç verdi ve haftaya çekelim dedi, baksa 3 dişe de kanal dolgu ,4 dişe normal dolgu yapılması gerekiyor dedi, sedasyonla yapılacak, çok gerginim, hem böyle bir şey beklemiyordum , anestezi alacak diye çok endişeliyim, hem zamanlama olarak nasıl denk geldi böyle, bize de dua edin sağlıkla kolaylıkla hallolsun dişleri 😪

Merhaba doğum yapanlara hayırlı olsun bekleyenlere de Allah kolaylık versin.
Vajinal doğum yapan anneler ve vajinal doğum bekleyenlere bir sorum var. Bebek ne zaman baş aşağı döner bir zamanı var mı yoksa son güne kadar da dönebilir mi. Ben 30. Haftadayım henüz başı yukarda. Merak ediyorum ilk bebeğim 🥹
Benim 28. haftada baş aşağıydı canımm. 32 de gittim makat geliş pozisyonu almış. Doktorum böyle giderse normal doğumu unut dedii. Belki bir ihtimal de dönebilir dedii. Doğum 19 ocak sonrası istediğin zaman olur dedi

Kızlar doğumdan sonra kuyruk sokumu ağrınız devam ediyor mu, hamileliğimde hep ağrı vardı şimdi daha şiddetli ağrıyor, ne zaman geçer ?
spınal anestezı ya da epıdural sonrası bel agrısı bı sure devam edıyor ama kuyruk sokumun eğrıyse hamılelıkte ortaya cıkıyor agrısı x2 lenıyor yani. o da olur benım ılk dedıgımden de olur

Doğuma yaklaşık 10 gün kaldı ama kızımın dişine yemek yerken bir şey battı ve apse yaptı, kocaman şiş, dün Dr a gittik ilaç verdi ve haftaya çekelim dedi, baksa 3 dişe de kanal dolgu ,4 dişe normal dolgu yapılması gerekiyor dedi, sedasyonla yapılacak, çok gerginim, hem böyle bir şey beklemiyordum , anestezi alacak diye çok endişeliyim, hem zamanlama olarak nasıl denk geldi böyle, bize de dua edin sağlıkla kolaylıkla hallolsun dişleri 😪
lutfen işlemi diş hekımı koltugunda almasın. anestezı uzmanı ve ıyı bı doktor uygulasın amelıyathane ortamında.. cok sıkıntılı haberler gorduk tv de de. gerek yok.

Benim 28. haftada baş aşağıydı canımm. 32 de gittim makat geliş pozisyonu almış. Doktorum böyle giderse normal doğumu unut dedii. Belki bir ihtimal de dönebilir dedii. Doğum 19 ocak sonrası istediğin zaman olur dedi
32 bunu söylemek için erken bence canım doktor boş yere umutsuz konuşmuş. Doğum anına kadar bile dönebilir. Benim 36 civarı döndü

Canım benim kızım da kan uyuşmazlığı var benimle ben 0+ o B+, üç saat ışık tedavisiyle 12 olan değeri 6 oldu taburcu olduk aynı gün, kaçıncı gün 12ye çok yüksek dedi? Bizim doktorumuz 14ü sınır kabul ediyordu ikinci haftada, bebeğin haftası büyüdükçe tolere edebileceği değer artıyor, kilosu iyiyse 12ye neden yüksek demiş anlamadım, benim kızım 2.5 kiloyken 3 saatte düştü değeri yani, endişe etme canım bence beslenmeyle atabileceği bir değer çok geçmiş olsun
Yarın bı aylık olacak canım iki gün önce 12 dedi kan testindede 11.2 çıktı doğum kilosuda 2.890 9 gün küvezde kaldı taburcu edildiğinde 2.690 dı şimdi 3.300 olmuş

Canım akıl vermiş gibi olmayayım ama bende iki saatte bir emziriyorduk ama sarılık yükselince bebişin uyku hali de yükseliyor diye bende o da harap olmuştuk bizim kilo alımımız sürekli kaka yaptığı için az olduğundan doktor bize süte ek mama başladı, memeyi emdiği gibi hop kaka yapıyordu. Mamayla hızlıca kilo aldı sarılığı da öyle geçti bi danışmak istersen diye yazdım
Ben sadece emziriyorum kilo alımı iyi dedi dr kiloda sıkıntı çıksaydı bende mama verirdim kan sonucumuz çıktı hafif triodi yüksek çıktı idrarda verdik kaka bulaşmış tekrar test istedi idrar yolu enfeksiyonu varsa oda sarılığı yüksektir dedi tiroid içinde iki hafta sonra gel tekrar test yapalım dedi

Back
X