- 7 Aralık 2025
- 22
- 13
- 3
- 28
- Konu Sahibi ASLI KANAK
2025 aralık transfer için bekleyenler burda mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet perşembe günü 11 aralıkda transferim olacak yapay siklusdayım2025 aralık transfer için bekleyenler burda mı
Hayırlısı olsun bende dogal siklus oluyorum 2. Transferim daha 1 saat olmadı transfer olalı 14 gün sonra gel dediler test içinEvet perşembe günü 11 aralıkda transferim olacak yapay siklusdayım
stres yapma inan çok etkiliyoBen doğal sikulus olduğundan yumurtlamamı bekliyorum. Yarın kontrolüm var galiba istediği olgunluğa gelecek şu an 18. Gündeyim galiba stresten geç yumurtluyorum ister istemez. İnşallah 1 hafta içinde transferim olacak![]()
Bende 2. Transferimi olacağım güzel olumlu sonuçlar alırız inşallah. İlk 2 gün çok dikkat edinHayırlısı olsun bende dogal siklus oluyorum 2. Transferim daha 1 saat olmadı transfer olalı 14 gün sonra gel dediler test için
Bende 2. Transferimi olacağım güzel olumlu sonuçlar alırız inşallah. İlk 2 gün çok dikkat edin
Ben de dün transfer oldum. Hayırlı olsun ikimiz için deMerhaba, bende dün oldum ama garip bir his ya aslında hissisliknasıl geçecek 12 gün bilmiyorum. İnşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız
Yaa teşekkür ederim sizede hayırlı olsunBen de dün transfer oldum. Hayırlı olsun ikimiz için deHerhangi bir şey hissediyor musunuz? İlk günlerden bi şeyler hissediliyor mu acaba merak ettim.
Benimki de dondurulmuş transferdi, 5. Gün embriyosu. Alt karnımda, kasıklarımda hafif huzursuzluk gibi bi şeyler hissediyorum. Dün gece de bacaklarımın belimin ağrıdığını hissettim. Benim de ilaçlıydı tüm sürecim. Duş aldım ben bugün bi de ya. Sizde doktor ekstra bi şeylere dikkat etmeniz gerektiğini söyledi mi? Benimki spor yapma, koşturma dedi sadece o kadar. Ben kendim niyeyse özen göstermeye çalışıyorum ekstra. Fark etmeden bi şeylere uzanmaya çalıştığımı fark ettim dün :’) zaman alacak alışmak herhalde.Yaa teşekkür ederim sizede hayırlı olsuninşallah pozitif sonucumuzu alırız devamıda sağlıkla olur. Ben bişey hissetmiyorum hiç
sanki hiç bişey olmamış gibi . Benim dondurulmuş transfer. O yüzden ilaçlı oldu tüm sürecim. Progestan kullandığım için transferden önce göğüslerimde hafif bi hassasiyet vardı. Aynı şekilde bel ağrımda transfer öncesi vardı. O yüzden onları saymıyorum
sizde var mı bi his
İnşallah canım bende hiçbir his yok göğüs hassasiyeti haricindeMerhaba, bende dün oldum ama garip bir his ya aslında hissisliknasıl geçecek 12 gün bilmiyorum. İnşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız
Nar a bende şaşırdım aynen 1 bardaktan bişey olmaz. Zaten etkisi 24 saat içinde bitiyormuş nar suyunun. Rahimde kasılma olmasın diye yemeyin dediler. Evet doğal yolla hamile kalanlar da eminim farketmedikleri için bir sürü şey yiyip içiyorlar. Bizim süreç her etkiyi azaltmak için işteNar suyu içtim iki gündür benChatgpt’ye sordugumda bir bardak iç bi şey olmaz demişti, içmeyeyim madem
kek yiyecektim bugün bak onu da yemeyeyim, ya bence çok porsiyon olmadığı sürece bunların da çok etkisinin olacağını düşünmüyorum ben ama yine de dikkat edelim bakalım.
