- 30 Aralık 2024
- 203
- 275
- 18
- 32
- Konu Sahibi annabelica
- #55.201
Kızlar sezeryan sonrası hiç kanamam olmadı.Bu durumu yaşayan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sabah 9 da kavuştum kızıma ikimizde çok iyiyiz çok şükür darısı tüm kalan arkadaşlarıma inşallah
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahCanım sabah 9 da kavuştum kızıma ikimizde çok iyiyiz çok şükür darısı tüm kalan arkadaşlarıma inşallah
Sağol canımGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah![]()
teşekkür ederim canım benim ama kendini buyüzden üzme sakın herkezin süreci farklı ilerliyor alın yazısı gibi düşün siz iyiseniz bundan ötesi önrmlisi yokÇok güzel hikaye ya keske benimde normal olabilseydi![]()
Sağol balımGözün aydınnnayy ne güzel gelmiş öyleee hepp sağlıklı mutlu günleri olsun inşallah prensesinnn 2. 3. Daha hızlı ama ilk olunca çok stresli böyle bir doğum istiyorum banane
![]()
Niye tedirginsin kuzu sancın falan mı var ki? Hastasın diye korkuyorsun sanırım. Merak etme iyi düşün, bebişin de hazır hissettiği zaman gelir zatenKızlar bende doktor muanesi ne geldim nstdeyim şimdi yarın 38 bitiyor 39 açıksası çok tedrginim çok tuhafım bilmiyorum nasıl olck sanki karnım bugün uyuşuk gibi üstünede grip olmuşum of of ne yapacağımı bilmiyorum
Ayy maşallah canım sağlıkla büyüt miniğiniCanım sabah 9 da kavuştum kızıma ikimizde çok iyiyiz çok şükür darısı tüm kalan arkadaşlarıma inşallah
Kızlar merhabalar ben 11.40 da doğum yaptım çok şükür ikimizde iyiyiz sadece benim aşırı sancım ve ağrım var hepinize teşekkür ediyorumKızlar varmı haber hiç kimseden ses çıkmadı etiket yapılanlardan naptınız öğlen oldu sabah girdiniz sanırım iyisinizdir inşallah
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah cnm gözün aydınCanım sabah 9 da kavuştum kızıma ikimizde çok iyiyiz çok şükür darısı tüm kalan arkadaşlarıma inşallah
Sezeryanmiydi canım gözün aydın ağrıların hemencik geçer inşallahKızlar merhabalar ben 11.40 da doğum yaptım çok şükür ikimizde iyiyiz sadece benim aşırı sancım ve ağrım var hepinize teşekkür ediyorum![]()
Gözün aydın canımCanım sabah 9 da kavuştum kızıma ikimizde çok iyiyiz çok şükür darısı tüm kalan arkadaşlarıma inşallah
Gözün aydın olsunCanım sabah 9 da kavuştum kızıma ikimizde çok iyiyiz çok şükür darısı tüm kalan arkadaşlarıma inşallah
Hayırlı olsun canımKızlar merhabalar ben 11.40 da doğum yaptım çok şükür ikimizde iyiyiz sadece benim aşırı sancım ve ağrım var hepinize teşekkür ediyorum![]()
Canım bizim yenidoğan doktorumuz 1aydan önce gaz damlası başlayamıyoruz dedi. Doktora danışmadan kullanmaÇok teşekkür ederim canımBende forumda hep bu damlayı duydum. Ama yinede kullanan var mı diye sormak istedim. Tecrübeni paylaştığın için teşekkür ederim
![]()
Gözün aydın canımmm sağlıcakla büyüsün inşallah Nisa kuşCanım sabah 9 da kavuştum kızıma ikimizde çok iyiyiz çok şükür darısı tüm kalan arkadaşlarıma inşallah
Sordum canım kullanabilirsin dedi.Canım bizim yenidoğan doktorumuz 1aydan önce gaz damlası başlayamıyoruz dedi. Doktora danışmadan kullanma![]()
Gözünüz aydın sağlıkla sıhhatle büyütün inşallahCanım sabah 9 da kavuştum kızıma ikimizde çok iyiyiz çok şükür darısı tüm kalan arkadaşlarıma inşallah
Çok geçmiş olsun canım inşallahçabuk toparlanırsın bebişinde sağlıcakla büyüsün inşallahKızlar merhabalar ben 11.40 da doğum yaptım çok şükür ikimizde iyiyiz sadece benim aşırı sancım ve ağrım var hepinize teşekkür ediyorum![]()
Gözünüz aydın canım Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsinKızlar merhabalar ben 11.40 da doğum yaptım çok şükür ikimizde iyiyiz sadece benim aşırı sancım ve ağrım var hepinize teşekkür ediyorum![]()