• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Ben varım ☺️ nst de benim de sancılarım yüksek çıkıyordu hiç hissetmiyordum hatta hemşireye sordum nasıl bir şey bu sancı diye☺️ şiddetli regl ağrısı demişti. Suni sancı ile doğurdum kendi sancımı hissetmedim. Umarım cevabım yeterli olur☺️
sağlıklı bol kahkahalı günlerini gör canım 😍 suni sancı bana da gerekecek bu gidişle o halde çok teşekkür ederim 🤗.
Benim de ilk gebeligimdi ve normal doğum yaptım.ama bana da suni sancı verildi.suni sancida 40-50lerdeyken bile çok ağrım oldu
Sağlıkla büyüsün bebişin canım 😍 Normalde hissedilmeyen sunide baya baya hissediliyor yani 🤔
Benim 2. Hala gelmedi minnosum kizimdan tecrubem regl ağrısı gibi hafif hafif geliyor belden geliyor duzene biniyor 10 dk bir 5 dk bir olduğu źaman hastaneye gitmen gerekiyor
2. Minnoş da sağlıkla gelsin 😍🙏 hastaneye özellikle gitmemiştim daha az diye sabahında hafifleyince gittim ona rağmen 100 e yakındı sancım ama düzenli değil tabi 🤷‍♀️ teşekkür ederim 🤗

Maşallah canımm çok sevindim 😍😍 gözünüz aydın 🙏🫶

Maşallah csnım ♥️ güzel günlerde büyüt Rabbim ikinize de sağlık sıhhat versiin. Sen nasılsın bebek nasııl

gozun aydin canim Allahım saglikla buyutmeyide nasip etsin insallah

Adıyla yaşasınn kuzumm gözün aydınn sağlıkla büyüt inşallah 🧿❤️
Cok sagolun kizlar 🙏🏻 iyiyiz ikimiz de emzirmeye calisiyorum sut az az geliyor henuz bakalim daha da iyi olacak umarım 😍❤️

Amiin kuzumm 😍 nişanın gelmişti dimi?
Benimde az önce nişan geldi galiba, böyle jel gibi kahverengi bir akıntı
Ayy az kaldıı hadi bakalıımm. Suyun geldi mi sancın falan var mı canım. Benim de bu sabah 11 gibi nişanım geldi aynı senin bahsettiğin gibi

Philips Avent Biberonu mu önerirsiniz? Kaç numara başlık gerekiyor? Bende pompası var philipsin.biberonu da var ama basligi yok.emzik kısmını alsak uyar heralde?
İlk kızımda cam biberonla gelen başlık vardı , sanırım 1 ya da 2 numaraydı, onu kullandim, 15 günlükten itibaren meme+ mama devam ettik, Dr biberon ucunu hemen değiştirmememiz gerektiğini, çünkü orda kolaya alışırsa memeyi birakabileceğini söylemişti, şimdi tam numaraları hatırlamıyorum ama mesela 4 aylıkken 3 aylık kullanılacak uç alıyordum , bebek ne zaman biberonla uğraşırsa o zaman değiştirdim, meme reddi olmadı

Back
X