• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Korunmasız ilişki ve hurma canım bunlar bende kasılmayı sancıyı hemen tetikliyor 🙈
Kız adamı ikna edemiyorum neymiş zararlıymış aman bu saatten sonrada kalsın hafta sonu doğurmayım hiç 😂 Salı günü sekizde gel suni sancıyla başlatalım dedi aman doktorunda umrunda mı sanki can onun değil ya yok o kadar acılı bişey değil suni sancı dedi

Kızlar doğumu başlatmak için ne yapabilirim açıklık 2 cm sadece doktor Salı gününe yatış verdi lütfen bişry diyin ya ne yapabilirim suni sancı almak istemiyorum suuuduru68 suuuduru68 canım sen bişey yapmışmıydın
kuzum bana suni sancı verdiler ama damar yolundan yavaş yavaş birden değil ondan sonra acıklığım hızlı oldu niye istemiyorsun suni sancı?

Ahahah bende de şuan heyecan filan yok ama sancılar başlayınca ne olur bilmiyorum dediğin gibi 😁 geceleri bel ağrısı oluyor. Birde 2 gündür vajinamda baya baskı hissediyorum sende var mı canım bunlar
Evet canım baskı hissi iyice arttı ben kontrole gitmeden önce kesin kanaldadır artık diyordum ama daha bekliyormuş kanalın girişinde 🥲

Son haftalar böyle demek ki normal kabul edip geçiyorum ben de canım kesik kesik uyumaktan onlarca saçma rüya görüyor musun sen de 😂
Türlü türlü saçmalıklar görüyorum canım bi de sürekli uyu uyan yapınca insanın kafası da tuhaf oluyor 🥲 doğurmadan önce iyi bi dinlenebilseydik keşke ama zor artık 🤣

Kızlar doğumu başlatmak için ne yapabilirim açıklık 2 cm sadece doktor Salı gününe yatış verdi lütfen bişry diyin ya ne yapabilirim suni sancı almak istemiyorum suuuduru68 suuuduru68 canım sen bişey yapmışmıydın
Ben bu konuda chatgptye sordum canım etkisi bilimsel olarak kanıtlanmış tek yöntem meme ucu uyarımı diyor. Ama doktor kontrolünde yapılmalıymış evde kendiniz yapmayın diyor. Sen de hem bir araştır hem de doktoruna sor istersen. Bana doktor squat, yer silme, yürüyüş gibi hareketler önerdi.

Evet canım baskı hissi iyice arttı ben kontrole gitmeden önce kesin kanaldadır artık diyordum ama daha bekliyormuş kanalın girişinde 🥲
Benimde kanalda olmasına rağmen olmamıştı dünden beri çok arttı 😬 pazartesi kontrolüm olacak bakalım 🤔

Kız adamı ikna edemiyorum neymiş zararlıymış aman bu saatten sonrada kalsın hafta sonu doğurmayım hiç 😂 Salı günü sekizde gel suni sancıyla başlatalım dedi aman doktorunda umrunda mı sanki can onun değil ya yok o kadar acılı bişey değil suni sancı dedi
Canim banada kizimda ilişki ve temizlik yapmami onerdiler benim esimde cekindi son zamanlar biz aci cekerken sanirim kıyamıyorlar 🙈 perine masaji yapsin bari dusa kabin camlarini sil otur kalk yaptigin icin Tetikliyor bide yer silmek tetikliyor ben halidaki lekeli yerleri ovalamistim 2. Gun de Hali silmemin aksamina nisanim geldi doğum basladi nefes egzersizlerinide stress oldukca yap bebeğinede sanada iyi gelir. Anne kendini ne zmaan hazir hissederse bebek ozman gelir diolar oyuzden temizlik sonrasi gelirmis 🙈

😂 anladım canım ama inşallah hiç gerek kalmaz pazartesi su gibi gelir kendiliğinden olmazsa da suni sancının bi farkı yok diyor deneyenler hiçç stres yapma güzel olacak az kaldı ❤️

Türlü türlü saçmalıklar görüyorum canım bi de sürekli uyu uyan yapınca insanın kafası da tuhaf oluyor 🥲 doğurmadan önce iyi bi dinlenebilseydik keşke ama zor artık 🤣
Aynen vallaa gerçek hayata dönünce de arada rüyadayım sanıyorum 😂 neyseki kötü uykulu günler geride kaldı bizi daha kötü uykulu günler bekliyor 😂😂

Canım özel olacak ama ilişkiyi her gün mü denemeliyiz?
Onu bilmiyorum kuzu ya haftasına göre 2 günde bir son hafta diyordu bir doktor ama spermin içindeki madde rahim ağzını yumuşatıp kasılmayı ve sancıyı tetikliyormuş bende de hemen sancı yapıyor nst ye bile yansıyor 😬 ama son haftalarda denenmeli erken doğumu tetikleme ihtimali olabilir

kuzum bana suni sancı verdiler ama damar yolundan yavaş yavaş birden değil ondan sonra acıklığım hızlı oldu niye istemiyorsun suni sancı?
suni çok kötü diyor lar sen hastane gittignde açıklık kaç cm di benim ki iki cm doktor sancı çekmişsin dedi birde bebek kanalda ama riske atamam Salı günü gel doğurtalım dedi tabi o güne kadar evde doğum başlamasa

Back
X