Canim ben neredeyse kendi goturdugum hic biseyi kullanmadim. Her hastane ayni olmayabiliyor ama benim hastane cogu seyi verdi bana. Bebek bezi , islak mendil, sapka, kundak icin ortu, kendime ped, camasir , genital bolge icin temizleme sisesi , corap , gecelik hepsini hastaneden kullandim. İlk gun burnundan baloncuklar cikti ara ara hastanede burun temizleme aparati vardi mesela ben yanima almamistim ama ihtiyac oldu onu kullandim. Dogum kg sunu kaybediyor diye ikinci gun sagim yapmami istediler pompa da hastanedekini kullandim. Korse verdiler bana takmami onerdiler taktim hastaneden itibaren 1 hafta falan sonra karnim bant yerinde tahris oldu diye biraktim.
Cikacagimiz gun bebegi cikarken giydirdim onun disinda hep bez ve kundakla tutuyorlar surekli olarak kontrole geldikleri ve 1-1.5 saatte bi emzirdigim icin tentene temas cok onemli her seferinde ikimiz de kiyafetsiz direkt temas ettik. Bence essiz anlardi

Kendim de sezeryandan 24 saat sonra dus alip yine hastane geceligi giydim, kanama kontrolu vs yapiyorlar bi de acikcasi ne kadar basit bisi olursa ustunde o kadar iyiymis hem ugrasmak istemiyorsun hem de yuruyus icin emzirmek icin hizli olsun istiyorsun ben eve giderken giydim pijamalarimi sadece.
Kendim goturdugum ve yanimdan ayirmadigim tek sey stanley su sisem oldu , hep elinin altinda su olsun istiyorsun.