Diğer günlerde neler olacak bakalımİnşallah canım bende hiçbir his yok göğüs hassasiyeti haricinde
İlk gün kabızdım biraz da ıkındım insallah bişey olmamıştır. Sonraki günler suya atılan magnezyum verdi doktorum onu kullandım activia shot kefir kuru kayısı kuru incir derken biraz rahatladımNar a bende şaşırdım aynen 1 bardaktan bişey olmaz. Zaten etkisi 24 saat içinde bitiyormuş nar suyunun. Rahimde kasılma olmasın diye yemeyin dediler. Evet doğal yolla hamile kalanlar da eminim farketmedikleri için bir sürü şey yiyip içiyorlar. Bizim süreç her etkiyi azaltmak için iştekabız olmamak için kayısı yiyorum onu sordum sıkıntı yok dediler bide 2 litre su içmemiz lazımmış. İlaçlar kabızlık yapar diye korkuyorum sadece.Siz farklı bişey yapıyormusunuz?
Cpt nin dediğine göre şuan embriyo kendini konumlandırmaya çalışıyormuş. 2 gün rahim duvarına dokunmaya başlıyormuş.3 günde duvara gömülmeye![]()
Benim 2. Transferim bu belirti olsada olmasada umursama psikolojik olarak etkiler ben ilkinde çok şey hissettim ama negatif oldu şuan hiçbişey hissetmiyorum ilk gün dinlendim 2 ci gün dışarı çıktım gezdim ilk transfer de sigarayı bıraktım kahveyi hiç içmedim ama yinede olumsuz oldu kafamı rahat bıraktım artık olursa allahtan hayırlısı kendimi kısıtlamıyorum ev işlerini eşim yapıyor ben yiyip içip geziyorumBanada yerden 2 kilo ve üstü şeyleri eğilip almayın dediler. Kahve çay çikolata hurma nar maydanoz çiğ et onları yemek yasak.spor aynı şekilde birde normal hayatınıza dönün dediler. Sadece yorgunluktan kaçının dediler full yatmıyorum bende evde geziniyorum
3.günden sonra da kendimi çok yormadan yürüyüşlere çıkacağım. İşlem günü olduğu için kasık ağrısı vs normal dediler
chat Gpt ye soruyorum sürekli
şuan rahimdeki ilerlemesi nasıl diye aklımdan atmak istiyorum ama ister istemez hep aklımda
umursamıyorum ben herşey olabilirDiğer günlerde neler olacak bakalım![]()
ben 3 gün büyük tuvaletimi yapmadım ama kabız degildim gelmemişti ben saglıklı beslenmeye çalışıyorum ama kendimi strese sokmadan sigarada kullanıyorum ilk transferde içmemiştim hiç teste kadar olumsuz oldu bende çok stresli olmuştum sigara içemedigim için bu sefer oluruna bıraktım rabbim nasip ederse vakti geldiyse olacaktır inşallahİlk gün kabızdım biraz da ıkındım insallah bişey olmamıştır. Sonraki günler suya atılan magnezyum verdi doktorum onu kullandım activia shot kefir kuru kayısı kuru incir derken biraz rahatladım
Ben de sizinle aynı görüşteyim ya. Kısıtlama kafasına girince insan stres yapıyor, stres zaten en büyük zarar. Tutup bi müsabakaya girmediğimiz sürece azıcık dikkat edersek nasipte de varsa olur gibi :’)Benim 2. Transferim bu belirti olsada olmasada umursama psikolojik olarak etkiler ben ilkinde çok şey hissettim ama negatif oldu şuan hiçbişey hissetmiyorum ilk gün dinlendim 2 ci gün dışarı çıktım gezdim ilk transfer de sigarayı bıraktım kahveyi hiç içmedim ama yinede olumsuz oldu kafamı rahat bıraktım artık olursa allahtan hayırlısı kendimi kısıtlamıyorum ev işlerini eşim yapıyor ben yiyip içip geziyorum
umursamıyorum ben herşey olabilirrabbim nasip eder inşallah hepimize
ben 3 gün büyük tuvaletimi yapmadım ama kabız degildim gelmemişti ben saglıklı beslenmeye çalışıyorum ama kendimi strese sokmadan sigarada kullanıyorum ilk transferde içmemiştim hiç teste kadar olumsuz oldu bende çok stresli olmuştum sigara içemedigim için bu sefer oluruna bıraktım rabbim nasip ederse vakti geldiyse olacaktır inşallah![]()