• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Biz de mama değiştirdik ondan mı oldu ki😞 hepsini yaptım ben de valla doktor sadece probiyotik verdi gaz damlası vermedi bize. Sorayım ben de mutlaka tesekkür ederim canım🌸🌸🌸
Ondan olabilir ben de çok zorlandım değiştirince😓 inşallah hemen rahatlar yavrucak

@javairia canım ikinize birden yazmış olayım bizde yaşadık mama değişikliğinden kaynaklı üç gün kaka yapamama ve şiddetle sancılar maalesef, ben çekilmemiş Kimyon ve Rezene çaylarına boğdum kendimi birde Nurse harveys damlasını kullandık ama kullanacak olanlara tavsiyem yenidoğan dönemindeyse kutuda yazdığı gibi 20 damla kullanmayın bence, çünkü bence bebeklere tek seferde 20 damla fazla geliyor benim kızım hiç kusmazdı Maalesef kustu öyle verme hatasını yaptım😥 şimdi günde üç kere falan sütüme ek mama veriyorum 30 ml Her verişimde 3 damla damlatıyorum tabi doktor daha iyi bilir :)
Canım öncelikle çok teşekkürler paylaştığın bilgiler için. Ben süt çayı içiyorum onun içinde var kimyon ve rezene. Zaten tek başına onları içersem bende kusarım çok sağlam bi midem yok 😵‍💫 bende nurseden memnun olan yok diye sap simplex başladım. Dr 3 saatte bir 8 damla vermemi söylemişti ama bana çok geldi ben günde 4 defa 10ar damla veriyorum. Çok bi faydasını gördüm desem yalan olur ama tabiki biraz rahatlama var. Bi ürün söylemiştim oda bugün kargoda inşallah faydasını görürüm 🧐

Ben sadece emziriyorum kilo alımı iyi dedi dr kiloda sıkıntı çıksaydı bende mama verirdim kan sonucumuz çıktı hafif triodi yüksek çıktı idrarda verdik kaka bulaşmış tekrar test istedi idrar yolu enfeksiyonu varsa oda sarılığı yüksektir dedi tiroid içinde iki hafta sonra gel tekrar test yapalım dedi
Geçmiş olsun canım güzel sonuçlar al inşallah🙏🏻

Yarın bı aylık olacak canım iki gün önce 12 dedi kan testindede 11.2 çıktı doğum kilosuda 2.890 9 gün küvezde kaldı taburcu edildiğinde 2.690 dı şimdi 3.300 olmuş
Doktordan doktora değişen bir değerlendirme mi bilmiyorum ama benim doktoruma göre aşırı bir yüksekliği yok canım anne sütü sarılığında da ilk haftalar olsa farklı an bizim de yarın 1. Ayımız 10 gün önce 12ye taburcu olduk şimdi gözlerinden hiçbir yerinde sarılık kalmadı çok şükür, bizde de kan uyuşmazlığı var kızımla

Canım öncelikle çok teşekkürler paylaştığın bilgiler için. Ben süt çayı içiyorum onun içinde var kimyon ve rezene. Zaten tek başına onları içersem bende kusarım çok sağlam bi midem yok 😵‍💫 bende nurseden memnun olan yok diye sap simplex başladım. Dr 3 saatte bir 8 damla vermemi söylemişti ama bana çok geldi ben günde 4 defa 10ar damla veriyorum. Çok bi faydasını gördüm desem yalan olur ama tabiki biraz rahatlama var. Bi ürün söylemiştim oda bugün kargoda inşallah faydasını görürüm 🧐
Benim de kusasım geliyor😆 bilmiyorum nursenin içinde de zeytinyağı var şekli de zaten ona benziyor bide bazı vitaminler en sonunda zeytinyağına batıracam çocuğu🤩 inşallah faydasını görürsün canım 🤩memnun kalırsan bize de söyle🌸😘

Kızlar selam, dün çatı muayenesinde kendimi kastığımı ve doktorumun haftaya 38+6 da haftaya sezeryanla alalım demesini çok kafama takmıştım. Pazartesi haber ver demişti. İçime sinmedi. Bugün başka bir doktora gittim. Çatı muayenesini oldum. Doktorum normal doğum için çatımın müsait olduğunu söyledi. Bebeğin her şeyi iyi durmdaymış. Suyu, kordonu, plesanta hepsi iyiymiş. O yüzden zamanını bekleyebiliriz dedi. Eğer gelmezse 40.haftadan sonra alırız sezeryanla dedi. O yüzden ben de beklemeye karar verdim. İki doğuma da karşı değilim ama ilk önce vaktini beklemek istiyorum

