2025 Hamile kalmak isteyenler burada toplanalım🤗🙏🌸

Kızlar bişey sormak istiyorum vajinal mantar gibi bir problemim var ama aynı zamanda hamile de kalmak istiyorum vajinal mantar varken hamile kalabilir miyim?
Mantar engel değil diye biliyorm ama doktor ilaç fitil vs verir ona göre

Kızlar bu ay hamilelik gibi bir planım vardı adetim bu ay 4 gün gecikti o gece ilişki sırasında kan geldi bende adet oldugumu zannettim fakat daha sonra adetim kesildi neden olabilir?

Kızlar bu ay hamilelik gibi bir planım vardı adetim bu ay 4 gün gecikti o gece ilişki sırasında kan geldi bende adet oldugumu zannettim fakat daha sonra adetim kesildi neden olabilir?
Belki tahriş falan olmuştur ilişkide. Adet sökülmeye çalışıyor da olabilir. Yerleşme falan olsaydı adete 2-4 gün kala olurdu sanki. Geçen ay bana da oldu aynısı. İlk kan geldi ilişki sonrası sonra tekrar beyaz akıntı geldi sonra adet oldum 🤔

Bende 3 senedir gebe kalamıyordum. 1 hafta adet gecikmesinden sonra bugün kan tahlili ile gebe olduğumu öğrendim. İnşallah isteyen herkese nasip olsun.
Merhabâ hayırlısı olsn inşallah bende sonuç alamıyorum herhangi bişey yaptınzmı gebelik olması için

ben geçen ay adet günümden bir 4 gün önce kahverengi lekenmeler yaşadım ama adetim bir kaç gün geçikse de adet oldum normalde en fazla 6 gün süren adetim bu ay biraz uzun sürdü ve hala da lekelenmeler yaşıyorum bunun sebebi ne olabilir

kızlar reglim 2 gün gecikti
Belirtilerim sadece göğüslerimdeki damarların belirginleşmesi sizde durumlar nasıl

Kızlar bende 23 şubat çatlama oldu. Adet olmam lazımdı bugün. Olmama yakın sancım gelir giderdi ama o bile yok. Göğüslerim hafif ağrıyor. İki gün önce erken gebelik testi yaptım prodoctor ile. Negatifti. Olsaydı şimdiye çıkardı herhlde degil mi?
Umutlanmam saçma mı olur artık. Adet belirtisi bile yok normalde olurdu

Back
X