• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
kafa büyük olursa doktorum beklemeye gerek yok diyebilir
Allah kolaylik versin simdiden nefesini dogru ayarla nefesini sakin alip vermekte rahmi guzel aciyor

suni sanci almadim ben kimi hissediyomus zor dio kiminede İşlemiyor Mecburi yatirirsa seni suni vercek ozaman

Allah kolaylik versin simdiden nefesini dogru ayarla nefesini sakin alip vermekte rahmi guzel aciyor

suni sanci almadim ben kimi hissediyomus zor dio kiminede İşlemiyor Mecburi yatirirsa seni suni vercek ozaman
Evet eger bana bırakırsa ben bir hafta daha beklerim 41 e kadar 😅 Ama eskiden doğumlar nasıl oluyordu eskilerde diyor oğlan geç gelir biraz daha dursa oğlan olacaktı falan diye ama Rabbim kolaylığını versin inşaallah hepimize

D Dilan Nur canım ne yaptın doğurdun mu uzun zamandır sesin çıkmadıı
Kızlar dün gece 1.43 de acilen sezeryana alındım bebeğim bir türlü gelmiyordu normal yolla ebelerin ihmali yüzünden doktora da haber verilmedi doktor gelip baktığı an bebeğim kalp atışları düştüğü için sezeryana aldi 34 saat suni sancı çektim hele o son beş saati o kadar kötüydü ki anltamam hayatımda böyle bir ağrı yaşamadım Rabbime şükürler olsun oğluma sağlıkla kavuştum şimdi yanımda uyumuş Rabbim bütün hamilelerin karşısına iyi doktor hemşire ve ebe çıkarsın

Back
X