2025 eylül transfer olacaklar toplanalım

ghmimoza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
88
18
3
30
Merhaba ben 16 temmuzda yumurta toplamam oldu 2 reglde transfer yapılacak bu durumda olan varmı embriyo kaliteleriniz nasıl

Ben transfer olucam inşallah 3aa genetikli tek embriyom inşallah tutar

İlk transferimden bugün negatif gördüm dondurulmus embriyolarim var nasipse eylu ayindaki adetimle birlikte yeniden transfer sürecine başlayacağım

Benimde 3 temmuzda toplama yapıldı bu ay sonuna doğru transferim olacak hemen hemen aynı zamanlar olur
Evet yakım olucak transferimiz çünkü benim ilk reglim çok erken olmuştu ilaçlardan dolayı sizin kalite nasıl kaç embriyonuz var

Merhaba bende iki tane dondurulmuş embriyo var...bu ayın ortasi gibi regl olunca kontrol olucam bakalım transfer olma yolundayim orta seviye dendi ama hayırlısı...stresten mı nedir..sanki regl olucak gibi de halim var daha on gün var ama anlamadım

Ben devlette yaptırıyorum tek tek açıkladılar kalitesini sayısını siz nerde yaptırıyorsunuz
Bende devletten Ege üniversitesi hastanesinde tedavi görüyorum ancak bize bilgi vermediler kaliteyle ilgili pgt yaptırmıştım ben iyi olmayanlar zaten 5. güne gelip biyopsi alıncak durumda olmuyor siz takılmayın kaliteye dediler

İlk deneme pgt normal tek embiryo eylülde olcak inşallah tutar Allahım yardımcımız olsun haziran 18 de opu oldum

Benimde 16 gün görünüyor valla stres çok var

Benim yaptırdığım yerde yoktu pgt inşeallah olur tutunsunda önemli değil kaçıncı gün olduğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…