2025 Haziran Ayı tüp bebek Transferi olacak var mı

Selam kızlar 30 nisanda Lucrin oldum bir aylık, regl olmadan transferim olacakmış bunu yaşayan var mı şuan esfrofem kullanıyorum büyük ihtimalle 16 Haziranda transfer olacağım (2. Denememiz)

Daha öncede bir transferim olmuştu onda progrstan fitil bende kullanmıştım ama diğerlerini hiç kullanmadım sanırım doktorların hepsi farklı ilaç veriyor umarım pozitif sonuç alırız

Allah gönlünüze göre versin inşallah. Terk seferde hemen kucağınıza alın bebişinizi. Bende yarın transfer olacağım ama kalitesini yarın öğrenecekmişim. tek embriyom var benimde. bakalım nasip.
Merhabalar nasılsınız transfer tarihlerinizi arasında bir gün var da sizi de merak ettim nasıl gidiyor acaba

Merhaba arkadaşlar ben de 4 Haziran'da transfer oldum. Test günüm ayın 14'ü. Umarım hepimiz pozitif sonuçlar alırız
Merhabalar öncelikle hayırlısı olsun inşallah hepimiz emeğimizin karşılığını alırız inşallah ben 3unde transfer oldum ama bana test tarihi Haziran 16 dedi neye göre belirliyorlar tarihi

Merhabalar öncelikle hayırlısı olsun inşallah hepimiz emeğimizin karşılığını alırız inşallah ben 3unde transfer oldum ama bana test tarihi Haziran 16 dedi neye göre belirliyorlar tarihi
Hayırlı uğurlu pozitif olsun sizin transferimiz de inşallah 3. Gün 5. Gün embriyosu olmasına göre degisebiliyormuş sanırım. 5. Gün benimki ama genelde 8-10 gün arası diyebiliyorlarmis. Bununla beraber zaten 8. Gün kan verseniz 10. Gün de isteyecekler sonra 12. Gün de isteyecekler güzel yükseliyor mu değer diye. Muhtemelen Garanti olsun istedi doktorunuz

Merhabalar nasılsınız transfer tarihlerinizi arasında bir gün var da sizi de merak ettim nasıl gidiyor acaba
Merhaba çok sğolun sorduğunuz için iyim çok şükür. Daha erken ama kasık ağrım var bugün hep. Birde herkes kabız oluyor sanırım bende tam tersi oldu. Siz nasılsınız? Test tarihim 16 haziran . 3. Gün embriyosu olduğu için üstüne 12 ekleyeceğiz demişti dr. 5. Gün olursa sanırım 10. Gün yapıyorlar.

Aynı gün transfer olmuşuz :) benim ki gerçi 3. Gün embriyosu. Bende 16 haziranda test yapıcam. Hepimize dua ediyorum inş alacağız kucağımıza
İkimiz de güzel haberler alalım inşallah ben de çok dua ediyorum burada bir harfini okuduğum herkese belirtileriniz var mı. Bende tek taraflı bir kasık ağrısı var. Sol bacak ağrısı var. Acaba çok yattığımdan mi diye düşünüyorum. Chatcptyi darlayip duruyorum sürekli. Ağrı olan yerde çikolata kistim de var ama etki eder mi bilmiyorum. Sizde durumlar nasil

Benim bugün karnım ve kasıklarım ağrıyor ama erken daha sanki. Heyecan yapmak istemiyorum. Ama umudum hep var. Olacak inşallh. Hiç belirti olmayabiliyormuş bakalım nasıl olacak

Benim bugün karnım ve kasıklarım ağrıyor ama erken daha sanki. Heyecan yapmak istemiyorum. Ama umudum hep var. Olacak inşallh. Hiç belirti olmayabiliyormuş bakalım nasıl olacak
insallah inşallah bende ağrı çoğunlukla tek taraflı olunca biraz endiselendim

insallah inşallah bende ağrı çoğunlukla tek taraflı olunca biraz endiselendim
Yok hiç endişe etmeyin cidden. Henüz erken. Bir şeyler hissediyoruz elbette bu normal. Dün hep sağ kasığım ağrıdı. Bugün tamamı. Daha şok farklı şeyler algılayacağız bence.

Yok hiç endişe etmeyin cidden. Henüz erken. Bir şeyler hissediyoruz elbette bu normal. Dün hep sağ kasığım ağrıdı. Bugün tamamı. Daha şok farklı şeyler algılayacağız bence.
Haklısınız biraz rahat olmak da lazım geçmiyor böyle günler belirti hissetmeye çalışıyoruz haliyle çok insanca tabi. Nelere dikkat ediyorsunuz siz hareket kısıtlaması olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…