- 5 Şubat 2015
- 761
- 1.553
- 313
- 31
- Konu Sahibi annabelica
- #54.521
Kizlar ben de dun 22 aralika sezaryen tarihi aldim
o zamana kadar kendi gelmezse ilk oglak gununde bu isi cozuyorum kismetse 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebiş bile dedi ki siz kafanızı yormayın ben geleceğim zamanı kendim ayarlarımAy sorma 38 mi 39 mu diye konuşurken 38+0da geldi![]()
Oyyy bunu duymak bile içime su serptiYazacağım kesinlikletedirgin olup korkan arkadaşlar varsa hiç ağrısız oluyor diyemiyorum ne yazıkki dayanılabilir yani ben ki acı eşiği çok düşük biriyimdir dayandıysam herkes dayanır. bebişinizi görünce hepsi geçiyor herşeyi unutuyorsunuz hiç korkmayın
![]()
MaşallahKızlar bebeğim 00:13te doğdu. İkimiz de iyiyiz detayları yazıcam![]()
Oyy maşallah canımCanlar ben doğurdum. Müsait bir zamanda hikayemi de anlatacağımyürüyüş yaparken ebe gel bir bakalım dedi 10 cm olmuş kafası gelmiş bile, hemen doktoru çağırdı 3 dk sonra da doğdu oğlum
3510 gram, 51 cm oldu
O zamana kaç haftalık olucaksin canimKizlar ben de dun 22 aralika sezaryen tarihi aldimo zamana kadar kendi gelmezse ilk oglak gununde bu isi cozuyorum kismetse
![]()
Canım benim gözün aydınYazacağım kesinlikletedirgin olup korkan arkadaşlar varsa hiç ağrısız oluyor diyemiyorum ne yazıkki dayanılabilir yani ben ki acı eşiği çok düşük biriyimdir dayandıysam herkes dayanır. bebişinizi görünce hepsi geçiyor herşeyi unutuyorsunuz hiç korkmayın
![]()
Benimki hep aynı pozisyondaydı. Umudum tükendi artık zaten sezeryandı ilki, buda öyle olsa bişey farketmez dedimBenimki 28. haftada baş aşağıydı ama yanlamışBakalım pazartesi normal kontrolüm var pozisyon değilmiş mi görücez :)
Başka bir sebep olur tabi sezaryen olurum ama dönmemesinden gol yiyip de zorunlu sezaryen olmak istemiyorum sanırım
Kuzum gözün aydın allah analı babalı büyütsünn. Yaa genel anesteziyi sadece kilodan dolayı mı yaptıllar bende şuan 97 kiloyum da sen kaç kiloydun acaba canım? Bana da öyle mi yaparlar acaba diye merak ettim
Evet benimki akıntıda pembelik olarak geldi çünkü ama 4-5 defa geldi, stres olmamak lazım dediğin gibiHadi yaaa. O zaman nişanda çok çeşitlii. Son haftalarda kırmızı kan gelince çok telaşe yapmayıp stress yapmadan direk doktorumuza görüncez o zaman
Evet benimki akıntıda pembelik olarak geldi çünkü ama 4-5 defa geldi, stres olmamak lazım dediğin gibi
55k oldukkk vee çok güzel doğumlar oldu adminim bile süpriz doğum etti çook güzel olduk böylee maşallah Aralık grubuna![]()
Harikasın kuzum maşallah sizeCanlar merhabaöncelikle hepinize güzel dilekleri için çok teşekkür ederim
Hemen hikayemize geçiyorum.
Dün sabah kontrolüm vardı açılma 2 cm idi, sancı da yoktu eve döndük. Sonra 5 gibi suyum geldi, doktora yazdım gel dedi, geldiğimde hastanede bir daha suyum geldi. Nst'de sancılar 50lerdeydi ama hep düzenli. Doktor yatış verdi, doğumhaneye gidince ölçtü 2-3 cm idi hala ama dayanamayacak sancılarım vardı. Epidural istedim ve şiddetle tavsiye ediyorum. Epidural olmasa ben doğuramazmışım çok net çünkü 2 cm de bile ben çok acı çektim. Epidurali yapınca pamuk gibi oldum. Sonra epidural etkisi biterken gene kötü oldum hatta kustum bir anda midem bulandı, hemen epidurali yenilediler çok rahatladım. Doğumhane koridorunda hızlı hızlı 100 tur attık bu sırada saat 12 oldu, eşimle doktor dedi açılma 7-8 oldu çok güzel. 2 saate gelir. Neyse pilates topuyla çalışmaya başladım ebe gel bir bakalım dedi doğumhaneye girdim bir baktı ki açılma 10 cm hatta kafası görünüyor. Sakın ikinma bekle dedi doktoru falan çağırdı, o andan sonra 3 dk sürdü 4-5 ıkınma ile oğlum kucağımdaydı
Naçizane tavsiyem epidural yaptırın.
Şimdi ikimiz de iyiyiz, sütüm de geliyor cuk cuk emiyor oğlum![]()
Canlar merhabaöncelikle hepinize güzel dilekleri için çok teşekkür ederim
Dün sabah kontrolüm vardı açılma 2 cm idi, sancı da yoktu eve döndük. Sonra 5 gibi suyum geldi, doktora yazdım gel dedi, geldiğimde hastanede bir daha suyum geldi. Nst'de sancılar 50lerdeydi ama hep düzenli. Doktor yatış verdi, doğumhaneye gidince ölçtü 2-3 cm idi hala ama dayanamayacak sancılarım vardı. Epidural istedim ve şiddetle tavsiye ediyorum. Epidural olmasa ben doğuramazmışım çok net çünkü 2 cm de bile ben çok acı çektim. Epidurali yapınca pamuk gibi oldum. Sonra epidural etkisi biterken gene kötü oldum hatta kustum bir anda midem bulandı, hemen epidurali yenilediler çok rahatladım. Doğumhane koridorunda hızlı hızlı 100 tur attık bu sırada saat 12 oldu, eşimle doktor dedi açılma 7-8 oldu çok güzel. 2 saate gelir. Neyse pilates topuyla çalışmaya başladım ebe gel bir bakalım dedi doğumhaneye girdim bir baktı ki açılma 10 cm hatta kafası görünüyor. Sakın ikinma bekle dedi doktoru falan çağırdı, o andan sonra 3 dk sürdü 4-5 ıkınma ile oğlum kucağımdaydı
Kızlar bebeğim 00:13te doğdu. İkimiz de iyiyiz detayları yazıcam![]()
yaa gozunuz aydin rabbim anali babali buyutsun insallah cook sevindim dogurdum yazdiginizi gorunceCanlar ben doğurdum. Müsait bir zamanda hikayemi de anlatacağımyürüyüş yaparken ebe gel bir bakalım dedi 10 cm olmuş kafası gelmiş bile, hemen doktoru çağırdı 3 dk sonra da doğdu oğlum
3510 gram, 51 cm oldu
Gözün aydın cnm Rabbim analı babalı büyütsün inşallahCanlar merhabaöncelikle hepinize güzel dilekleri için çok teşekkür ederim
39+3 oluyorumO zamana kaç haftalık olucaksin canim
Hemen bakıyorum biberon veriyorum 2 numara kan uyuşmazlığından dolayı sarılığı var mecbur mamada veriyorum emmesi çok zayıfCanım avent biberonların başlıkları numaralı. Üzerinde yazar. Yüksek numaraların akışları hızlı olduğu için meme reddi yapabiliyor