- 17 Eylül 2025
- 582
- 901
- 18
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #55.461
İnşallah kendi sancısı gelir yaBen hala doğurmayan ve bel kasık sancısı olmayan olarak kalanlardanım38+5 oldum. En son pazartesi gittim açıklığım yoktu rahim dokularım da hala sertmiş. Tüm tuşlara basmaya devam ediyorum ….
40+0 a kadar gelmezse 18 aralıkta suni sancıyla vs tetikleyecek onu hiç istemiyorum![]()
İşte cesaret işte feraset işte adam gibi adamlıkVefa böyle birşey işte![]()
Cuma son adminimBen de aksine beklemeye cesaret edemezdim sanırım hayırlısı olsun canım
Güle güle gelsin bebiş canım kolay doğumlar diliyorumBende yarın inş doğum yapıyorum![]()
Aynı derdtten muzdarip olan çok kişi varız hayırlısı olsun canım bebislerimiz sağlıklı olsunlar daKuzu 37+3 üm ben de kendi sancımla açılma bekliyorum, cumartesiye kadar açılma olmazsa pazartesi sezeryan olcam kısmetse, açılma olursa suni denenecekpazartesiye kadar inşallah kendi sancımla doğum yaparım
![]()
Döndüyse girer canım endişe etme senBen bugün kontrole gittim canım. 38+0 tam. Ölçümlerde 39. Haftayla uyumlu çıktım. Bebeğin suyu ve hareketi iyiydi. Kilosu 3300-3500 civarı ölçüldü. Henüz kanala girmemiş ama doktor girişinde bekliyor dedi geçen hafta da aynı şeyi söylemişti biraz umutsuzluğa kapıldım açıkçası. Çatı muayenesi de oldum rahim ağzı yumuşamış belki o işe yarar.![]()
Hadi bakalım bende bütün tuşlara bastım artık gerisi taktiri ilahiBen varııım bugün tam 38+0 oldum 39+5 e kadar bekliyoruz bakalımİnşallah gelir kendi kendinee. Pilates yürüyüş merdiven masaj herşeyi yapıyorum, çatı ağrısından uyku uyuyamıyorum ama banamısın demedi henüz
haftaya bekliyorum, konuştuk kendisiyle anlaştığımızı umuyorum
![]()