İnşeallah tutar ilk denememiBen transfer olucam inşallah 3aa genetikli tek embriyom inşallah tutar
Amin insallahBenimde ilk deneme olucak Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kaçıncu gün embriyosu taze transfermi yapıldıİlk transferimden bugün negatif gördüm dondurulmus embriyolarim var nasipse eylu ayindaki adetimle birlikte yeniden transfer sürecine başlayacağım
5. Gun embriyosu donmus transferdi pgt liydiKaçıncu gün embriyosu taze transfermi yapıldı
Benimde 3 temmuzda toplama yapıldı bu ay sonuna doğru transferim olacak hemen hemen aynı zamanlar olurMerhaba ben 16 temmuzda yumurta toplamam oldu 2 reglde transfer yapılacak bu durumda olan varmı embriyo kaliteleriniz nasıl
Kaliteside iyimiydi inşeallah ikincisi tutar5. Gun embriyosu donmus transferdi pgt liydi
Evet yakım olucak transferimiz çünkü benim ilk reglim çok erken olmuştu ilaçlardan dolayı sizin kalite nasıl kaç embriyonuz varBenimde 3 temmuzda toplama yapıldı bu ay sonuna doğru transferim olacak hemen hemen aynı zamanlar olur
Kalitesi hakkında bilgi vermiyor benim gittiğim merkez inşallah ikinci tutar teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinKaliteside iyimiydi inşeallah ikincisi tutar
Ben devlette yaptırıyorum tek tek açıkladılar kalitesini sayısını siz nerde yaptırıyorsunuzKalitesi hakkında bilgi vermiyor benim gittiğim merkez inşallah ikinci tutar teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Bende devletten Ege üniversitesi hastanesinde tedavi görüyorum ancak bize bilgi vermediler kaliteyle ilgili pgt yaptırmıştım ben iyi olmayanlar zaten 5. güne gelip biyopsi alıncak durumda olmuyor siz takılmayın kaliteye dedilerBen devlette yaptırıyorum tek tek açıkladılar kalitesini sayısını siz nerde yaptırıyorsunuz
Benimde 16 gün görünüyor valla stres çok varMerhaba bende iki tane dondurulmuş embriyo var...bu ayın ortasi gibi regl olunca kontrol olucam bakalım transfer olma yolundayim orta seviye dendi ama hayırlısı...stresten mı nedir..sanki regl olucak gibi de halim var daha on gün var ama anlamadım
Benim yaptırdığım yerde yoktu pgt inşeallah olur tutunsunda önemli değil kaçıncı gün olduğuBende devletten Ege üniversitesi hastanesinde tedavi görüyorum ancak bize bilgi vermediler kaliteyle ilgili pgt yaptırmıştım ben iyi olmayanlar zaten 5. güne gelip biyopsi alıncak durumda olmuyor siz takılmayın kaliteye dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?