Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Ayyy çok sevindim gözün aydınnn Rabbim sağ sağlim sana kavuştursun bitane bile negatif aldığımız yok şuan çok şükür böyle pozitif gidersek tarih yazıcaz 😂😍😍❤️❤️
çoook teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin 242 çıkmış değerim inşallah yükselerek devam ederim. Eylül bize uğurlu geldiii :KK200: :KK200:

Sakarya’da oturuyorum elden teslim alırım gelirim yani hatta yarın öğlen yahyakaptan da olucam uygunsanız sonrasında gelirim

Aminnn inşallah benim de test günüm pazar günü sanki negatifi görücem gibi hissediyorum 😟
kendini yıpratma ben transferden sonraki 5. ve 6. günler test yapıp yıkıldım resmen stresten öldüm. 7. gün sabah test yaptım prodoctor silik pembe çıktı 8. gün koyulaşmıştı zaten bugün de kan verdim 242 çıkmış. dün akşam regl olmadan bi kaç gün önce başlayan kasık sızlamaları gibi ağrı vardı yatarken şimdi de dizlerimin üstünden yukarı doğru bir şey çekiliyor uyuşuyor gibi oluyor başka bi belirti yok düne kadar da hiç belirtim olmadı

Sakarya’da oturuyorum elden teslim alırım gelirim yani hatta yarın öğlen yahyakaptan da olucam uygunsanız sonrasında gelirim
Bende 3 adet gonapeptyl var
2 kutu da pergoveris var ama enjeksiyonlu su var içinde tozunu kullanmışım uzun süredir var nasıl kullanıldığını içinde ne olduğunu unutmuşum tamamen
1 adet de orgalutran var
Gonalf maalesef bitmiş

Back
X