2025 LGS Anneleri

Evler kafayı yemiş oğlanın tarafta için biraz daha beklemek lazım alabilmek için
Çekmeköy de topraktan bir proje sorduk geçen 1+1 e 35 dedi kafan güzel mi dememek için zor tuttum Yunanistan da projeleri varmış orası yarısı kadar golden visa da tüm aile siz tam zamanında almışsınız altın yine gelir ya bizim tipi beğenmediler hala aklım o paranın oraya verileceğini almıyor 24 ay taksit parası falan akıl alır gibi değil eğer bizi beğenmeyip teklifi verdiler ise yazıklar olsun 🫣🤣🤣🤣
Diyetisyene gittim liste değişti çok değil benim kilo verme ama incelme çok stresten nasıl ödem tuttuysam senin spor nasıl gidiyor oturdu mu rutine
Iyo gidiyor yeni çıktık spordan ,güzel kilo da verdim inceldim de .Oğlan da inceldi ama tartilmiyor .Yarin arkadaşlarla 3 günlük bir şehir dışı planımız var ,ilk defa cocuklari bırakıp gidiyorum.O 3 günü de firesiz geçirirsem tamamdır

Iyo gidiyor yeni çıktık spordan ,güzel kilo da verdim inceldim de .Oğlan da inceldi ama tartilmiyor .Yarin arkadaşlarla 3 günlük bir şehir dışı planımız var ,ilk defa cocuklari bırakıp gidiyorum.O 3 günü de firesiz geçirirsem tamamdır
maşallah 🧿 süpersin 👏🏻👏🏻 yok insan daha motive oluyor bence vermezsin bizde iki gün geldik eğer fire olursa yürüme telafisi verdi sende öyle yaparsın 😅😅 iyi eğlenceler

35 milyonum olursa arsa yatırımı yaparım ya da 3 daire alip kiraya veririm .Bendeki vizyon bu kadar😅
Kac kilosun Alya, benim de az biraz fazlam var 6 kilocuk kadar. Okul başlayınca, vermeyi dusunuyorum🤣
Canım 65 idim lgs bitimi 72.5 gördüm hemde çok kısa sürede 🫣şimdi 69 ama gidecek en az 10 kilo var benim insilün ve gıda alerjisi de çıktı yeni yol çok uzun kendime 3 ay verdim hedefe kadar
Ya en iyi arsa kazandırıyor kesinlikle hele istanbulda tarla bile olsa olur

Yok geliri. Yemiyorlar da ayol. Giymiyorlar . Dışarı çıkmıyorlar çok gerekli değilse. Roman vs alınmıyor masraf diye. Sinema aslaaaa. Tatil zaten yok. İyi devlet okuluna vermiyor servis parası çıkar diye. Perde daha önemli çünkü. Sonra benim çocuk niye 380 Li lgs puanı aldı diyor. Acaba neden?🙈
Allah korusun ama eşya o kadar boş ki deprem de malın da bir değeri olmadığını iki sene önce gördük Allah akıl fikir versin bence

Canım 65 idim lgs bitimi 72.5 gördüm hemde çok kısa sürede 🫣şimdi 69 ama gidecek en az 10 kilo var benim insilün ve gıda alerjisi de çıktı yeni yol çok uzun kendime 3 ay verdim hedefe kadar
Ya en iyi arsa kazandırıyor kesinlikle hele istanbulda tarla bile olsa olur
Masallah canım cogu gitmiş azı kalmış. 3 ay sonrası fazlasını bile verebilirsin💕
Ben de 3 ay koyayım seninle . Ben de 63 tüm 68 i gördüm. Aç karnına 66.5 um suan🙈
60 hedefim🙏🏻

Asla ve asla televizyon izleyemiyorum ben yıllardır, pandemi döneminden beri .Dikkat dağınıklığı sanırım öyle oturup konsantre olamıyorum. Bazen zorla başlıyorum bunu izleyeceğim diye ,biraz izlesem kalkıp bir dolanıyorum, bi balkonda sigara 🫠bi geliyorum.ki olaydan kopmusum.
Cocuklar dışında tv açan olmaz bizde ,bazen eşim müzik programlarını açar onu bile takip edemiyorum 🙂Keşke bu olay bir de telefonda yaşansa

