• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Ebe de emmeye alışsın diye biberon önerdi.kasik kullandık başta ama sonradan bana zor geldi..çok döktüm etrafa.ve başka birine daha ihtiyacım var beslerken .
Memeyi tutmamaya başladı maalesef
Silikon uçlardan denedin mi, onlarla daha rahat tutuyorlar memeyi başta

Kesi attilarmi canım yoksa suni verdikleri icin tam acilmanmi oldu benim kizim sunisiz 10 cm +3 dikisle doğmuştu 3910kg du simdi oglum da ilerden gidiyorda merak ediyorum
Kesi yok canım atılmadı şükür suni sancıyı verdiler azar azar sonra bir iğne yaptı yumuşatıcı dedi o dahada hızlandırdı 20 dakika sürdü sürmedi doğdu bebeğim doğumhanede
kilosuda yanlış yazmışım 3540 mış canım 53 cm annabelica annabelica düzelteyim onuda

Kızlar ilk gebeliği olup normal doğum yapan kimler vardı ilk sancıyı nasıl anladılar merak ediyorum bilmeyince kıyaslayamıyorsun🤔 mesela geçen nst de 2 kere 100 çıktı hissetmem çok azdı bazen hiç çıkmıyor anlayamıyorum 😭
Ben ilk çocuğumda hiç bişey hissetmeden 5 cm olmuştu
Bunda da hissetmeden 3/4 cm le gittim

Freyja93 Freyja93 doğum hikayeni de müsait olunca bekliyoruuz canıım 🙂 nişandan 1 gün sonra suyun geldiğini biliyoruz sadece 🙂

Amiin kuzumm 😍 nişanın gelmişti dimi?
Benimde az önce nişan geldi galiba, böyle jel gibi kahverengi bir akıntı
Evet nişanim 14unde geldi bu sabah da suyum geldi. Jel kivaminda turuncumsu yogun bi akintiydi benim de. Sonrasinda hafif sancilarim oldu ama dun herhangi bir belirtim yoktu.
Burdaki saatle sabah 4 gibi bi akinti hissettim, wcye gittim acaba nisanin devami mi geldi diye. Ama oturdugum anda suyum geldi. Hemen bi dus aldim sonra da zaten sancim basladi. Biz hastaneye gidene kadar 4 dkda 1e dustu.
Ben sezaryen istedigim icin oyle ilerledi surec. Spinal oldum, baskilari vs hissettim ama hic korkulacak bisey degil. Zaten tahmin ediyosunuz az cok. Bebegi temizleyip gosterdiler sonra da 🥹 simdi yanimda yatiyor mikir mikir ❤️cok fazla agrim yok burda 24 saat sondayi cikartmiyorlar bekliyoruz, allah herkese nasip etsin 🧿🙏🏻

Evet nişanim 14unde geldi bu sabah da suyum geldi. Jel kivaminda turuncumsu yogun bi akintiydi benim de. Sonrasinda hafif sancilarim oldu ama dun herhangi bir belirtim yoktu.
Burdaki saatle sabah 4 gibi bi akinti hissettim, wcye gittim acaba nisanin devami mi geldi diye. Ama oturdugum anda suyum geldi. Hemen bi dus aldim sonra da zaten sancim basladi. Biz hastaneye gidene kadar 4 dkda 1e dustu.
Ben sezaryen istedigim icin oyle ilerledi surec. Spinal oldum, baskilari vs hissettim ama hic korkulacak bisey degil. Zaten tahmin ediyosunuz az cok. Bebegi temizleyip gosterdiler sonra da 🥹 simdi yanimda yatiyor mikir mikir ❤️cok fazla agrim yok burda 24 saat sondayi cikartmiyorlar bekliyoruz, allah herkese nasip etsin 🧿🙏🏻
Analı babalı sağlıkla büyüsün canım sen de lohusalar kulübüne hoşgeldin 🤣❤️

Allah analı babalı büyütsün canım sağlıklı ömürleriniz olsun inşallah ♥️

Doğum yapan arkadaşlarım hepinizin gözü aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah bebişlerinizi rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin 🤲🏻🌸

Gözün aydın canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 😍❤️

Yarın 39+0 ım bendee doktorum cumaya sezeryan planladı🥹 daha fazla beklemek istemedi en son plesentada bir kanama alanı gördü bu beni de çok tedirgin etti. Önemli bişey değil falan desede doğumu öne çekme teklifi beni germeye yetti😪40+0 a kadar bekletecekti aslında. Yinede inşallah bu gece yada yarın gelir kendiliğinden bebişim 🥹🙏🏻
Önemli olan ikinizin de sağlıklı olması canım inşallah kolaylıkla geçer doğumun 😍 tedirgin olma sen bebeğinle kavuşacağın anı düşün doktorun zaten yapılması gerekeni yapıyordur mutlaka 🥰

Doğum yapan güzel anneleri tebrik ediyorum sağlıkla büyütün inşallah🥰🥰 bekleyen arkadaşlara başarılar diliyorum🤣🥰 ilk atak haftasından herkese merhabalar teyzeler🥰 sinirler şimdilik bir gülücüğe bakıyor o yüzden iyiyiz😆

Kızlar ilk gebeliği olup normal doğum yapan kimler vardı ilk sancıyı nasıl anladılar merak ediyorum bilmeyince kıyaslayamıyorsun🤔 mesela geçen nst de 2 kere 100 çıktı hissetmem çok azdı bazen hiç çıkmıyor anlayamıyorum 😭
Canım benim sancım regl sancısı gibi oluyordu ilk doğumum anlamadım da doğum sancısı olduğunu ama doktora nasıl koştum? Düzenli gelmeye başladığı için. 8dkda bir iken yola çıktım hastaneye vardığımda ortalama 4 dkda birdi, gece uyutmayan bir ağrı, dinlenmeyle geçmeyen bir ağrı ve en önemlisi düzenli şekilde geliyordu, hastaneye yetiştiğimde 6 cm’lik açılmam vardı, tabiki ağrı eşiği kişiden kişiye değişir ama aklında olsun dinlenmeyle geçmeyen düzenli sancı🤗 bu arada belki işine yarar ben doğum sancısı çektiğimi bilmeden odanın içinde sancım geçsin diye (gaz sancısı sandığımdan) bayağı yürüyüş yaptım evde, yaklaşık 2 saat ara ara dinlenerek, açılmam o yüzden hızlı olmuş🌸

Back
X