2025 LGS Anneleri

Insallah kolaylikla olsun.
Valla aynıysa esin haklı bence😅
Kıza okulda bulunur 😇
Kantin de ,yemekhane mantığında olmuş hemen hemen ,iyiymis
Burayı kiraya veririz aslında yeni okula para vs vermedik iki sene oldu buraya geleli de gözüm yemiyor
girme aklıma cidden aynı başa baş müstaki bahçeli evler villa dediysem öyle havuzlu değil 🫣😂ama bir köpek alınır

Burayı kiraya veririz aslında yeni okula para vs vermedik iki sene oldu buraya geleli de gözüm yemiyor
girme aklıma cidden aynı başa baş müstaki bahçeli evler villa dediysem öyle havuzlu değil 🫣😂ama bir köpek alınır
Bir ara ben de 2 3 sene de bir taşınıyordum😅 keyfi tasinmadim ama yine taşıyacaktım sağlık sebebiyle kaldim 8 senedir burdayım. Seneye yine tasiniyorum🥰 ben de kiraya cikicam . Sonraa planım 3 sene sonra yine tasinmak🤣

Valla bu sene bak çevreye neden olmasin.yazlik tadında güzel olaabilir😇

Bir ara ben de 2 3 sene de bir taşınıyordum😅 keyfi tasinmadim ama yine taşıyacaktım sağlık sebebiyle kaldim 8 senedir burdayım. Seneye yine tasiniyorum🥰 ben de kiraya cikicam . Sonraa planım 3 sene sonra yine tasinmak🤣

Valla bu sene bak çevreye neden olmasin.yazlik tadında güzel olaabilir😇
Ya çok tatlısın ben üç kez taşındım her taşınma da çok ağladım ben eve fazla bağlanıyorum galiba yaşanmışlıklara keyfi değildi hiç biri de senin iyiymiş ama ❤️ güzellikler olsun gideceğin yerde de hayırlısı

Günaydın
Biz kaydı tamamladık karekod okutuyoruz 😂
25 bin çekiyoruz içinde Almanca İng kaynaklar a4 tahta kalemleri bir adet okul kıyafeti 5 senelik sms bir yazılım var ona üyelik ücreti dahil dediler birde giriş kartlı sistemmiş kart içinde dediler zaten her şekilde vereceğimizi biliyorduk malzemelere uğraştırmamışlar okulda boyanmış kayıt zamanı dış iç boyansa bu kadar takmazdım boyanınca bir güzel gözüktü gözüme
Süper, hepsi içindeyse gayet makul ,hazırlık sınıfı kitapları pahali zaten hep .Hadi begenmenize sevindim ,hayırlı olsun inşallah

Süper, hepsi içindeyse gayet makul ,hazırlık sınıfı kitapları pahali zaten hep .Hadi begenmenize sevindim ,hayırlı olsun inşallah
Çok teşekkür ederim 🤲🏻kararsızlığım da sen ve Fistiklicikileta Fistiklicikileta az destek olmadınız tekrar teşekkür ederim ❤️sizden de bekliyorum ahah kayıt ücretleri

Yeter mis gibi işte, kiz zaten hiç başlamamış ki .Aklını çelmek gibi olmasın da nasıl güzel fırsat 😇Ben olsam hemen koli toplamaya başlardım ama ailem yakın bana onlardan uzak istemezdim .İş yeri ,aileye yakınlığı gibi avantajı yoksa evinin ,koş git ya .Hatta bence eğer imkan varsa satılık bakıp yine bi düşün derim ben .Cek krediyi ozel okul taksidi nin üstüne ekle yine öde .Evindeki kiradan da gelir mis gibi de geçinirsin. Peşinatın varsa bence denenir .

Yeter mis gibi işte, kiz zaten hiç başlamamış ki .Aklını çelmek gibi olmasın da nasıl güzel fırsat 😇Ben olsam hemen koli toplamaya başlardım ama ailem yakın bana onlardan uzak istemezdim .İş yeri ,aileye yakınlığı gibi avantajı yoksa evinin ,koş git ya .Hatta bence eğer imkan varsa satılık bakıp yine bi düşün derim ben .Cek krediyi ozel okul taksidi nin üstüne ekle yine öde .Evindeki kiradan da gelir mis gibi de geçinirsin. Peşinatın varsa bence denenir .
İş yeri yakın canım da eşim çeksin 30 dakika buradan 5 dakikaydı akşam konuşayım valla 😂😂aile vs yok burada bizim

Oğlan gideceğine esin gitsin bence de 😇ama imkanları zorlayıp satın alma işini de bi düşün.
Biz öyle tesadüfen bir ev aldık. Yeni projeydi baştan bir miktar peşinat, sonra ev biterken ara ödeme sonrası 15 yil kredi .Ama kredisi o zaman benim maaşım kadardı. 2019 falan galiba ,
Dedik hadi başlayalım ara ödeme zamanı devreder kar ederiz .kredi uygun diye girdik yoksa asla ödeyemezdik belki de 2020 tam hatırlamıyorum. Verdim elimdeki para altin ne varsa ,devredince nasil olsa alirim yine dedim .
2 3 yıla maaş arttı enflasyon fırladı ,kredi benim.maasin yarısına geldi hatta 3 te birine .
Bi şekilde ara ödemeyi de hallettik ,teslim alıp öyle satarız dedik ,bubarada enflasyon hala artıyor. Ev teslim oldu ki kredisi ,kirasinin yanında devede kulak kaldı. Simdi kirada olan benim paralarima oldu ama değdi .Hem kendi kredisini ödüyor hem de kalan da ek gelir olmuş oluyor .

Enflasyon yine hızla artıyor ev de ucuz değil ama peşinat çıkarabilirsiniz cekebildigin kadar kredi alıp almak mantıklı. Kira geliri de olunca olmayacak şey değil bence .Hayirlisi hakkınızda, nakil olmaması belki de buna sebep olacak .

Back
X