• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 LGS Anneleri

Yasak mı denemeler okullar da bizim seçmediğimiz bir lise de 9 lara 4 kez deneme yapılıyordu

Bizim okulda da yapılmıyor deneme sınavı.
Bence ceycey devlet okulundan devam edip takviye alın o parayla.daha mantıklı

Bizim okulda da yapılmıyor deneme sınavı.
Bence ceycey devlet okulundan devam edip takviye alın o parayla.daha mantıklı
Öyle yapacağız . Bizim okuldan 8 leri gördüm bugün 2 kişi . Özel derstelerdi onlar da. Allah yardımcıları olsun. Lgs stresine şimdiden girmişler.

Okulda orijinal işleniyor . Özel hocamız da çap fasikül istedi bugün onu da aldık. MEB kitabıyla sadece devam eden okul varmıdır ki?🙈

Sakın sakın. Büyük fırsat hazırlık. Seneye ki bazı derslerin ilk konularını halletsin. Yüksek notlar alacak böylece seneye,ve bu da kızına müthiş özgüven verecek.
Ilettim mesajini ama calisacak gibi durmuyor. Yumurta kapiya dayaninca anlayacak.
Ders harici kendin icin bir sey yap diyorum. Tamamen rahat olmsk istiyor.
Iste bir okul sorumluluklari o kadar

Ilettim mesajini ama calisacak gibi durmuyor. Yumurta kapiya dayaninca anlayacak.
Valla korkunç iyi bir fırsat . Bizim Türkiye birincimiz mesela. Yazın bile hızlandırılmış dershaneye gitmiş. 8 e herkesten bilgili başlamıştı. Bu da özgüven vermişti elbette Öğretmenlerin de hemen gözüne giriyorsun. Avantajı çok önceden çalışmanın.

Aybi benimki de öyle ,adı üstünde hazırlık daha lise bile değil diyor 🫣
Önümüzdeki yıl için asla çalışmaz şimdiden benimki de ,bari kitap okusa paragraf çözse o da yeter dedik ,onu da yapmıyor .
Bu sene derslerini dogrult yeter dedim ,seneye olanı da seneye düşünürüm artık napayim dedim en son .

Aybi benimki de öyle ,adı üstünde hazırlık daha lise bile değil diyor 🫣
Önümüzdeki yıl için asla çalışmaz şimdiden benimki de ,bari kitap okusa paragraf çözse o da yeter dedik ,onu da yapmıyor .
Bu sene derslerini dogrult yeter dedim ,seneye olanı da seneye düşünürüm artık napayim dedim en son .
Obpyi etkilemiyor gecer not alsam yeter dedi gecen😅🤦‍♀️
Yok ama o kadar da degil, biraz calisiyor Allahtan. Kitap okul veriyor ,ayda bir sanirim onu okuyor mecbur.
Paragraf kitabi aldim ,1 kere eline aldi sanirim.

Igcse sinavi var. O mesela
fiyati yuksek, ib de oyledir belki. Yuksek ortalamasi olana yuzde 15 indirim olacakmis. Yani her turlu notlar onemli.

Obpyi etkilemiyor gecer not alsam yeter dedi gecen😅🤦‍♀️
Yok ama o kadar da degil, biraz calisiyor Allahtan. Kitap okul veriyor ,ayda bir sanirim onu okuyor mecbur.
Paragraf kitabi aldim ,1 kere eline aldi sanirim.

Igcse sinavi var. O mesela
fiyati yuksek, ib de oyledir belki. Yuksek ortalamasi olana yuzde 15 indirim olacakmis. Yani her turlu notlar onemli.

Bu hazırlık okuyanlar aynı yahu 🤣 Umut sen benimki
bugün bin bir çaba ile edebiyata oturdu yarın sınavı var ne yapacak bakalım hep babadan yüz buluyordu bugün baba kötü polis olunca anne sen daha insaflısın dedi
Taktir teşekkür var mı bizimkilere bu sene

bugün bin bir çaba ile edebiyata oturdu yarın sınavı var ne yapacak bakalım hep babadan yüz buluyordu bugün baba kötü polis olunca anne sen daha insaflısın dedi
Var benim bildiğim, ben okurken vardi 😊
Dinleme ve konuşma sınavları var bu hafta oğlanın sonraki hafta da yazılı olanlar .Sağ salim kolaylıkla bi atlatsaydık

Ben de bilmiyorum var mi ? Varsa da alabilecekler mi🤭
Tek diyecegim iyi ki 9 da degiliz bu sene. Cevrem cok dedi ama hazirlik olsun bu sene diye. Iyi ki destek oldun😘😘😘

Ben de bilmiyorum var mi ? Varsa da alabilecekler mi🤭
Tek diyecegim iyi ki 9 da degiliz bu sene. Cevrem cok dedi ama hazirlik olsun bu sene diye. Iyi ki destek oldun😘😘😘
Biz ikimize olduk az kafanı ağrıtmadım fen mi olsun burası mı diye bizimkiler içinde hayırlısı böyleymiş bizler için

Çok zeki aslında ama ya okumamış ya da okul başarısı çok düşük insanlar gördüm. Bazıların da öyle bir hafıza vardı ki benim diyen Prof da yoktur. Sadece disiplin yoktu , düzen yoktu hedef yoktu bu Prof un dediği gibi. Ben şaşardım o okumamış ya da hiçbir başarısı olmayan bu insanların herşeyi tarih saat gün insan yüzü vs ye kadar hatırlamasına. Herkes hakkında herşeyi bilmelerine. Kafa zehir. Ama kullanmamışlar kendi yararlarına.

