2025 Hamile kalmak isteyenler burada toplanalım🤗🙏🌸

18 gün olmus.. Olsaydı cıkardı sanki😔 bende de aynı durum var 23 şubat çatlama.. Bugün adet olmam lazımdı olmadım. Hiç ağrı da yok. İki gün önce prodoctor test yaptım negatif. Bilmiyorum umutlanmalı mıyız 😞
Vala ben test bile yapmadım çıkmıyor diye bi düşük yapmıştım onda bile çok geç çıkmisti bende de yarı Ümit yari hayal kırıklığı 🙁

Kızlar testime bakar mısınız iki gün var reglime ufak belirtiler yaşayınca erken gebelik testi yaptım sanki incecik bir çizgi görüyorum sizde görüyor musunuz eğer regl olmazsam testi tekrarlayacağım regl günümde inşallah bebişim vardır ya çok istiyorum artık anne olmak 🥹

Eklentiler

• 8A7B5F46-EC7A-4E9E-8BA5-9B0140764EF3.webp
    8A7B5F46-EC7A-4E9E-8BA5-9B0140764EF3.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 59
Benimde beş altı gün gecikti iki gün gecikince test yaptım negatif her gün regl bekliyorum yarın olmazsam sağlık ocağında bi kan vercem sanki olacak gibiyim ya her an

Kızlar testime bakar mısınız iki gün var reglime ufak belirtiler yaşayınca erken gebelik testi yaptım sanki incecik bir çizgi görüyorum sizde görüyor musunuz eğer regl olmazsam testi tekrarlayacağım regl günümde inşallah bebişim vardır ya çok istiyorum artık anne olmak 🥹
Bende de silik cikmisti

Kızlar merhaba bat 16 kan verdim dayanamayıp varsa çıkar diye negatif çıktı pozitife dönme ihtimali var mı ?

Benimde beş altı gün gecikti iki gün gecikince test yaptım negatif her gün regl bekliyorum yarın olmazsam sağlık ocağında bi kan vercem sanki olacak gibiyim ya her an
Bende 3.günündeyim gecikmenin halâ bekliyorum bir daha test yapmadım herhangi bir belirti de yok adetimin gelmesine dair göğüslerim çok hassas ve uçları acıyor normalde olmuyordu göğüs hassasiyetim bir iki gün daha bekleyeceğim korkuyorum da test yapmaya. Sizin var mı herhangi bir belirti gecikme dışında

Ay inşallah vardır bir daha test de yapmadım beklemedim 3.gün gecikmede adetim göğüs hassasiyetim var ve uçları acıyor sizde de oldu mu böyle belirti veya başka nasıl belirtiniz vardı
Benim öncekinde silik çıkmıştı şimdi değil ana göğüslerim başında değilde 1 aylıkken falan aciyordu dokunamiyrodum

Back
X