Kızlar selam, dün çatı muayenesinde kendimi kastığımı ve doktorumun haftaya 38+6 da haftaya sezeryanla alalım demesini çok kafama takmıştım. Pazartesi haber ver demişti. İçime sinmedi. Bugün başka bir doktora gittim. Çatı muayenesini oldum. Doktorum normal doğum için çatımın müsait olduğunu söyledi. Bebeğin her şeyi iyi durmdaymış. Suyu, kordonu, plesanta hepsi iyiymiş. O yüzden zamanını bekleyebiliriz dedi. Eğer gelmezse 40.haftadan sonra alırız sezeryanla dedi. O yüzden ben de beklemeye karar verdim. İki doğuma da karşı değilim ama ilk önce vaktini beklemek istiyorum
Başka doktora gidip içini rahatlatmana çok sevindim canım, peki bu seferki çatı muayenen nasıldı doktor mu iyiydi sen mi kasmadın kendini dünkü doktorla alakalı mıydı merak ettim. Eğer zaten şeker tansiyon iri bebek vs durumları yoksa bence de zmanını beklemek en doğrusu. Hayırlısıyla istediği zaman gelsin bebişin canım 😘🤗

Başka doktora gidip içini rahatlatmana çok sevindim canım, peki bu seferki çatı muayenen nasıldı doktor mu iyiydi sen mi kasmadın kendini dünkü doktorla alakalı mıydı merak ettim. Eğer zaten şeker tansiyon iri bebek vs durumları yoksa bence de zmanını beklemek en doğrusu. Hayırlısıyla istediği zaman gelsin bebişin canım 😘🤗
Canım doktor zaten rahatlattı, hatta şöyle dedi çatı muayenesinde kendini kasman normal doğumu yapamazsın demek değil çünkü normal doğumda sancılarla birlikte açılman da olacak dedi. Bu seferkinde yine biraz hissettim ama dayanılmayacak bir şey değildi ve daha rahattım tabiki. Ki çok kısa süren bir işlem. Dün doktorum hiç tolerans göstermeden korkuttu beni, sonuçta ilk kez deneyeceğim bir şeydi. Hiçbiri yok, her şey yolunda o yüzden en güzeli beklemek canım. Çok teşekkür ederim. Gerçekten bir şey içine sinmeyen arkadaşlar varsa da iç sesini dinleyip farklı farklı görüşleri almak çok iyi geliyor insana

Benim de kusasım geliyor😆 bilmiyorum nursenin içinde de zeytinyağı var şekli de zaten ona benziyor bide bazı vitaminler en sonunda zeytinyağına batıracam çocuğu🤩 inşallah faydasını görürsün canım 🤩memnun kalırsan bize de söyle🌸😘
Al benden de o kadar en son ben zeytinyagini baktıracağım çocuğu🤣🤣🤣🤣 clinicid diye bir şey sipariş verdim bir tanıdığım kullanmış çok iyi dedi ben de sipariş verdim bakalım inşallah derdimize derman olur gerçi burada konusu geçmiş ama öyle kalmış bakalım memnun kalırsam paylaşırım

Al benden de o kadar en son ben zeytinyagini baktıracağım çocuğu🤣🤣🤣🤣 clinicid diye bir şey sipariş verdim bir tanıdığım kullanmış çok iyi dedi ben de sipariş verdim bakalım inşallah derdimize derman olur gerçi burada konusu geçmiş ama öyle kalmış bakalım memnun kalırsam paylaşırım
İnşallah memnun kalırsın canım🥰 bu aylarda normalmiş ama 4 aya kadar çocuk kendini kasabiliyormuş kaka konusunda🥲 inşallah o kadar sürmez

Doktordan doktora değişen bir değerlendirme mi bilmiyorum ama benim doktoruma göre aşırı bir yüksekliği yok canım anne sütü sarılığında da ilk haftalar olsa farklı an bizim de yarın 1. Ayımız 10 gün önce 12ye taburcu olduk şimdi gözlerinden hiçbir yerinde sarılık kalmadı çok şükür, bizde de kan uyuşmazlığı var kızımla
Bizede yüksek dedi ama herhangi bi tedavi uygulanmadı tiroid için iki hafta sonra tekrar kan vericez duruma göre ilaç vericek 3 gün sonrada idrar sonucu çıkar e nabızdan bakın üreme olmadı yazıyorsa gelmenize gerek yok dedi

Back
X