• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    217
Takviye değil ama canım şu sağma makinesi çok işe yarıyor süt gelmesi konusunda bende de 2gun süt gelmemişti ısrarla sagdim sürekli üçüncü gün şelale gibi akmıştı makinen varsa denemekte yarar var doğumdan önce süt gelme durumu olur mu onu bilemiyorum
Tabi doğumdan sonra sagmaya basladin dimi canım

Hanımlar hepinize çok teşekkür ederim yatışım yapıldı kafam yerindeyken yazayım size dedim (benim kadınlar kulübü bağımlılığım 😁) , suni sancı verdiler epiduralde yapılacak birazdan, suyum gelmedi henüz
Canım bir avaz da kolaylıkla sağlıkla olsun inşallah kaç haftalıktın bugün inşallah su gibi bir doğum geçirirsiin :KK200:

Canım geceleri oluyor bende, sabah uyanınca yarım saate geçiyor. Saldım artık kabullendim 🤣🙈

Canım hafif regl sancısı gibi var, asıl sıkıntı belimde tutulmuş gibi bir bel ağrısı
İlk başlarda benim de öyleydi ama son iki gündür ileri bir boyuta ulaştı sanki saatlerdir üzerine yatıyormuşum gibi bir ağrı ve hisszlik var yarın kontrolüm var söyliycem doktora bakalm

Kızlar benimde pazartesi bir aralıkta kontrolüm var kaç gündür hem sancılar var gidip gelen hemde yürürken sanki bebek vajinaya kadar inmiş hissediyorum çok kötü ağrıyor duruyorum yerimde herkes sağlıcakla kavuşsun yavrusuna inşanlah
Ben de öyle hissediyorm kuzu yaa sanki üçgen bolgemde eğilmemi bile engelleyecek sert bişey var

Kızlar nişan geldikten sonra ara ara sümüksü kanlı yapı gelen var mı? Yani bir kez olmadı her wc sonrası oluyor, doktoruma yazdım henüz dönmedi. Allah'tan bebeğim hareketli 🌱
Benim vajinal muayene sonrası oldu hastanede yattığım dönem her wc sonrası ebeyi çağırıyodum 3den sonra gelmedi o ayrı

Benim vajinal muayene sonrası oldu hastanede yattığım dönem her wc sonrası ebeyi çağırıyodum 3den sonra gelmedi o ayrı
Ay güldüm halimize affet arkadaşım 🙈 doktorum da şimdi yazmış vajinal muayene sonrası normal endişe etme diye. Ben sonrasında doğum süreci nasıl oldu diye merak ettim

Nasip et Allahım 🥰 kuzu o olaydan sonra mi doğumun olmuştu
Ben yüksek tansiyon şikayetiyle gittim nst de sancım çıktı muayene etti 3cm açıklıkla hastaneye yattım kuzum☺️ sonra gelen giden kim varsa muayene etti🤣 hastanedeki 3.günümde doğum yaptım 🤣zorla doğurttular beni

Cok sagol canım cok teşekkür ederim. Allah razı olsun 🙏🥰

🙏🙏 çok şükür kuzum dedigin gibi cok güçlü olsun sağlıklı olsun da büyüsün Allahın izniyle hala cok küçük ve kilo kaybı da var ama inanıyorum başaracağız 🙏

🙏🙏🥰 hepinize ayri ayri teşekkür ederim kuzumm şükürler olsun hepiniz cok sagolun🙏🥲

🥰🙏 şükürler olsun kuzucum 🥰🥲

🙏🙏 amin kuzumm çok sagoll

Allah razı olsun kuzuum şükürler olsun 🙏🙏

🙏🙏🥰aminn aminn Allah razı olsun 🙏🥰

🥲🥲 ah dimi ... neler ne zorluklar yasadik.. şükürler olsun bugünlere. Rabbim kimseyi darda zorda birakmasin hepiniz sag salim yavrulariniza kavusun. Evet canimm aldik bestlak başladık. Sifasini görürüz umarim.

Cok sagol kuzumm. Saglicamla büyütelim hepimiz

Aminn aminnn sagol canimm darısı başınıza saglicakla dogsun bebisler

Şükürler olsun teyzesii.. pek musait olamadigim icin yazamiyorum o kadar cok sey yapmam gerekiyor ki 72 saatte toplam 6 saat uyumamisimdir firsat bulabildikce yazacagim kizlar 🥲

🥰🥰🙏 demet teyzesii cok sagol kuzum zamana ijtiyac var. Saglicakla kavustuk ya. Detaylari anlatacağım en kisa zamanda.

Cok sagol kuzucuk saglicakla büyüsün tüm bebisler. Amin aminn🙏🙏
D destinaa88 canım gözün aydın tebrik ediyorum sag salim yavrularimiz büyüsünler. Bizde cok zayif dogduk birde kilo kaybi yasadik zor seyler yasiyor her bebis farkli seyler yasiyor. Sayfaları okuyamadim su an süt sagmaya çalışıyorum sadece o arada bi girdim gorduklerime yazabildim. Diger sayfalara gecemedim insallah yavruna kavusmus yada kavusmak uzwresindir 🙏
Amin canım 🙏 bebeğime kavuşamadım hala, hastaneden taburcu oldum, günde bir kez gidip görüyoruz. Durumu iyi sadece tedavinin bitmesini bekliyoruz. Umarım sende de durumlar iyidir 🙏❤️

Hanımlar hepinize çok teşekkür ederim yatışım yapıldı kafam yerindeyken yazayım size dedim (benim kadınlar kulübü bağımlılığım 😁) , suni sancı verdiler epiduralde yapılacak birazdan, suyum gelmedi henüz
Hadi bir avazda inşallah 🙏 doğurmuşsundur şimdiye çoktan belki de 🌸🤩

Back
X