2025 LGS Anneleri

Kolejlerdeki yüksek puanlı çocuklar zaten çalışkandı. Kolej sağlamadı o başarıyı. Sadece denemelerle vs destek verdiler. Yüksek burslu çocuklar onlar. Gerisinin durumu ise vahim ötesi .
Başarılı ve potansiyelli öğrencileri çekiyorlar yani bursluluk sınavıyla aslında. Zeki, çalışkan, potansiyeli olan öğrencileri kendi okullarına kazandırarak okulun genel başarı ortalamasını artırıyor ve öğrencilerin kendi başarılarını okula malediyorlar, güzel taktik.

Hah aynen böyle durum. 100 öğrenci var diyelim. 10 u yüksek burslu. Onların sayesinde okul isim yapıyor. Kalan 90 ı sayesinde değil.

Evet 1 tane var bizim şubede değil.
Bizim şubede en yüksek benimki bi arkadaşıyla aynı dersten aynı yanlış sayısıyla ...
Umduklarını gibi olmadı diyeyim 2 3 kişiden umutlulardi full yapabilir diye ,biri benimkiydi ama ben biliyordum bir iki fire verir diyordum oyle de oldu .
3 5 cocuk hep baslardaydi küçük farklarla sıralandilar yine sınavda da .

Döndüm döndüm yatamadım buraya uğradım hadi yatın sizde arada e okula baktım görünmüyor cocuklar .Eski okullari da görünmüyor resmi olarak okulsuzlar
Şarjım bitti uyumaya çalışalım. Hayırlısı olsun sabah, gönlündekiler gelsin çocuklarımıza

Hah aynen böyle durum. 100 öğrenci var diyelim. 10 u yüksek burslu. Onların sayesinde okul isim yapıyor. Kalan 90 ı sayesinde değil.
Aslında parasını aldıkları öğrencilerle, para almadıkları (burslu) öğrencileri finanse ediyorlar ve burslu öğrenciler üzerinden de reklam yapıyorlar, algı mühendisliği kısacası..

Rabbim herkesin gönlüne göre versin. İnşallah bir şok yaşamayız. Son 10 dakika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…