• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
İlk günler benimki de öyleydi sabırla sürekli uyandıra uyandıra emzirdim, meme başında geçirdiği süre uzadı ama emmesi için gıdığına topuğuna elleyip uyandırdım, stres olmayın sabırla emzirmeye çalışın sonradan açılıyorlar zaten bebişler
Uyandırabilmek için altını açıyorum uğraşıyorum topuk vs sıkıyorum uyanıyor ama memede uyuyor dediğim dakikalardan sonra yarın kontrolümüz var bakalım inşallah her şey yolundadır 🤲
Canım topuğunu azıcık sıkıp rahatsız edip uyandırıp beslemen lazım ben de kıyamıyordum sonra sarılıktan hastanede yatınca akıllandım
Topuk kulak kenarı burun sıkma vs aklına gelebilecek her şeyi deniyorum ama çok zor uyandırıyorum ya umarım uyanık kalma süresi uzar yarın doktorumuz inşallah sarılık sıkıntılı demez 🤲 çünkü gözlerinde hafif var sarılık

Kızlar 3 sezeryanımdı diğerlerinde pek acılı olmamıştı ama bu çok zorluyor beni şuanlık hala kalkamadım belden aşşagı uyuşukluk istedim ama oda zor oldu ama kızım dogunca herşeye katlanamıyorsun

Aralık anneleri sırayla kucaklıyorsunuz bebişlerinizi ne güzel. Doğum hikayelerinizi okuyup duygulanıyorum. Sıra bize geliyor.
Bizim gruptan gitmiştin canım sen dimi. Az kaldı senin de bebeğine kavuşmana. Sağlıkla gelsin inşallah 🥰🙏

Bizim gruptan gitmiştin canım sen dimi. Az kaldı senin de bebeğine kavuşmana. Sağlıkla gelsin inşallah 🥰🙏
Maalesef bebişimi kaybetmiştim yoksa belki bende bugünlerde kucağıma almış olacaktım allahtan allah hemen nasip etti de yine birlikteyiz. Çok teşekkür ederim.🙏🏻 Sağlıkla kavuşalım hepimiz.

Uyandırabilmek için altını açıyorum uğraşıyorum topuk vs sıkıyorum uyanıyor ama memede uyuyor dediğim dakikalardan sonra yarın kontrolümüz var bakalım inşallah her şey yolundadır 🤲

Topuk kulak kenarı burun sıkma vs aklına gelebilecek her şeyi deniyorum ama çok zor uyandırıyorum ya umarım uyanık kalma süresi uzar yarın doktorumuz inşallah sarılık sıkıntılı demez 🤲 çünkü gözlerinde hafif var sarılık
Sarılık her bebekte oluyor canım ondan korkma ama ne yap et uyandırmaya bak. Biliyorum kıyamıyorsun ama onun iyiliği için uyanıp beslenmesi gerek umarım yarın her şey yolunda gider🙏🏻🙏🏻

Back
X