• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Bizede yüksek dedi ama herhangi bi tedavi uygulanmadı tiroid için iki hafta sonra tekrar kan vericez duruma göre ilaç vericek 3 gün sonrada idrar sonucu çıkar e nabızdan bakın üreme olmadı yazıyorsa gelmenize gerek yok dedi
İnşallah hiçbir şey yoktur canım🙏🏻🥰

Kızlar dün gece 1.43 de acilen sezeryana alındım bebeğim bir türlü gelmiyordu normal yolla ebelerin ihmali yüzünden doktora da haber verilmedi doktor gelip baktığı an bebeğim kalp atışları düştüğü için sezeryana aldi 34 saat suni sancı çektim hele o son beş saati o kadar kötüydü ki anltamam hayatımda böyle bir ağrı yaşamadım Rabbime şükürler olsun oğluma sağlıkla kavuştum şimdi yanımda uyumuş Rabbim bütün hamilelerin karşısına iyi doktor hemşire ve ebe çıkarsın
Nasıl bir sorumsuzluk yaaa 😔 yaşadıkların için çok üzüldüm kuzum ama şükür ki bebeğini sağ salim kucağına almışsın. Devlet hastanesi miydi bu kadar uzun süre suni verip normal doğum için zorlamışlar. Senin yerinde olsam şikayet ederim ama kim uğraşacak diyor insan bazen. Çok uzun süre bekletmişler düşündükçe kötü oldum 😢

Handan2212 Handan2212 A aist123 kızlar doğum yaptınız mı? Acaba yazdınız da ben mi hatırlamıyorum bilmiyorum merak ettim. Kime cevap yazdığımı bile unutuyorum bazen 🤷‍♀️😬♥️
Evet o kadar hızlı ilerliyor ki herkesin doğumu sanki bir sen bir ben burda dolanıyoruz gibi geliyor bana 😂 bende unutuyor um hangisi doğum yapmış yada ben yazdımmı diye

Back
X