2025 Hamile kalmak isteyenler burada toplanalım🤗🙏🌸

Hamileyimmmm 🩷🩷😍😍😍 33 değerle öğrendim senin gaz vermenle iş çıkışı gittim ve tahlil verdim sonuç pozitif Allah razı olsun 😍😍
AYYYYYY hayatım çok mutlu oldumm, sana şans getirdim o zaman 🍀 Kendime de yarar inşallah 🍀 çok sevindim heyecanlandımmm cinsiyetini öğrenmesi kaldı sırada içini ferah tut darısı başıma 🤍🍀

AYYYYYY hayatım çok mutlu oldumm, sana şans getirdim o zaman 🍀 Kendime de yarar inşallah 🍀 çok sevindim heyecanlandımmm cinsiyetini öğrenmesi kaldı sırada içini ferah tut darısı başıma 🤍🍀
Aşkimm en kısa zamanda darısı başına olsun çok mutlu ol inşallah. En en kısa zamanda sağlıkla 💚🐣🤍 Allah razı olsun

Hamileyimmmm 🩷🩷😍😍😍 33 değerle öğrendim senin gaz vermenle iş çıkışı gittim ve tahlil verdim sonuç pozitif Allah razı olsun 😍😍
Çok sevindim çok tebrik ederim bu topiği ben açmıştım ilk haber sizden geldi hayırlısı olsun inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin 💞🙏

Çok sevindim çok tebrik ederim bu topiği ben açmıştım ilk haber sizden geldi hayırlısı olsun inşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin 💞🙏
En kısa zamanda saglikla gelsin inşallah sizlerin de ❤️. İnşallah ben kalp atışlarını duyduktan sonra burada kısaca süreci anlatacagim bekleyenlere de minik bir heyecan, ışık olur moral olur ❤️😍

Çok inanıyordum nedense hala da hamile gibi hissediyorum kendimi çok tuhaf üzüldüm 😞

Kızlar herkese merhaba
Aralık ayı reglimden sonra Allah nasip ederse bebek düşünüyoruz çalışmalara başlayacağız 🙈🙏Bu konuyu benim gibi yakın zamanda hamile kalmak isteyenler için açtım. Hadi gelin birbirimize destek olalım. Allah bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🌸🙏
Bizde denedik bakalım nasıl sonuçlanacak 🤗🤗 adetime son 4 gün var ama bende hafif sancı var alt karında arada kramp tarzı ağrı giriyor şu 2 gündür da acayip yorgunluk uyku çökmesi halsizlik yaşıyorum göğüs ağrım hiç yok ama ben bu ay stres çok yaşadım o beni çok etkiler o yüzden pekte ümidim yok gibi gebelikten 🙁 hayırlısı olsun inşallah 🤲🏼❤️

Bizde denedik bakalım nasıl sonuçlanacak 🤗🤗 adetime son 4 gün var ama bende hafif sancı var alt karında arada kramp tarzı ağrı giriyor şu 2 gündür da acayip yorgunluk uyku çökmesi halsizlik yaşıyorum göğüs ağrım hiç yok ama ben bu ay stres çok yaşadım o beni çok etkiler o yüzden pekte ümidim yok gibi gebelikten 🙁 hayırlısı olsun inşallah 🤲🏼❤️
Benimde 6 gün var. Hayırlısı olsun inşallah Allah bizlere de kısa zamanda anneliği yaşatır inşallah 💞🙏

hemen hemen 1 hafta var adet gununuze bebek varsada cikmasi cok zor hemen uzulupde strese girmeyin hem once kana sonra idrara geciyo siz cok erken yapmissiniz
Erken gebelik testi almıştım ben ama normal kaset değil

Back
X