2025 LGS Anneleri

Yok okul çok güzel. Tek sorun kızın kankalarının başka okulda olmaları . Ondan kafası karıştı. Aynı puanlar aşağı yukarı 3 okulda. Onların üstü zaten dirim lerin okulu. Daha üstü Anadolu yok .
Ay o karışıklık çok fena ,benim de dün aklım karıştı. Ama kizim bugun istiyorum dedi, ben de mutlu oldum.
Insallah gittikleri yerde cok iyi arkadaşlara denk gelirler. Arkadaşları çok önemsiyorum. Severek giderler

Benim oğlumun da okuldan bi arkadaşıyla aynı yere çıkmış tercihi, zaten yüzdelik dilimleri de aynıydı, ama hiç bana göre biri değil robot gibi ,hiperaktif gibi bir şey diyor 🤭
Cocuk Capaya nakil isteyecekmis ,Çapa da tam onun planında kapatmış insallah gider diyor .

Kankalar için nakil istenmez ki ya ,beğendiyseniz bırakın bence ya da yolu daha avantajliysa.
Puanlar aynıysa imkanlara bakin ki imkanları da güzel demiştin.
Kankalar sizi oraya gelsin
Onlara da bizim okul uzak kalıyor olmaz. Haftasonları , ara tatiller de vs görüşürler. Burası Büyükşehir ama bazı kesimlerde herkes herkesi tanır. Dirim le özelden konuşmadık , konuşsak kesin tanıdık çıkarız. 🙈Böyle anonim iyi şimdilik😂

Onlara da bizim okul uzak kalıyor olmaz. Haftasonları , ara tatiller de vs görüşürler. Burası Büyükşehir ama bazı kesimlerde herkes herkesi tanır. Dirim le özelden konuşmadık , konuşsak kesin tanıdık çıkarız. 🙈Böyle anonim iyi şimdilik😂
Evet bende sormuyorum zaten 😅
Buradan bir arkadaşla evlilik topigiydi sanırım aynı kurumdan çıktık düşün. Kızla her öğlen aynı yemeği yiyoruz 😬 oradan anladık 😆 ara ara görüşüyoruz ama 🥰

Evet bende sormuyorum zaten 😅
Buradan bir arkadaşla evlilik topigiydi sanırım aynı kurumdan çıktık düşün. Kızla her öğlen aynı yemeği yiyoruz 😬 oradan anladık 😆 ara ara görüşüyoruz ama 🥰
Düşününce çok tuhaf. Senin oğlan mesela, benim kızın arkadaşlarından birini beğenebilir okulda 😂🙈🙈anonim kalalım biz bir süre daha😂

Bu arkadaş muhabbeti beni de yoruyor ama bizimkilerden aynı okulu kazananlar var ama bizim kolejin lisesine kayıt oldular🤷‍♀️ on kayıt. bakalım nereyi tercih edecekler. Arkadaş için okul değiştirilmez ama daha ne arkadaşlıklar kuracaklar.

Bu arkadaş muhabbeti beni de yoruyor ama bizimkilerden aynı okulu kazananlar var ama bizim kolejin lisesine kayıt oldular🤷‍♀️ on kayıt. bakalım nereyi tercih edecekler. Arkadaş için okul değiştirilmez ama daha ne arkadaşlıklar kuracaklar.
Sizin kolejin adını hiççç bilmek istemiyorum hele. 🙈😂🙈

Çikileta sen anlarsın. Aylar sonra oransal bir halka arz gelmiş borsaya. Ne dersin alsak mı? Batar mıyız?😂🙈

Çikileta borsadan anlar. Ben aylardır uzağım. Paramı kolej yidi dershane yidi , özel hocalar yidi , Sinan kuzucu kitapları bile yidiiiiiiii😂🙈
Aaa eski performansım kalmadı bende takıldım bir aralar bitcoin ile borsa servislere kızıp çekilmiştim piyasadan dibinde kalanlar da lgs ile bitti Fistiklicikileta Fistiklicikileta miatek bilirsin 🤣 bölünme olmadan acemi şansı sanırım çok ekmeğini yedik

Size bir fikir danışayım.Bugun oğlana dolap ve çalışma masası bakmaya gittik ,küçüğün masasi yok ve büyüğe masasi artık küçük kaldı.
Ozel yapım harika harika Led li citali .Ama 150 bin dediler .
Hemen ikna oldum bi şekilde tamamlarım dedim yarısı peşin yarısı taksit falan .

