- Konu Sahibi GlamourGaze
- #2.021
Gelen mesajı atayım size kurumdanÇok iyi yaptık diyen varmı inşallah 2021 e benzer yüzdelikler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelen mesajı atayım size kurumdanÇok iyi yaptık diyen varmı inşallah 2021 e benzer yüzdelikler
Ya ceyceyBittikkkkk yastayız depresyondayızzzzz![]()
Kontrol ettiniz mi ceyceyBittikkkkk yastayız depresyondayızzzzz![]()
Evet lise tercihleri sonuçlanıncaya kadar devam ediyor o stresT
teşekkür ederim tamam kurtulduk derken bitmeyecek birde dilimleri bekleyeceğizsizi dinleyip karşıda ki okullara da bakacağım bize zor gelen uçmazsa dilimler
Benim yeğenim 5 yanlış yaptı ablamın kızı 3 fen 1 ınkılap 1 ing.... yeğenim çok kitap okurdu onun meyvesini almış türkçe mat fullKizimin dersanesinde ,kitapciktaki cevaplsra gore 500 yapan ogrenci varmis![]()
Bir soruyu hatırlayamadı fen den. Ama düşündükçe doğru yaptım diyor. Öyleyse 469 geliyor.Kontrol ettiniz mi ceycey
Kizim cok heyecan yapmis,titremekten elimden kalem dustu diyor. Yakin zamana kadar rahat gozukuyordu. Bu kadar heyecan hic beklemiyordumBenim yeğenim 5 yanlış yaptı ablamın kızı 3 fen 1 ınkılap 1 ing.... yeğenim çok kitap okurdu onun meyvesini almış türkçe mat full
Sabah ağladı, sözel sınav çıkışı ağlamış, sayısal çıkışı ağlamış. Size kaç puan geliyor belli mi? Biz çıkamadık 480 lereKizim cok heyecan yapmis,titremekten elimden kalem dustu diyor. Yakin zamana kadar rahat gozukuyordu. Bu kadar heyecan hic beklemiyordum
Masallah yegeninize,tebrikler
Yarın kitapçığı alın bakın. Belki de iyidir.Biz bakmadık sonuçlara. Oğlumun morali bozuktu. Ustelemedim bende. Son hafta 470 den aşağı puanı yoktu. Sınavdan çıktı emeklerim boşa gitti dedi. Öyle üzüldüm ki anlatamam. Koca bir yıl çok çalıştı. Özel dersler aldı. Her pazar denemeye gitti. Tüm yıl sadece 1 günü çalışmadan geçirdi. Daha bakmadık sorulara ama çocuğum emeklerim boşa gitti diyince yıkıldım resmen.
Dün kitapçığı alalım bakalım ben merak ederim diyordu. Sınavdan sonra yarın kitapçığı alma dedi. İnanın şu an o kadar üzgünüm ki. 430 bile alsa sevinirim. Ama kitapçığı alma dedi. Kısmet artık. Önümüze bakacağız. Başka türlü yolumuzu çizecegiz.Yarın kitapçığı alın bakın. Belki de iyidir.
Sağlıklı olsun da. Herkesin hedefleri vardı. Çoğumuzun olmadı biz de dahil. Kısmet bu kadarmışDün kitapçığı alalım bakalım ben merak ederim diyordu. Sınavdan sonra yarın kitapçığı alma dedi. İnanın şu an o kadar üzgünüm ki. 430 bile alsa sevinirim. Ama kitapçığı alma dedi. Kısmet artık. Önümüze bakacağız. Başka türlü yolumuzu çizecegiz.
Teşekkür ederim .... kızınızı çok iyi anlıyorum bende öğrencilik yıllarımda rahat gibi görünür ama sınav anında çok heyecan yapardımKizim cok heyecan yapmis,titremekten elimden kalem dustu diyor. Yakin zamana kadar rahat gozukuyordu. Bu kadar heyecan hic beklemiyordum
Masallah yegeninize,tebrikler
Bu yaşta bu kadar stres çok üzücüSabah ağladı, sözel sınav çıkışı ağlamış, sayısal çıkışı ağlamış. Size kaç puan geliyor belli mi? Biz çıkamadık 480 lere
Bizim de sabah arada falan hepp agladi. Gece uyuyamadi. Bakmadi cok uzudu. O uzulunce , yapacak bir sey yok. Ondan degerli degil. 450 lerde olur gibi. Cok kotu gecmemis.ama cok zorlanmis. Morali bozulmus.Sabah ağladı, sözel sınav çıkışı ağlamış, sayısal çıkışı ağlamış. Size kaç puan geliyor belli mi? Biz çıkamadık 480 lere
Biz bakmadık sonuçlara. Oğlumun morali bozuktu. Ustelemedim bende. Son hafta 470 den aşağı puanı yoktu. Sınavdan çıktı emeklerim boşa gitti dedi. Öyle üzüldüm ki anlatamam. Koca bir yıl çok çalıştı. Özel dersler aldı. Her pazar denemeye gitti. Tüm yıl sadece 1 günü çalışmadan geçirdi. Daha bakmadık sorulara ama çocuğum emeklerim boşa gitti diyince yıkıldım resmen.
Ben de takip ediyordum yazilarinizi o zaman, hatirliyorum bu mesajini da.Böyle atayım bakın mesajım bu
Şuan bambaşka şeyler konuşuyorum
Hiç üzülmeyin lütfen