Prime da duydum şeytanlı bişi adına net bakayım senin dediğin ilk bölüm dün izledik ben çok korkarım 😅 bir cesaret izledim
Ben de korku çok sevmem,korkarim🤣 ama bu dozunda ve sürükleyici geldi. Birkaç zamandır ödüle aday filmler izledik ,hiçbir şey anlamadik,neresi guzel😅
Asla ve asla televizyon izleyemiyorum ben yıllardır, pandemi döneminden beri .Dikkat dağınıklığı sanırım öyle oturup konsantre olamıyorum. Bazen zorla başlıyorum bunu izleyeceğim diye ,biraz izlesem kalkıp bir dolanıyorum, bi balkonda sigara 🫠bi geliyorum.ki olaydan kopmusum.
Cocuklar dışında tv açan olmaz bizde ,bazen eşim müzik programlarını açar onu bile takip edemiyorum 🙂Keşke bu olay bir de telefonda yaşansa
Ay ben de öyleyim aslında.. esim kızıyor teli zorla biriktiriyor. Film arasında arada bakıyorum hatta.
Zorla birakicaz artık başka yolu yok. Sigara gibi bağımlılık.
Arrik kimseye borsa tavsiye etmesemde,Sigara içenlere, sigara parasini borsaya yatirmasini tavsiye ediyorum . Hem sağlık hem yatirim🙈🤭

Bende ikinci çocuktan sonra seyredememeye başladım. Yarışma vs. seyredebiliyorum da. olay takibi yapamıyorum kafam yoruluyor. Nörolojik bir şey değildir umarım :KK69: :olamaz:

A Alyasena okul sizden 25 bin mi istediydi:olamaz: okudum ama yazamadım kaçırdım olayları ya kaç gündür:(
ya birde 40 metrekare için 35 milyon mu istediler yuh artık.:KK57: Vallahi 40 metrekare yerde eşim, çocuklar birbirimizi yeriz. Parasız hiçbir şey yapılmıyor ya:(
kızlar bizim okulda aynı renk olmak kaydıyla okul kıyafetini çok takmıyor okuyanların dediğine göre. ben sadece kısa tişört almayı düşünüyorum. fiyatı da 450-500 tl civarı.
Şuan için para da talep edilmedi. Belki başlayınca iş değişir bilemiyorum.

A Alyasena okul sizden 25 bin mi istediydi:olamaz: okudum ama yazamadım kaçırdım olayları ya kaç gündür:(
ya birde 40 metrekare için 35 milyon mu istediler yuh artık.:KK57: Vallahi 40 metrekare yerde eşim, çocuklar birbirimizi yeriz. Parasız hiçbir şey yapılmıyor ya:(
kızlar bizim okulda aynı renk olmak kaydıyla okul kıyafetini çok takmıyor okuyanların dediğine göre. ben sadece kısa tişört almayı düşünüyorum. fiyatı da 450-500 tl civarı.
Şuan için para da talep edilmedi. Belki başlayınca iş değişir bilemiyorum.
Evet 25 bin forma Almanca ve İngilizce kitap seti kırtasiye olarak okulun istedikleri de içinde tahta kalemi ve a4 bize koyu alın dediler tşört ama armalı hırka şart sanırım yedekleri öyle alacağım çok güzel para talebi yoksa 👏🏻😊 Ankara bakanlığa daha yakın bağış olayında yoktur belki oradaki okullar obp li bir okulda arkadaşımın ikizleri için 25+25 istemişler o 10 atmış hesaba

O eve öylesine bakmıştık ben hala bizi beğenmedikleri için öyle olduğuna inanmak istiyorum ülke de bu kadar 40 metreye o parayı isteyeceklerine ihtimal vermemek😂😂

Evet 25 bin forma Almanca ve İngilizce kitap seti kırtasiye olarak okulun istedikleri de içinde tahta kalemi ve a4 bize koyu alın dediler tşört ama armalı hırka şart sanırım yedekleri öyle alacağım çok güzel para talebi yoksa 👏🏻😊 Ankara bakanlığa daha yakın bağış olayında yoktur belki oradaki okullar obp li bir okulda arkadaşımın ikizleri için 25+25 istemişler o 10 atmış hesaba

O eve öylesine bakmıştık ben hala bizi beğenmedikleri için öyle olduğuna inanmak istiyorum ülke de bu kadar 40 metreye o parayı isteyeceklerine ihtimal vermemek😂😂
el insaf ya kardeş indirimi de mi yapmamışlar ,50 bin çok geldi bir an :olamaz:

ceycey sizin yemekhanede aylık yemek listeniz belli olmuş. Günlük 200 tl diyor.20*200=4000 tl. Bütün okullar 3 aşağı 5 yukarı aynıdır diye düşünüyorum.

Back
X