G ghmimoza Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2025 88 18 3 30 Salı 19:20 Konu Sahibi Konu Sahibi ghmimoza #21 kartopu92 .!.: İlk deneme pgt normal tek embiryo eylülde olcak inşallah tutar Allahım yardımcımız olsun haziran 18 de opu oldum Genişletmek için tıkla... Amin inşeallah tutar
kartopu92 .!.: İlk deneme pgt normal tek embiryo eylülde olcak inşallah tutar Allahım yardımcımız olsun haziran 18 de opu oldum Genişletmek için tıkla... Amin inşeallah tutar
Tugbalim Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2019 1.062 393 123 Salı 19:26 Konu Sahibi Konu Sahibi ghmimoza #22 ghmimoza .!.: Benimde 16 gün görünüyor valla stres çok var Genişletmek için tıkla... Rabbim yardım etsin bizlere sakinlik versin...bı hafta oldu biteli regl..sanki olacakmisim gibi haller ..hey Allahım zor süreç
ghmimoza .!.: Benimde 16 gün görünüyor valla stres çok var Genişletmek için tıkla... Rabbim yardım etsin bizlere sakinlik versin...bı hafta oldu biteli regl..sanki olacakmisim gibi haller ..hey Allahım zor süreç
G ghmimoza Yeni Üye Kayıtlı Üye 2 Mayıs 2025 88 18 3 30 Dün 00:46 Konu Sahibi Konu Sahibi ghmimoza #23 Tugbalim .!.: Rabbim yardım etsin bizlere sakinlik versin...bı hafta oldu biteli regl..sanki olacakmisim gibi haller ..hey Allahım zor süreç Genişletmek için tıkla... Opudan bir hafta sonra hemen oldum ilaçlardan olur dedi doktor çok yorucu bi yol bu yolu yürüyen bilir Rabbim sonumuzu güzel eylesin
Tugbalim .!.: Rabbim yardım etsin bizlere sakinlik versin...bı hafta oldu biteli regl..sanki olacakmisim gibi haller ..hey Allahım zor süreç Genişletmek için tıkla... Opudan bir hafta sonra hemen oldum ilaçlardan olur dedi doktor çok yorucu bi yol bu yolu yürüyen bilir Rabbim sonumuzu güzel eylesin