- 10 Nisan 2014
- 43.570
- 115.991
- 798
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #3.361
Burs sadece eğitime veriliyor. Etüt parası ayrı isteniyor kitap ayrı yemek ayrı servis ayrı. E nerede bu burs?Evet bu burs olayları öyle
Ben de inanmıyorum
Çoğu kişi de biliyor aslında olayı
DimiiiBurs sadece eğitime veriliyor. Etüt parası ayrı isteniyor kitap ayrı yemek ayrı servis ayrı. E nerede bu burs?
Nİtelikli liselere yerleşenler genelde özel okullar mı sanki diye bir sanrıya kapıldım. Devlet okulundayiz, acaba 7. ve 8. sınıfta özele mi geçseydik gibi bir tedirginlik oluştu bende, o yüzden bir veriye ulaşmaya çalışıyorum ama yok görünüyor..O bilginin bir listesi falan yoktur ama okullar ,dershaneler yerlestirmeler belli olunca kendi sayfasından şu ögrencimiz şu okula yerleşti diye yayınlar bi kısmını.
Daha sınavda şu soru en az yapılan, şu soru en çok yapılan, kızlar şu kadar başarılı, erkekler soyle diye bi istatistik bile paylaşılmadı.
Saçma ama girdiğimiz sınavdaki sıranimizi bile tam bilmiyoruz aralik veriyorlar .
Halbuki orta öğretim puanlari ,yaşları herseyleri ellerinde bize bile siraniz şu demiyorlar .Bir garip işler işte
Öyle değil. Yerleşenlerin çoğu ama öğretmen doktor mühendis akademisyen ya da aşırı bilinçli aile çocuğu. Fark burada. Kolej ya da devlet de değil.Nİtelikli liselere yerleşenler genelde özel okullar mı sanki diye bir sanrıya kapıldım. Devlet okulundayiz, acaba 7. ve 8. sınıfta özele mi geçseydik gibi bir tedirginlik oluştu bende, o yüzden bir veriye ulaşmaya çalışıyorum ama yok görünüyor..
Öyle düşünmeyin devlette de var ben şile 75 yıl okulunu gördüm orada olsa çocuğu verirdim öğretmenler özverili desteklemiş bir 500 yüzde 40 ilk yüzde 5 e sokmuşlar sanırım her özel de iyi değil bir de bu sene nasıl girdiler bilmiyoruzNİtelikli liselere yerleşenler genelde özel okullar mı sanki diye bir sanrıya kapıldım. Devlet okulundayiz, acaba 7. ve 8. sınıfta özele mi geçseydik gibi bir tedirginlik oluştu bende, o yüzden bir veriye ulaşmaya çalışıyorum ama yok görünüyor..
Ozel daha çok sanki özellikle bu sene ama bu seni yanıltmasın, hepsi kesinlikle okul sebepli değil. Anne baba eğitim durumu ,okulun ilgisi ,ozel ders ,dershane ,kaynaklara ulaşım, çocuğun temeli ,o günkü şans daha bir çok etken var .Okuldan memnunsaniz kalın. Ozel ders ,dershane sinav onlar olduktan sonra devletten de olur ,olanlar da az değil, bu sene bi coştu ozellerNİtelikli liselere yerleşenler genelde özel okullar mı sanki diye bir sanrıya kapıldım. Devlet okulundayiz, acaba 7. ve 8. sınıfta özele mi geçseydik gibi bir tedirginlik oluştu bende, o yüzden bir veriye ulaşmaya çalışıyorum ama yok görünüyor..
