- 31 Ocak 2025
- 715
- 199
- 18
- 26
- Konu Sahibi ahsennayaz
-
İki günde bir koyulaşma oluyor zaten canım beta artışı yani yarın daha koyu olur hayırlı olsun sağlıcakla gelsin inşallahŞimdi yaptım testleri, beklediğim kadar çok koyulaşma yok ama çizgiler çıktı hatta flashlı da çektim o yüzden. Normal kaset test de almıştım onda da çıktı belki doğrudur diye düşünüyorum bu yüzdenadete 2 gün kaldı bakalım göreceğiz
Aminnn bakalım inşallah bu sefer de hayal kırıklığı olmazİki günde bir koyulaşma oluyor zaten canım beta artışı yani yarın daha koyu olur hayırlı olsun sağlıcakla gelsin inşallah
ay inşallahBelki de geç döllenmedir adet olmadan umudumuzu kaybetmeyelimbelirtileriniz de var çünkü
Canım git kan versene gözüküyor işteHanımlar günaydın, adete 1 gün kaldı. Düne göre biraz koyulaşma var. Acabaaaaaa mı demeye başlıyorum yavaş yavaş. Farklı farklı testler aldım hep, heralde bu sefer de yalancı çıkmaz yaa
Onu en iyi ben anlarım canımÇalışıyorum maalesef kan verecek hiç zamanım yok akşam 8’de bitiyor dersler. Cuma sabahtan boşluğum var o zaman vereyim diyorum. Bi de gecikme olmadan vermek istemiyorum önceden yaşadım negatif sonucu çünkü, insan üzülüyor
Hepimiz güzel haberler alalım en kısa zamanda hem hayırlı zamanda inşallahhhhhOnu en iyi ben anlarım canım
Hayırlı olsun inşallah canım cizgin koyulasmisHanımlar günaydın, adete 1 gün kaldı. Düne göre biraz koyulaşma var. Acabaaaaaa mı demeye başlıyorum yavaş yavaş. Farklı farklı testler aldım hep, heralde bu sefer de yalancı çıkmaz yaa
Ayyy inşallah canım yaa bana da koyulaşmış gibi geldi. Evet yaa onu yaşayıp stres olmak da istemiyorum gerçekten. Cuma kan versem bile olumlu çıkarsa sonraki cumaya kadar vermem 2 güne bakarsam panik ataklı bir insan olarak çok zorlar beniHayırlı olsun inşallah canım cizgin koyulasmisne kadar geç gidersen kan vermeye okadar iyi olur senin için beta artışı için iki günde bir kan verip strese girmezsin
Sağlıkta ilerlesinde gerisi gelip geçiyor canım stres yapma senAyyy inşallah canım yaa bana da koyulaşmış gibi geldi. Evet yaa onu yaşayıp stres olmak da istemiyorum gerçekten. Cuma kan versem bile olumlu çıkarsa sonraki cumaya kadar vermem 2 güne bakarsam panik ataklı bir insan olarak çok zorlar beni
Bariz hamilesinn ya kan ver orada zaten kesin çıkar önce kan da yükseliyor ya beta hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsinnn bende beklemedeyim halâ olmadım 8.gündeyim test yapmaya da korkuyorum göğüs hassasiyeti de devam ediyor banada dua edin lütfenİş yüzünden kana gidemediğim için az önce yine bir test yaptım, sizce bu hafta cuma mı kan vermeliyim haftaya mı daha iyi olur ?
İnşallah güzel haberlerinizi alırız sizin deBariz hamilesinn ya kan ver orada zaten kesin çıkar önce kan da yükseliyor ya beta hayırlı olsun inşallah sağlıkla gelsinnn bende beklemedeyim halâ olmadım 8.gündeyim test yapmaya da korkuyorum göğüs hassasiyeti de devam ediyor banada dua edin lütfen
Ya canım az önce yaptım bakar mısın sence pozitif miİnşallah güzel haberlerinizi alırız sizin deadet gecikmesi mi 8. Gün. Test yapmış mıydınız hatırlayamadım
Ayyyyyy gölge şeklinde çizgi görünüyor muhtemelen çıplak gözle çok daha net görüyorsun. Buraya yüklerken kalite düşüyor çünkü. Benim de böyle başlayıp koyulaştı. Bir kaç gün sonra tekrar dene benceYa canım az önce yaptım bakar mısın sence pozitif mi
Bu arada ilk idrarla da yapmamışsın, bir sonrakini sabah yap muhakkak. Çok daha koyu çıkacak inşallahYa canım az önce yaptım bakar mısın sence pozitif mi
Ay o kadar heyecanlandım ki görünce sana anlatamamBu arada ilk idrarla da yapmamışsın, bir sonrakini sabah yap muhakkak. Çok daha koyu çıkacak inşallah
Evet maalesef Artımed de ben de önceki aylarda yalancı pozitif gördüm ama benim test erken gebelikti. Bence kaset testte farklılık gösteriyor olabilir. Sen yine de başka bir markayla daha dene kan vermeden önce. Benim baya koyu çizgi çıkmıştı kan vermiştim negatif olmuştu. İnsan çok üzülüyor öyle olunca. Zaten o yüzden şu an var deyip sevinemiyorum. Ama umarım sen yaşamazsın böyle kötü bir deneyimAy o kadar heyecanlandım ki görünce sana anlatamamanında çizgi belirdi ama şöyle bir durum var test artimed marka ve artimed marka test genelde yalancı pozitif çıkarıyormuş bunu da bu akşam araştırmalar sonucu öğrendim umarım hayal kırıklığına uğramam sabah tekrarlayacağım testi ama o da artimed delirebilirim heyecandan eğer pozitifi görürsem orada da direk kan vermeye gideceğim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?