• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül TRANSFER OLACAKLAR TOPLANIN

Benim 5. Gün embriyosuydu 6. Gün evde idrar testi yaptım silik çıktı 6. Gün kan verdim pozitif çıktı şükür. Siz yaptınız mı test
8. Günde kan testi yaptım negatif çıktı , biraz moralim düştü ama sonra yorumlarda da çok gördüm 3. Gün embriyoları biraz daha geç belli oluyormuş .artık 17 Eylül olan doktor un test tarihini bekliyorum

8. Günde kan testi yaptım negatif çıktı , biraz moralim düştü ama sonra yorumlarda da çok gördüm 3. Gün embriyoları biraz daha geç belli oluyormuş .artık 17 Eylül olan doktor un test tarihini bekliyorum
Evet 3. Gün geç tutunuyor iyi düşün iyi olsun Rabbim size bağışlasın inşallah 🤍

Peşpeşe transfer tedavisi mi daha iyi oluyor yoksa rahim dinlendirme yaparak mi? Herhangi bir bilginiz var mı?
Ard arda yapıp tutanda var ama ben 1 sene bekledim rahim hazır olsa bile psikolojik olarak hazır hissetmedim hatta çok etkilendim uyku düzenim vs bozuldu psikiyatri destegi aldım 3 4 ay ilaç kullandım kendimi toparladim hazır hissedip başladım bu defa oldu şükür kalp atımı ve kese görmeyi bekliyorum darısı tüm isteyenlerin başına olsun🥹

Back
X