Özellerin verileri de doğru mu acaba bir de ona takıldım, yanlış veri paylaşsalar nasıl anlaşılacak kiOzel daha çok sanki özellikle bu sene ama bu seni yanıltmasın, hepsi kesinlikle okul sebepli değil. Anne baba eğitim durumu ,okulun ilgisi ,ozel ders ,dershane ,kaynaklara ulaşım, çocuğun temeli ,o günkü şans daha bir çok etken var .Okuldan memnunsaniz kalın. Ozel ders ,dershane sinav onlar olduktan sonra devletten de olur ,olanlar da az değil, bu sene bi coştu ozeller
Lisans olmaz dedim ,yüksek yapmaya uzmanlığı ora net olur ,geri dönmek şartıylaHarvard tıpta olmaz dediniz. Üzdünüz beni bak gece gece
Bu sene biz hiçbir şey anlamadık ki ,ama fotograflar falan da var ilçe milli eğitimler tek tek sayı istedi isim istedi .Valilikler makamında ağırladı, bilemiyorum var mıdır böyle yapanÖzellerin verileri de doğru mu acaba bir de ona takıldım, yanlış veri paylaşsalar nasıl anlaşılacak ki
Ay kardeş kardeş gitsinler benim oğlan da yapay zeka yazılım mühendisliği seçsin olur olur Harvard tıp orası olmazsa oxford olsunHarvard tıpta olmaz dediniz. Üzdünüz beni bak gece gece
İyi bir devlet okuluna yakınsa evi kesinlikle devlet artı kaliteli özel hoca desteği. Bizim mahalledeki devlet okulu rezildi . Mecbur kaldık koleje.D Damdakiperi birde oraya bulaştığınız da bi de ki arkadaşa bile o kadar çalıştırıp aman yerleşme stresine girmeyin bizde devam edin demişler kolejin liseleri olacak sizi bırakmak istemeyecekler müşterisiniz çünkü okuldan memnunsanız elinizi verip kolunuzu kaptırmayın ona vereceğinize özel hoca tutarsınız
Birinciler de yapamazlar ama alt dilimleri bilmiyrlım yaparlar mı ilçe meb de tanıdığınız varsa sorunÖzellerin verileri de doğru mu acaba bir de ona takıldım, yanlış veri paylaşsalar nasıl anlaşılacak ki
Bizde öyleydik hala öyleyiz semt den dolayı mecburiyetimizi biliyorlar bence de iyi bir devlet ve özel dersİyi bir devlet okuluna yakınsa evi kesinlikle devlet artı kaliteli özel hoca desteği. Bizim mahalledeki devlet okulu rezildi . Mecbur kaldık koleje.
Okul için görünüşte ortalama diyebilirim, elimde okulumuzun LGS başarısına dair bir veri yok..iyi öğretmenler de var yok değil tabii. Ben bu sene (7.sınıf) deneme sınav paketi alacağım. Türkçe ve matematik özel ders alıyoruz ama seneye daha LGS tecrübeli hocalardan ders aldırmayı düşünüyorum. Yaz döneminde haftada 1 saat matematik dersine devam ediyoruz ve her gün 10 paragraf sorusu çözüyoruz. Bir de dün ufaktan 7. sınıf Türkçe konularına giriş yaptık..Günde 15-20 dakika zorla kitap okutuyorum. Şimdilik elimden gelen bunlar..Ozel daha çok sanki özellikle bu sene ama bu seni yanıltmasın, hepsi kesinlikle okul sebepli değil. Anne baba eğitim durumu ,okulun ilgisi ,ozel ders ,dershane ,kaynaklara ulaşım, çocuğun temeli ,o günkü şans daha bir çok etken var .Okuldan memnunsaniz kalın. Ozel ders ,dershane sinav onlar olduktan sonra devletten de olur ,olanlar da az değil, bu sene bi coştu ozeller
Korkunç arttı Herşey. Ben özel üniversite mezunuyum. Annem tek maaşla okuttu. Şimdi olsa 2 yıl sonra parası biter okuldan alırdı. Dershaneler korkunç arttı. Özel hocalar kendilerini Harvard mezunu sanıp fahiş fiyatlar çekiyorlar. Herşey rayından çıktı.Benim de tek çocuk planım vardı o yüzden bulaştım ozel okula ,sonra işler değişti, ama o zamanlar 8 9 sene önce oteller böyle ulaşılmaz değildi. Sonra memnun olunca burs da alınca ordam devam ettik .
Simdi ücretlere yetişmek çok daha zor ,küçüğü devlette başlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?