- 1 Mayıs 2020
- 497
- 419
- 103
Hiç bişi hissetmiyorum valla :) 6. Gün embriyosuysdu.Hayırlı olsun canım güzel haberler alman dileğiyle neler hissediyorsun nasıl geçiyor günlerin belirtilerin var mı kaçıncı gün embriyosu çok soru sordum ama![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bişi hissetmiyorum valla :) 6. Gün embriyosuysdu.Hayırlı olsun canım güzel haberler alman dileğiyle neler hissediyorsun nasıl geçiyor günlerin belirtilerin var mı kaçıncı gün embriyosu çok soru sordum ama![]()
Amin canım cidden çok zor bir yoldu inşallah hayırlısıyla pozitifleri görürüz16 si benimde transfer tarihim hayata bakarmisin inşallah sen pozitif Alican bende bekleme surecine giricem birisi için sonken birisi için başlangıç Allah emeklerimizi acılarımzii umutlarimizi boşa cikartmasin insallah
1 eylülde transfer olmuştum canım, transfer hariç 9. Günüm ama 3. Gün embriyosumaşallah cok net cıkmış. sağlıkla katlanarak ilerlesinntransfer dahil 9. gün mü yoksa hariç mi
![]()
O kadar haklısın ki bende akşam iş çıkışı kan vereceğimAyy kızlar çok heyecanlıyım gerçekten ilk defa pozitif bi testim oluyorişten izin alıp akşamüstü kan vermeye gideceğim inşallah
![]()
Hayırlı olsun canım belirtiler olmayabiliyormuş normalHiç bişi hissetmiyorum valla :) 6. Gün embriyosuysdu.
Aaamiinnn, inşallahÇok teşekkür ederim canım bütün dileklerim 2. Çizgiyi görmek isteyenlerle seninde pozitif olacak bu ay güzel haberlerle başladı öyle gidecek![]()
Merhaba acaba transferden sonra neden ovitrelle vurdunuz. Bende sizinle aynı gün transfer oldum ama ovitrelleyi opudan önce yaptım2 Eylül 3. Gün 9 hücreli taze transfer oldum . 6 Eylül ovitrella iğnesi yaptım
8/9/10 Eylül çıkan erken gebelik testleri bu şekilde. İğne etkisini biliyorum ama çıkan çizgiyi takip etmek istedim nasipse 12 Eylül de tahlil vereceğim
3. Gün taze transfer oldum tutunmayı destekliyormuş ovitrellaMerhaba acaba transferden sonra neden ovitrelle vurdunuz. Bende sizinle aynı gün transfer oldum ama ovitrelleyi opudan önce yaptım
Başka bi başlıktan yazmıştım size elinizde yumurta toplama için ilaç varsa talibim1 eylülde transfer olmuştum canım, transfer hariç 9. Günüm ama 3. Gün embriyosu![]()
Öncelikle merhaba, hayırlı olsunHiç bişi hissetmiyorum valla :) 6. Gün embriyosuysdu.
Transferden sonra ne zaman duş alınmalı acaba ben bugün 3. GünümHayırlı olsun canım belirtiler olmayabiliyormuş normal![]()
Merhaba, teşekkür ederim henüz birşey hissetmiyorum çünkü erken bence test günüm 16 eylülÖncelikle merhaba, hayırlı olsunSağlıkla kucağınıza alın inşallah
Belirtiniz var mıydı?
Hayırlı olsun sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim darısı bizim başımıza2 Eylül 3. Gün 9 hücreli taze transfer oldum . 6 Eylül ovitrella iğnesi yaptım
8/9/10 Eylül çıkan erken gebelik testleri bu şekilde. İğne etkisini biliyorum ama çıkan çizgiyi takip etmek istedim nasipse 12 Eylül de tahlil vereceğim
Ilık su ile ayakta duş alabilirsin normal duş aldığın süreden daha kısa olursa iyi olur doktorum böyle söylemiştiTransferden sonra ne zaman duş alınmalı acaba ben bugün 3. Günüm
Hangi ilaçları soruyorsunuzBaşka bi başlıktan yazmıştım size elinizde yumurta toplama için ilaç varsa talibim
Hayırlı olsun canım İnşaallah katlanarak artar çok sevindim böyle pozitifler gelince kendim çift çizgiyi görmüşüm gibi seviniyorum umut oluyorsunuz bizeKızlar bugün transfer sonrası 9. Gün, ama 3. Gün embriyosuydugözle daha net belli oluyor ama yine de silik ne diyorsunuz var mı
![]()