Ama şu saatlerde ya acaba abartı mi dedim ,tamam çok güzel harika ,tablo gibi .
Acaba ikeaya gitsem orda tasarlatsam ne kadara gelir diye düşündüm.
Çok fark olursa bilgisayarı da yenileyebiliriz.
O kadar arttı ki fiyatı ikea da kaça maledebilecegimizi bile kestirmedim.
Sizce bu ccooook güzel masa ve dolap ,iç mimar tarafından tasarlanmış misler gibi olan 😇
Gereksiz masraf mi olur ki ?

Size bir fikir danışayım.Bugun oğlana dolap ve çalışma masası bakmaya gittik ,küçüğün masasi yok ve büyüğe masasi artık küçük kaldı.
Ozel yapım harika harika Led li citali .Ama 150 bin dediler .
Hemen ikna oldum bi şekilde tamamlarım dedim yarısı peşin yarısı taksit falan .

Ama şu saatlerde ya acaba abartı mi dedim ,tamam çok güzel harika ,tablo gibi .
Acaba ikeaya gitsem orda tasarlatsam ne kadara gelir diye düşündüm.
Çok fark olursa bilgisayarı da yenileyebiliriz.
O kadar arttı ki fiyatı ikea da kaça maledebilecegimizi bile kestirmedim.
Sizce bu ccooook güzel masa ve dolap ,iç mimar tarafından tasarlanmış misler gibi olan 😇
Gereksiz masraf mi olur ki ?
Bütçenizi zorlamazsa neden olmasın? Çocuğun başarısına da ödül olur. Benzerlerini de bi araştır ama. Fiyat daha uyguna belki vardır.

Aaa eski performansım kalmadı bende takıldım bir aralar bitcoin ile borsa servislere kızıp çekilmiştim piyasadan dibinde kalanlar da lgs ile bitti Fistiklicikileta Fistiklicikileta miatek bilirsin 🤣 bölünme olmadan acemi şansı sanırım çok ekmeğini yedik
Sasa tavan üstüne tavan yapıyordu . Halka arzlardan harçlıkları çıkarıyorduk. Son 3 senedir ne alsam elimde patladı. 1 senedir takip bile etmiyorum 🙈

Söyle zorlar ,bilgisayarı ertelerim, yine de taksidi var havasına girerim ha deyince çıkarıp vermem ,yarin parası elimden gider hemen .
Benzerleri yine aynı ayarda fiyat verir hatta daha yüksek bile verebilir çünkü tanıdık aracılığıyla gittik .
Alternatif ikea olabilir orda da ekle xikar odaya göre yapabilirim, ama öyle güzel öyle güzel ki ,ikeada bunu yaptıramam.
Cocuk ödül olarak bilgisayara daha çok sevinir aslında ama oda da çok güzel ya hu 🙃

Söyle zorlar ,bilgisayarı ertelerim, yine de taksidi var havasına girerim ha deyince çıkarıp vermem ,yarin parası elimden gider hemen .
Benzerleri yine aynı ayarda fiyat verir hatta daha yüksek bile verebilir çünkü tanıdık aracılığıyla gittik .
Alternatif ikea olabilir orda da ekle xikar odaya göre yapabilirim, ama öyle güzel öyle güzel ki ,ikeada bunu yaptıramam.
Cocuk ödül olarak bilgisayara daha çok sevinir aslında ama oda da çok güzel ya hu 🙃
Kendisiyle konuş. Önemli olan onun isteği. İkna etmeye de çalış ama🙈

Evdekilere söyledim onların da kafayı bulandirdim. 😇Hayran hayran bakarken çok para mı ya hu dedik bi anda

Back
X