- 25 Şubat 2024
- 1.658
- 2.270
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
- #54.261
Aşkoo doğurcan mı bugün bekliyoruz seni1.Aralıka girdik kızlaaaaaar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşkoo doğurcan mı bugün bekliyoruz seni1.Aralıka girdik kızlaaaaaar![]()
daha doğurmadımAşkoo doğurcan mı bugün bekliyoruz seni![]()
Kuzum benim yapmadığım egzersiz, yemediğim şey kalmadıKızlar benimkinin de doğası yok galiba ya hiç belirti falan yokKasılmalar sertleşmeler de kalmadı. Egzersiz yapan arkadaşlarım izlediğiniz, uyguladığınız video var mı ?
Kuzum benim yapmadığım egzersiz, yemediğim şey kalmadı1-2 cm açılma da vardı ama tık yok ne sancı ne bir şey
yarınki kontrolde bir artış yoksa bırakıyorum her şeyi
![]()
Dayanamayacağım gibi değil ama karnım özellikle geceleri hafiften kaşınıyor kuzum.Yaa canım seninki de ilginç, kaç gündür açık açık geziyorsunBen de doktora sordum geçen hafta, ne yapayım diye. Bir şey yapmana gerek yok hurmayla falan olsaydı ben burda kilo kilo hurma dağıtırım gelene geçene dedi
Ama benimki de her şeye gerek yok diyor, o yüzden ben artık kendim bir şeyler yapayım istiyorum.
Aşırı kaşınmaya başladı vücudum gerilmekten. Karnım göğsüm parçalıcam artık. Oldu mu sizde de böyle ?
Yaa çok saçma evet ama bunları yapınca da doğacak diye korkuyorumDayanamayacağım gibi değil ama karnım özellikle geceleri hafiften kaşınıyor kuzum.
İlla bir şey yapmak istiyorsan benim araştırdıklarım ve yaptıklarım şunlar :
Merdiven in çık, kaldırımda aksak ördek yürüyüşü, pilates topunda öne arkaya, sağa sola, daire ve sekiz çizme, squat, yürüyüş, hurma, ananas, ahududu yaprağı çayı (sadece bunu bulamadım)![]()
Kuzum artık 39lardasın başla baslaYaa çok saçma evet ama bunları yapınca da doğacak diye korkuyorumAma bir yandan da hemen gelsin artık istiyorum, beklemeye gerek yok.
Kaçışı yok nasılsa, bugün bir kısmına başlayım bakim belki ben de açılırım çarşamba kontrolüm benim de
40 ı bulacağız galiba vajinal bekleyen erkek anneleri olarak![]()
Tüm dualarımız seninle canımm, inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğineKızlar merhaba, bugün kontrolüm vardı 38+0 olduk. Buraya her zaman yazmıyorum ama hep takipteyim bilenler vardır belki suyum normalin altında gidiyordu ve bebeğimin 2 hafta gelişim geriliği vardı son bi kaç haftadır bu gerilik 3 haftaya çıktı 4-5 günde bir muayene oluyordum hep doktorum yakın takip yapıyordu. Az çok bebişi büyütüp bu haftalara gelebildik çok şükürcuma günü garip bir olay yaşadım 10-15 dklık görme bozukluğu ardından sol elde ve dudağımın dilimin sol tarafında uyuşma yaşadım. O gün acilde tansiyon düşüklüğü sebebi ile serum falan verdiler sonrasında tekrarlamadı çok şükür. Bu sırada doktorumla iletişime geçememiştim bugün muayenede anlattım durumu biraz tehlikeli gördü ve yarın için plan yaptık doğuma. Saat 10.00 da yatışım yapılacak sezaryene alacağını söyledi benim ve bebeğim için dua eder misiniz? İnşallah bütün anneler sağlıcakla yavrularımıza kavuşalım
![]()
Kanka daha ne korkuyorsunYaa çok saçma evet ama bunları yapınca da doğacak diye korkuyorumAma bir yandan da hemen gelsin artık istiyorum, beklemeye gerek yok.
Kaçışı yok nasılsa, bugün bir kısmına başlayım bakim belki ben de açılırım çarşamba kontrolüm benim de
40 ı bulacağız galiba vajinal bekleyen erkek anneleri olarak![]()
Canım dualarımız ikinizleKızlar merhaba, bugün kontrolüm vardı 38+0 olduk. Buraya her zaman yazmıyorum ama hep takipteyim bilenler vardır belki suyum normalin altında gidiyordu ve bebeğimin 2 hafta gelişim geriliği vardı son bi kaç haftadır bu gerilik 3 haftaya çıktı 4-5 günde bir muayene oluyordum hep doktorum yakın takip yapıyordu. Az çok bebişi büyütüp bu haftalara gelebildik çok şükürcuma günü garip bir olay yaşadım 10-15 dklık görme bozukluğu ardından sol elde ve dudağımın dilimin sol tarafında uyuşma yaşadım. O gün acilde tansiyon düşüklüğü sebebi ile serum falan verdiler sonrasında tekrarlamadı çok şükür. Bu sırada doktorumla iletişime geçememiştim bugün muayenede anlattım durumu biraz tehlikeli gördü ve yarın için plan yaptık doğuma. Saat 10.00 da yatışım yapılacak sezaryene alacağını söyledi benim ve bebeğim için dua eder misiniz? İnşallah bütün anneler sağlıcakla yavrularımıza kavuşalım
![]()
dualarımız seninle inşallah sağlıkla kavuşursun yavruna ve beklediğinden daha kolay olur her şey heyecanla bekliyoruz güzel haberlerini :)))Kızlar merhaba, bugün kontrolüm vardı 38+0 olduk. Buraya her zaman yazmıyorum ama hep takipteyim bilenler vardır belki suyum normalin altında gidiyordu ve bebeğimin 2 hafta gelişim geriliği vardı son bi kaç haftadır bu gerilik 3 haftaya çıktı 4-5 günde bir muayene oluyordum hep doktorum yakın takip yapıyordu. Az çok bebişi büyütüp bu haftalara gelebildik çok şükürcuma günü garip bir olay yaşadım 10-15 dklık görme bozukluğu ardından sol elde ve dudağımın dilimin sol tarafında uyuşma yaşadım. O gün acilde tansiyon düşüklüğü sebebi ile serum falan verdiler sonrasında tekrarlamadı çok şükür. Bu sırada doktorumla iletişime geçememiştim bugün muayenede anlattım durumu biraz tehlikeli gördü ve yarın için plan yaptık doğuma. Saat 10.00 da yatışım yapılacak sezaryene alacağını söyledi benim ve bebeğim için dua eder misiniz? İnşallah bütün anneler sağlıcakla yavrularımıza kavuşalım
![]()