2025 Haziran Ayı tüp bebek Transferi olacak var mı

Ben ayakta kalmamaya çalışıyorum. Hiç iş yapmıyorum. Ağır kaldırmıyorum. Eşim yardımcı oluyor. Arada 2 dk lık yürüyüş yapıyorum evde o kadar. Ama salı iş başı. İzin mi alsam gitsem mi bilemedim. Dr um git kafan dağılsın dedi. Kararsızım

Selam kızlar 30 nisanda Lucrin oldum bir aylık, regl olmadan transferim olacakmış bunu yaşayan var mı şuan esfrofem kullanıyorum büyük ihtimalle 16 Haziranda transfer olacağım (2. Denememiz)
Ben de 2 kere oldum baskilama iğnesi. Çikolata kistim var benim de. Yan etkileri zorlayıcı. Ani sicak basması özellikle. Minik bı menopoz deneyimletiyor. Şifa olsun inşallah ikimize de. Bu transferiniz size mutluluk getirsin

Ben de salı başlayacağım doktorum rutinine dönebilirsin dedi 2. günden sonra aslında. Bence gidin sürekli düşünmek daha fazla stres demek bı yerden sonra. Az hareket edeceğiniz bir işiniz varsa ne harika olur iyi bile gelir

Ben işe gitmeyeceğim iş yerinde daha çok stres oluyorum manayla evde dinlenirim dedim

Aslında işim oldukça rahat. Yinede toksik ortam işte. Evde mutluyum ben ya

Merhabalar öncelikle hayırlısı olsun inşallah hepimiz emeğimizin karşılığını alırız inşallah ben 3unde transfer oldum ama bana test tarihi Haziran 16 dedi neye göre belirliyorlar tarihi
Merhaba, ben de bugün transfer oldum. Test tarihi benim de 16sı

Ben direkt rapor aldım merkezden zaten sevmiyorum işimi şimdi hiç çekemezdim.Bir de çok yoruluyorum koş Allah koş.
Hoca ısrarla vermedi bana yarın ola hayır ola. İşe gitme perilerim gelirse giderim:) raporunda ne yazıyor baktın mı hiç. Malum müdürümüze gidecek ondan hiç bilsin istemiyorum.

Hoca ısrarla vermedi bana yarın ola hayır ola. İşe gitme perilerim gelirse giderim:) raporunda ne yazıyor baktın mı hiç. Malum müdürümüze gidecek ondan hiç bilsin istemiyorum.
Ben tüp bebek merkezinden aldım onda merkezin adı yapılan işlem falan yazıyordu tabi ama bir kaç kere transfer sonrası kadın doğumdan da aldım onda karın ağrısı falan diye atmıştı tanıyı doktorum.

Tamam o zaman rica etsem ona göre yazarlar sanırım. Valla tüm merkezde duyulur benim işlemlerim iş yerinde ondan

Tamam o zaman rica etsem ona göre yazarlar sanırım. Valla tüm merkezde duyulur benim işlemlerim iş yerinde ondan
Yazarlar yazarlar.ben sürekli rapor izin aldığım için çalıştığım yerde duymayan kalmamıştır heralde o yüzden alıştım artık takmıyorum

Çok teşekkür ederim ben de iyiyim 6. Günü kaşık ağrılarım başladı sadece o da beni biraz endişelendirdi açıkçası

Merhaba, ben de bugün transfer oldum. Test tarihi benim de 16sı
Hayırlısı olur inşallah bekleyen hepimize Rabbim güzel haberleri almayı nasip etsin. Belirtileriniz var mı acaba ben 6.gunume kadar hiç birşey hissetmiyordum ama 6. Günden beri kasıklarımda ağrı var cumartesi de normal regl günüm bilemedim kafam çok karışık inşallah hamile kalabilir kalabiliriz

Kasıklarımda batma ve hafif bel ağrım var. Regl yaklaşınca karnımda guruldama hareketlilik olurdu. O da var şu an. İnşallah tutunmuşlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…