- Konu Sahibi annabelica
- #56.041
Benim de yarın 38+6 oluyor. DoğurmadımBenim yarın 39+0 oluyordoğurmayan kimler kaldık ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de yarın 38+6 oluyor. DoğurmadımBenim yarın 39+0 oluyordoğurmayan kimler kaldık ?
İnşallah canım benimAllah allahh belki de acı eşiğin yüksektir sen hissetmiyorsundur dicem de insan kendini bilir tabi ki sağlıkla gelsin de nasıl geldiğinin bi önemi yok inşallah sağlıkla kavuşursunuz![]()
Maşallah csnımKizlar dogurdumo kadar guzel ki bebegim
hepimiz saglikla kavusalim insallah bebeklerimize
3.400 gram 52 cm dogdu. İsmi de Kaan Deniz oldu![]()
sadece genel anestezi almadım canim spinal arti genel anestezi olunca pek birsey hissetmedim uzun surwMerhaba genel anesteziden uyanır uyanmaz agri hemen başlıyor diyorlar doğrumu spinalde 4 saat ameliyat yeri uyuşuk kalıyor genelde de
gozun aydin canim Allahım saglikla buyutmeyide nasip etsin insallahKizlar dogurdumo kadar guzel ki bebegim
Adıyla yaşasınn kuzumm gözün aydınn sağlıkla büyüt inşallahdogurdumo kadar guzel ki bebegim
sağlıklı bol kahkahalı günlerini gör canımBen varımnst de benim de sancılarım yüksek çıkıyordu hiç hissetmiyordum hatta hemşireye sordum nasıl bir şey bu sancı diye
şiddetli regl ağrısı demişti. Suni sancı ile doğurdum kendi sancımı hissetmedim. Umarım cevabım yeterli olur
![]()
Sağlıkla büyüsün bebişin canımBenim de ilk gebeligimdi ve normal doğum yaptım.ama bana da suni sancı verildi.suni sancida 40-50lerdeyken bile çok ağrım oldu
2. Minnoş da sağlıkla gelsinBenim 2. Hala gelmedi minnosum kizimdan tecrubem regl ağrısı gibi hafif hafif geliyor belden geliyor duzene biniyor 10 dk bir 5 dk bir olduğu źaman hastaneye gitmen gerekiyor
Maşallah canımm çok sevindimgözünüz aydın
![]()
Maşallah csnımgüzel günlerde büyüt Rabbim ikinize de sağlık sıhhat versiin. Sen nasılsın bebek nasııl
gozun aydin canim Allahım saglikla buyutmeyide nasip etsin insallah
Cok sagolun kizlarAdıyla yaşasınn kuzumm gözün aydınn sağlıkla büyüt inşallah![]()
Aaa kavuştunuz sonundaKizlar dogurdumo kadar guzel ki bebegim
Sagol teyzesi bekleyen herkes sorunsuz kavussun bebisiyleAaa kavuştunuz sonundageçmişler olsun mutlu mutlu büyüsün Kaan bey
![]()
Aminnn inşallah hepimiz sağlıkla atlatırız minnoşunu bol bol kokla maşaallah onaSagol teyzesi bekleyen herkes sorunsuz kavussun bebisiyle![]()
Gözün aydın canım.hep mutlu günlerini görelim insSagol teyzesi bekleyen herkes sorunsuz kavussun bebisiyle![]()
Amiin kuzummSagol teyzesi bekleyen herkes sorunsuz kavussun bebisiyle![]()
Maşallah canım benimm ya ayy ismide güzel paşanınKizlar dogurdumo kadar guzel ki bebegim
Yaaaa maşaallah çok sevindimmmKizlar dogurdumo kadar guzel ki bebegim
Ayy az kaldıı hadi bakalıımm. Suyun geldi mi sancın falan var mı canım. Benim de bu sabah 11 gibi nişanım geldi aynı senin bahsettiğin gibiAmiin kuzummnişanın gelmişti dimi?
Benimde az önce nişan geldi galiba, böyle jel gibi kahverengi bir akıntı
AyyAmiin kuzummnişanın gelmişti dimi?
Benimde az önce nişan geldi galiba, böyle jel gibi kahverengi bir akıntı
İlk kızımda cam biberonla gelen başlık vardı , sanırım 1 ya da 2 numaraydı, onu kullandim, 15 günlükten itibaren meme+ mama devam ettik, Dr biberon ucunu hemen değiştirmememiz gerektiğini, çünkü orda kolaya alışırsa memeyi birakabileceğini söylemişti, şimdi tam numaraları hatırlamıyorum ama mesela 4 aylıkken 3 aylık kullanılacak uç alıyordum , bebek ne zaman biberonla uğraşırsa o zaman değiştirdim, meme reddi olmadıPhilips Avent Biberonu mu önerirsiniz? Kaç numara başlık gerekiyor? Bende pompası var philipsin.biberonu da var ama basligi yok.emzik kısmını alsak uyar heralde?