• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Aşkım sefan olsun bol bol deniz yap 😍😂
Biz mecburiyetten gidiyoruz 🤦‍♀️ schengen için ordan başvurduk, önce oraya giriş çıkış yapmamız gerekiyor, yoksa gönül isterdi mykonos olsun yazın ortası 😆
Aşko barselona olsaydı harika plajları var denize girerdiniz eğer imkanınız ve vaktiniz varsa madride gidip oradan uçakla yine geçersiniz barselonaya. Ben antalyaya çok benzetiyorum orayı. Hem deniz hem alışveriş tatili olur 🤩 ama dediğim gibi cybex i oradan al mutlaka çok valiziniz yoksa 🥰🥰

Benim ilk gebeliğim hemen oda yapmayı düşünmüyorum yavaş yavaş yapıcam zaten odasında değil yanımda uyuyacak 1 yaşına kadar
Dediğin gibi zaten yanımızda olacak ama eşyalarını vs koymak için yine dolap filan alacağımız için bir de yatak alıp direk oda mı yapsak dedik. Daha zaman var zaten bakalımm 🤗

Su gibi olan şey dediğini önceki haftalarda doktoruma sormuştum ben normal demişti hala . Ama koku değişikliği ve ağrı yoktu özellikle bugün çok ağrım var otururken bile sanki karnım ağrıyor. İnşallah yoktur canım inşallah
Canım dr a gidene kdr su içmeyi falan arttır yada sağlık ocağında yarın hemen bi tahlil ver enfeksiyon olabilir.çok geçmiş olsun

Aşko barselona olsaydı harika plajları var denize girerdiniz eğer imkanınız ve vaktiniz varsa madride gidip oradan uçakla yine geçersiniz barselonaya. Ben antalyaya çok benzetiyorum orayı. Hem deniz hem alışveriş tatili olur 🤩 ama dediğim gibi cybex i oradan al mutlaka çok valiziniz yoksa 🥰🥰
Aşkım barcelona sanırım alış veriş konusunda madrid kadar verimli değilmiş, o yüzden madrid istedik 😬 tek valiz gidiyoruz dönüş dolarız bekliyoruz diye 😂

Ben yine tuhaf sorularımla geldim😂😂 aşkımsular az önce göbek deliğimin altında alt karnımda yani tam ortasında, bir şey bir tarafa ağır ağır sürüklüyor gibi oldu o bebekmi 😂😂 2 kere arka arkaya, sonra durdu
Bencede bebek çünkü bende alt karnımın tam ortasında hissediyorum 1 haftadır bir şeyler 😄

Canım ancak girdim sayfaya mesajını aradı gözlerim çokkkkk ama çokkk sevindim Allah kimseyi bu tarz konularla evlatlarıyla sınamasın bizleri de inşallah 🙏 Oğluşunn sağlıkla kucağına alırsın inşallah gözümüz aydın bebişimiz şükür ki sağlıklıymış 🧿🥳🎉
Canım benimm🥲🥲🥰🥰 Allah razı olsun kuzum Allahım kimseleri sınamasın böyle zor konularda.. evlatlarımızı korusun Rabbim 🙏 hepimizin bebislerini korusun inşallah 🙏
Çok şükür teyzesi inşallah sağlıkla kucagima alacagim gunler de gelsin aminn.. hepimiz saglikla kavusalim guzel bebeklerimizeee 🙏🙏🥲🥲💗💗🧿🧿🧿

Back
X