- Konu Sahibi beyazkasimpati
- #1.741
Kaçıncı gün embriyosu12.gün 29,14.gün 76,16.gün 225
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı gün embriyosu12.gün 29,14.gün 76,16.gün 225
Progestan ilacındandır bende oluyor ilaç almadı gerekeni alıyor gerisini atıyor dışarı bazen beyaz beyaz bazen de su gibiBenim de ikinci günüm bugün oldu ya inşallah iyi bir şeydir
Evet kese önemli inşallah kesemizde görünür yoksa daha büyük hayal kırıklığı olur5.gün embriyosu çift transfer yapıldı doktorumun biri bu değerlerden sadece tutup tutmadığı belli olur önemli olan kese dedi bakıyorum herkesin çok yüksek çıkıyor![]()
Ağlayıp kendini strese sokma rahat ol inşallah kanda görürsün belli olmaz bu işler o yüzden umutsuzluğa kapılıp üzülmeKizlar gözlerim ağlamaktan şişti gerckten keşke yapmasaydim bı anda yaptım sakın ama sakın idrar testi yapmayın yarın kan vereceğim 8.gun tek çizgi çıktı yapamadim mi yoksa yaptım da çıkmadı mı yoksa erken mi bilemiyorum![]()
İnşallah canım benimAğlayıp kendini strese sokma rahat ol inşallah kanda görürsün belli olmaz bu işler o yüzden umutsuzluğa kapılıp üzülme
Bende t+5 teyim ama hicbir belirti yok umidim azaliyorYaa çok teşekkür ederimT+9 da yaptım testi 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi
Evet fitil kullanıyosan ondandır dpktor demişti bana fitilden kaynaklı bir kısmını atarmış bu şekildeTransferden sonra beyaz su gibi akıntısı olan oldu mu koyu kıvam değil baya su gibi
Belirti olmak zorunda değil böyle düşünmeyinBende t+5 teyim ama hicbir belirti yok umidim azaliyor
İki katı artması gerekiyor en az%66 normal değerlerinizBrnimde 10. Gün 211.1 ikincisi 302 üçüncüsü 661 iki gün arayla yapılıyor ama yavaş ilerliyor
İnşallahEvet kese önemli inşallah kesemizde görünür yoksa daha büyük hayal kırıklığı olur
Canm sabah idrarı ile yapmadiysan su içip yaptıysan çıkmamasi çok normal bazende testler bozuk oluyor üzülmeKizlar gözlerim ağlamaktan şişti gerckten keşke yapmasaydim bı anda yaptım sakın ama sakın idrar testi yapmayın yarın kan vereceğim 8.gun tek çizgi çıktı yapamadim mi yoksa yaptım da çıkmadı mı yoksa erken mi bilemiyorum![]()
Eşim gününde gidip kan verelim dedi gitmedim yani bugün kan vermeyeYok yarın 9.gun ka
Yarın 10.gun zaten kan da varsa çıkar ama bakalım inşallah siz kan baktirdiniz mu
İki katı artmış üçünc tahlil yakalamış canım yavaş ilerlediğini doktor mu soylediBrnimde 10. Gün 211.1 ikincisi 302 üçüncüsü 661 iki gün arayla yapılıyor ama yavaş ilerliyor
Keşke verseydin canım ya . Ben yarın vereceğim nasipse ya çıkmazsaEşim gününde gidip kan verelim dedi gitmedim yani bugün kan vermeye
Canım üzülmeee, ilaçlara devam bize zor gelen Allah için kolaydır. Rabbim ol der olur az daha sabırKizlar gözlerim ağlamaktan şişti gerckten keşke yapmasaydim bı anda yaptım sakın ama sakın idrar testi yapmayın yarın kan vereceğim 8.gun tek çizgi çıktı yapamadim mi yoksa yaptım da çıkmadı mı yoksa erken mi bilemiyorum![]()
İnşallah canım.benim.oyle Umut ediyorum endenae hala içimde Umut varCanm sabah idrarı ile yapmadiysan su içip yaptıysan çıkmamasi çok normal bazende testler bozuk oluyor üzülme
Aynen canım benim öyle herşey Allah'tan gayrısı artık yarın belli olacakCanım üzülmeee, ilaçlara devam bize zor gelen Allah için kolaydır. Rabbim ol der olur az daha sabırüzüleceksek de kan testinden sonra üzüleceğiz
kesin sonuç kan
![]()
Yarın tam günü zaten bir de hiçbir şeyin garantisi yok ki benim ilk transferim pozitifti değer güzel arttı keseyi gördük bebek de oluşmuş ama kalp atışını duyamadık gerisi gelmedi maalesef ve kürtaj oldum.. Rabbim güzel şeyler yazmıştır inşallah bizim için her şey olumlu ilerlesin herkes için temennim o..Keşke verseydin canım ya . Ben yarın vereceğim nasipse ya çıkmazsatestlere de guvenmiyorum korkuyorum