İnşallah sağlıkla kucağınıza almakta nasip olsun. Bende ilk günümdeyim transfer oldum. Hayırla sonuç alalımMerhaba herkese, ben de 2 haziranda 5 günlük embriyo transferi oldum.. dilerim herkesin süreci sağlıkla ilerler ve bebeklerimize kavuşuruz
Amiinnİnşallah sağlıkla kucağınıza almakta nasip olsun. Bende ilk günümdeyim transfer oldum. Hayırla sonuç alalım
Aynı gün transfer olmuşuzMerhabalar herkese Rabbim sağlıkla huzurla kolaylikla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallahbende 2 Haziran'da transfer oldum ve dualarınızi bekliyorum
Teşekkür ederimAynı gün transfer olmuşuzdualarım sizinle ve bu topikteki herkesle
Daha öncede bir transferim olmuştu onda progrstan fitil bende kullanmıştım ama diğerlerini hiç kullanmadım sanırım doktorların hepsi farklı ilaç veriyor umarım pozitif sonuç alırızMerhabalar size mi çok az ilaç
Merhabalar ilaçlarınızı görünce aklıma takıldı size mi az ilaç vermiş bana mı çok verdi anlayamadım kafam karıştı doktoruma güveniyorum fakat başka bı doktor çok fazla ilaç verdiğini söylemişti yumurta toplama sırasında şimdi transfer hazırlığı için de epey bı ilaç kullanıyorum exopirin günde 1 adet
Progestan fitil günde 6 adet
Progestan iğne prulotex günde bir defa
Cyclo progynova günde 2 adet
Vinalac 1 adet (multivitamin)
Levitron 0.75 günde bir adet. İlk opu toplanacağı zaman ignemi 225ten 200e düşürdü kilomdan ötürü o yüzden doktorumun gereksiz yere ilaç kullandiracagini düşünmüyorum aslinda
Hayırla güzellikle sonuçlansin inşallah canım yerini sevdirsin rabbim seni yuva bilsin embriyon dilerim kiArkadaşlar yarın transferim var. Pgtli ilk, toplamda 4. Transferim olacak. Bi duanızı alırım
Merhabalar nasılsınız transfer tarihlerinizi arasında bir gün var da sizi de merak ettim nasıl gidiyor acabaAllah gönlünüze göre versin inşallah. Terk seferde hemen kucağınıza alın bebişinizi. Bende yarın transfer olacağım ama kalitesini yarın öğrenecekmişim. tek embriyom var benimde. bakalım nasip.
Merhabalar öncelikle hayırlısı olsun inşallah hepimiz emeğimizin karşılığını alırız inşallah ben 3unde transfer oldum ama bana test tarihi Haziran 16 dedi neye göre belirliyorlar tarihiMerhaba arkadaşlar ben de 4 Haziran'da transfer oldum. Test günüm ayın 14'ü. Umarım hepimiz pozitif sonuçlar alırız
Hayırlı uğurlu pozitif olsun sizin transferimiz de inşallahMerhabalar öncelikle hayırlısı olsun inşallah hepimiz emeğimizin karşılığını alırız inşallah ben 3unde transfer oldum ama bana test tarihi Haziran 16 dedi neye göre belirliyorlar tarihi
Merhaba çok sğolun sorduğunuz için iyim çok şükür. Daha erken ama kasık ağrım var bugün hep. Birde herkes kabız oluyor sanırım bende tam tersi oldu. Siz nasılsınız? Test tarihim 16 haziran . 3. Gün embriyosu olduğu için üstüne 12 ekleyeceğiz demişti dr. 5. Gün olursa sanırım 10. Gün yapıyorlar.Merhabalar nasılsınız transfer tarihlerinizi arasında bir gün var da sizi de merak ettim nasıl gidiyor acaba
Aynı gün transfer olmuşuz :) benim ki gerçi 3. Gün embriyosu. Bende 16 haziranda test yapıcam. Hepimize dua ediyorum inş alacağız kucağımızaMerhaba arkadaşlar ben de 4 Haziran'da transfer oldum. Test günüm ayın 14'ü. Umarım hepimiz pozitif sonuçlar alırız
İkimiz de güzel haberler alalım inşallah ben de çok dua ediyorum burada bir harfini okuduğum herkeseAynı gün transfer olmuşuz :) benim ki gerçi 3. Gün embriyosu. Bende 16 haziranda test yapıcam. Hepimize dua ediyorum inş alacağız kucağımıza
Benim bugün karnım ve kasıklarım ağrıyor ama erken daha sanki. Heyecan yapmak istemiyorum. Ama umudum hep var. Olacak inşallh. Hiç belirti olmayabiliyormuş bakalım nasıl olacakİkimiz de güzel haberler alalım inşallah ben de çok dua ediyorum burada bir harfini okuduğum herkesebelirtileriniz var mı. Bende tek taraflı bir kasık ağrısı var. Sol bacak ağrısı var. Acaba çok yattığımdan mi diye düşünüyorum. Chatcptyi darlayip duruyorum sürekli. Ağrı olan yerde çikolata kistim de var ama etki eder mi bilmiyorum. Sizde durumlar nasil
insallah inşallahBenim bugün karnım ve kasıklarım ağrıyor ama erken daha sanki. Heyecan yapmak istemiyorum. Ama umudum hep var. Olacak inşallh. Hiç belirti olmayabiliyormuş bakalım nasıl olacak
Yok hiç endişe etmeyin cidden. Henüz erken. Bir şeyler hissediyoruz elbette bu normal. Dün hep sağ kasığım ağrıdı. Bugün tamamı. Daha şok farklı şeyler algılayacağız bence.insallah inşallahbende ağrı çoğunlukla tek taraflı olunca biraz endiselendim
Haklısınız biraz rahat olmak da lazım geçmiyor böyle günlerYok hiç endişe etmeyin cidden. Henüz erken. Bir şeyler hissediyoruz elbette bu normal. Dün hep sağ kasığım ağrıdı. Bugün tamamı. Daha şok farklı şeyler algılayacağız bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?