Çok zeki aslında ama ya okumamış ya da okul başarısı çok düşük insanlar gördüm. Bazıların da öyle bir hafıza vardı ki benim diyen Prof da yoktur. Sadece disiplin yoktu , düzen yoktu hedef yoktu bu Prof un dediği gibi. Ben şaşardım o okumamış ya da hiçbir başarısı olmayan bu insanların herşeyi tarih saat gün insan yüzü vs ye kadar hatırlamasına. Herkes hakkında herşeyi bilmelerine. Kafa zehir. Ama kullanmamışlar kendi yararlarına.
Birazda sartlar ve cevresel faktorler var ceycey.
Benim babam bana gore cok zeki bir insandi. Hafizasi cok kuvvetliydi.Bebekken yetim kalmis. O zamanin sartlarina gore okuyup bir meslek edinmemis ama calisip cabalayarak, sartlarini cok iyilestirmis. Allah nur icinde uyutsun

Iste suan kizim zeki mi bilemem ama disiplinsiz malesef😔
Su videoyu ona da yolladim. Eminim bakmayacak bile. Cok konusuyorum faydasina ama baktim beni duymuyor . Ben de konusmayi biraktim.

Birazda sartlar ve cevresel faktorler var ceycey.
Benim babam bana gore cok zeki bir insandi. Hafizasi cok kuvvetliydi.Bebekken yetim kalmis. O zamanin sartlarina gore okuyup bir meslek edinmemis ama calisip cabalayarak, sartlarini cok iyilestirmis. Allah nur icinde uyutsun

Iste suan kizim zeki mi bilemem ama disiplinsiz malesef😔
Su videoyu ona da yolladim. Eminim bakmayacak bile. Cok konusuyorum faydasina ama baktim beni duymuyor . Ben de konusmayi biraktim.
Bizler elimizden gelenin fazlasını bile yapıyoruz çocuklara. Gerisi onlara kalmış. Hergün konuş konuş yoruluyoruz. Bizim de yaşlı olmadığımızı , tüm hayatımızı onlara adayamayacağımızı anlamıyor yeni nesil. İçimiz rahat olsun bence. Kendileri bilirler gerisini de artık. Ben şahsen bazen kendimi çok yorgun hissediyorum. Bizler okurken kendi kendimize yapardık herşeyi. Şu ansa eğitim koçu, psikolog , oda hizmetçisi vs Herşey olduk çocuklara. Az da onlar çabalasa ya.

Alın benden de o kadar ,konuşsam olmuyor ,sussam susamiyorum .
Hadi oğlum,hadi oğlum ...Ben de kendimi çok yorgun hissediyorum ,dinleme konuşma sınavları var ,nesine çalışayım konu sınavda belli olacak diyor 🙄
Edebiyat bakti bugun bir hikaye incelemesi sunacak ,oku da yap dedim özetinden yaparim diyor ,at pana pdf ben okurum dedim öyle deyince o da okudu .
Her şeyin kısa yolu olsun istiyor ,bazen uzun yol daha güvenlidir dedim he anne diyor 🙂
Hikaye de kısacık biseymis ben bilsem zaten okurdum diyor ,bakmamış bile sayfasına ya
Bugun bi dinlemem iyi geçti diyor az gaza geldi sanki ama yeterli değil bana göre ,buna da şükür

Bizler elimizden gelenin fazlasını bile yapıyoruz çocuklara. Gerisi onlara kalmış. Hergün konuş konuş yoruluyoruz. Bizim de yaşlı olmadığımızı , tüm hayatımızı onlara adayamayacağımızı anlamıyor yeni nesil. İçimiz rahat olsun bence. Kendileri bilirler gerisini de artık. Ben şahsen bazen kendimi çok yorgun hissediyorum. Bizler okurken kendi kendimize yapardık herşeyi. Şu ansa eğitim koçu, psikolog , oda hizmetçisi vs Herşey olduk çocuklara. Az da onlar çabalasa ya.
Bize böyle olanaklar sağlansa hepimiz prof olmuştuk bence 😔

Bize böyle olanaklar sağlansa hepimiz prof olmuştuk bence 😔
Aynen. Bir sene dershane gördüm sadece lise son da. Ne bilgisayar vardı ne özel ders ne servis. Karda bata çıka okula giderdim. Ne ek kaynaklar vardı ne Tv de ders yayını ne YouTube hocaları. Şimdiki imkanlar bize verilse ovvvvv🙈

Alın benden de o kadar ,konuşsam olmuyor ,sussam susamiyorum .
Hadi oğlum,hadi oğlum ...Ben de kendimi çok yorgun hissediyorum ,dinleme konuşma sınavları var ,nesine çalışayım konu sınavda belli olacak diyor 🙄
Edebiyat bakti bugun bir hikaye incelemesi sunacak ,oku da yap dedim özetinden yaparim diyor ,at pana pdf ben okurum dedim öyle deyince o da okudu .
Her şeyin kısa yolu olsun istiyor ,bazen uzun yol daha güvenlidir dedim he anne diyor 🙂
Hikaye de kısacık biseymis ben bilsem zaten okurdum diyor ,bakmamış bile sayfasına ya
Bugun bi dinlemem iyi geçti diyor az gaza geldi sanki ama yeterli değil bana göre ,buna da şükür
Sait Faik , kuşlar bizde ki hikaye. Cebelleşiyoruz şu an🙈

Back
X