Ayy hadi inşallah bugün acilden kan verdim 12 mayısBariz var kuzum, hayırlı olsunBat kaç ?
Bariz var kuzum, hayırlı olsunKızlar testi yaptım ikinci çizgi çıktı sizce var mı daha fazla test yapıp kafamı karıştırmak istemiyorum pazartesi kan vericem zaten
Ne zamandır istiyorsunuz kuzumAyy hadi inşallah bugün acilden kan verdim 12 mayıs
Var canim gözün aydin darisi bizim basimiza insallah dua et bizede cok sevindimKızlar testi yaptım ikinci çizgi çıktı sizce var mı daha fazla test yapıp kafamı karıştırmak istemiyorum pazartesi kan vericem zaten
Kan sonucunu haber et cikinca kuzumAyy hadi inşallah bugün acilden kan verdim 12 mayıs
Kan verdim acilden betahcg 147.76 çıktıBariz var kuzum, hayırlı olsunBat kaç
Ne zamandır istiyorsunuz kuzum
etmez miyim hep dua edicem sizde bana edin aksi bişey olmasın inşallahVar canim gözün aydin darisi bizim basimiza insallah dua et bizede cok sevindim
Ayy maşallahKan verdim acilden betahcg 147.76 çıktı5 aydır falan tedavi görüyorum teşekkür ederim inşallah dış gebelik falan değildir daha ultrason için beklicrm
Tamam söz hepinize dua edicem bu akşamAyy maşallahYaa banada dua et nolur bu ay olsun
çok sevindim adına canım ben 2. klomeni kullandım ilki düşükle sonuçlandı malesef son adet 14 nisan test yaptım çıkmadı profilimde resmi var inşallah tutmuştur ama ya sen kaçıncı gün öğrendim uygulamaya göre 3+5Kan verdim acilden betahcg 147.76 çıktı5 aydır falan tedavi görüyorum teşekkür ederim inşallah dış gebelik falan değildir daha ultrason için beklicrm
Bence sizin için erken daha bende iki gün önce test yaptığımda çıkmamıştı bişey en azından iki gün bekleyin bence bir de ben kullandığım testin markasını da söyliyim size farkeder mi bilmiyorum ama days comfort erken gebelik testiçok sevindim adına canım ben 2. klomeni kullandım ilki düşükle sonuçlandı malesef son adet 14 nisan test yaptım çıkmadı profilimde resmi var inşallah tutmuştur ama ya sen kaçıncı gün öğrendim uygulamaya göre 3+5
anladım canım evet biraz sabırsız davranmışım :) bekleyelim bakalım comfort da iyi diye duydum bende awox varBence sizin için erken daha bende iki gün önce test yaptığımda çıkmamıştı bişey en azından iki gün bekleyin bence bir de ben kullandığım testin markasını da söyliyim size farkeder mi bilmiyorum ama days comfort erken gebelik testi
İnşallah güzel haberlerinizi alalımanladım canım evet biraz sabırsız davranmışım :) bekleyelim bakalım comfort da iyi diye duydum bende awox var
inşallah canım çok sağolİnşallah güzel haberlerinizi alalım
Canim naptin doktora gittin miKan verdim acilden betahcg 147.76 çıktı5 aydır falan tedavi görüyorum teşekkür ederim inşallah dış gebelik falan değildir daha ultrason için beklicrm
Düzenli betahcg sonucum yükseldi ve bugün ilk kez keseyi gördüm maşallah çok şükür rabbim utandırmasın sonunu güzel eylesin iki hafta sonra duyabilecekmişim kalp atışlarını size çok dua ediyorum en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı güzel bebekleriniz olsun diye. Yüzümüz gülücek inşallahCanim naptin doktora gittin mi
Cok sevindim canim rabbim sağlıkla kucagina almayi nadip etsin insallah amin canim aminnDüzenli betahcg sonucum yükseldi ve bugün ilk kez keseyi gördüm maşallah çok şükür rabbim utandırmasın sonunu güzel eylesin iki hafta sonra duyabilecekmişim kalp atışlarını size çok dua ediyorum en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı güzel bebekleriniz olsun diye. Yüzümüz gülücek inşallah
Canim naptin nasil gidiyor hamilelik bizlerede dua et olurmu rabbim isteyen herkese nasip etsin hep girip bakiyorum ama girmiyosun buralara pekDüzenli betahcg sonucum yükseldi ve bugün ilk kez keseyi gördüm maşallah çok şükür rabbim utandırmasın sonunu güzel eylesin iki hafta sonra duyabilecekmişim kalp atışlarını size çok dua ediyorum en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıklı güzel bebekleriniz olsun diye. Yüzümüz gülücek inşallah
Bende girip bakıyorum aslında hep aklımdasınız dualarım sizinle belki güzel haberlerinizi alırım diye arada bakıyorum hepCanim naptin nasil gidiyor hamilelik bizlerede dua et olurmu rabbim isteyen herkese nasip etsin hep girip bakiyorum ama girmiyosun buralara pek
Amin canim insallah rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin haberlerini bekliyorum ben tüp bebege baslicam insallah devlette rabbim nasip eder insallah kendine cok iyi bak rabbime emanetsinBende girip bakıyorum aslında hep aklımdasınız dualarım sizinle belki güzel haberlerinizi alırım diye arada bakıyorum hep
Şimdilik iyi gidiyor çok şükür rabbim utandırmasın bir de bebeğin sağlıklı olduğunu öğrenirsek çok rahatlayacağım darısı en yakın zamanda başınıza inşallah
Allah razı olsun canım benim rabbim yormadan üzmeden en kısa sürede nasip etsin bebeğinizi kucağınıza almayı inşallah sende kendine çok iyi bak tüp bebek ihtimali çok yükseltiyor yüzde 80 başarı oranı var ben inanıyorum olucakAmin canim insallah rabbim saglikla sihhatle kucagina almayi nasip etsin haberlerini bekliyorum ben tüp bebege baslicam insallah devlette rabbim nasip eder insallah kendine cok iyi bak rabbime emanetsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?