• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Kizlar gözlerim ağlamaktan şişti gerckten keşke yapmasaydim bı anda yaptım sakın ama sakın idrar testi yapmayın yarın kan vereceğim 8.gun tek çizgi çıktı yapamadim mi yoksa yaptım da çıkmadı mı yoksa erken mi bilemiyorum 😔😔
Ağlayıp kendini strese sokma rahat ol inşallah kanda görürsün belli olmaz bu işler o yüzden umutsuzluğa kapılıp üzülme

Kizlar gözlerim ağlamaktan şişti gerckten keşke yapmasaydim bı anda yaptım sakın ama sakın idrar testi yapmayın yarın kan vereceğim 8.gun tek çizgi çıktı yapamadim mi yoksa yaptım da çıkmadı mı yoksa erken mi bilemiyorum 😔😔
Canm sabah idrarı ile yapmadiysan su içip yaptıysan çıkmamasi çok normal bazende testler bozuk oluyor üzülme

Canım üzülmeee, ilaçlara devam bize zor gelen Allah için kolaydır. Rabbim ol der olur az daha sabır🥹 üzüleceksek de kan testinden sonra üzüleceğiz 🥹 kesin sonuç kan 🥹

Keşke verseydin canım ya . Ben yarın vereceğim nasipse ya çıkmazsa:( testlere de guvenmiyorum korkuyorum
Yarın tam günü zaten bir de hiçbir şeyin garantisi yok ki benim ilk transferim pozitifti değer güzel arttı keseyi gördük bebek de oluşmuş ama kalp atışını duyamadık gerisi gelmedi maalesef ve kürtaj oldum.. Rabbim güzel şeyler yazmıştır inşallah bizim için her şey olumlu ilerlesin herkes için temennim o..

Kızlar benim testlerim bu şekildeydi şuan pozitifim yükselmeyi bekliyorum inşallah. Silik çizgilerinize güvenin insallah hepsi koyulaşacak
IMG_0687.webp

Back
X