• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Canım kontrol etmeye vaktin oldu mu bilmiyorum ama merak ettim. Doğum öncesi analık izni kapsamında aldığımız raporun işgöremezlik ödeneği hesabına yattı mı ? annabelica annabelica

Başıma geleceklerden habersiz sancım olsun diye hevesleniyorum gerçekten başladığında pişman etmez inşallah 😂
Hahaha aynı benim durum. Ara ara da geliyor sıkıntılı şekilde ve diyorum düzenli olsa ne olacak korkmuyor değilim 🤭🤭 bugün de ekstra vajinada baskı hissetmeye başladım fena vuruyor vallahi

Zaman hiç geçmiyor gibi zaten uykularım da çok bozuldu 2-3 saat uyuyup uyanıyorum 🥲 sezaryen günü alıp belirsizlikten kurtulasım geliyor valla 🤣
Oda kötü sezeryan gününden önce doğururut bu kafayla😂
Başıma geleceklerden habersiz sancım olsun diye hevesleniyorum gerçekten başladığında pişman etmez inşallah 😂
Ayy aynı şeyi Düşünüyoruz bende öyle çünkü bende ilk defa sancı deneyimim olck ve kafamda deli sorular birde geldiğine pişman olursam sancılardan 🤷‍♀️

Günaydın kızlar , salı günü (36+2) doğum yapacağım böbrek naklim olduğu için daha fazla bekletmek istemedi doktorum biraz heyecanlı birazda korkuyorum inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım 🧿💐

Doğum yapan herkesin gözü aydın allah analı babalı büyütsün inşallah 🥰

Back
X