2025 LGS Anneleri

Bizim okuldaysa boş kontenjan yohhhhh😂🙈
Ya bu kontenjan olanlar ,hemen bir yere kayıt mı yaptırmış oluyor
Gamlı baykuşlardan gına geldi ha. Okulun balosuna ne gerek var diyen mi olmadı? Kendi okullarında yok diye, kolejde 2 ay okutacak parası yok ama kolej de neymiş hıhhhhh okuyan heryer de okur para tuzağı diyen mi olmadı. Dershaneye sakın gönderme pişman olursun diyen mi olmadı. Boyuna kadar laf eden oldu ayol. Yetooooo. Bunların ortak özelliği şuydu . Varoş bir geçmişleri var ya da hala öyleler. Köy insanlarına kurban olurum. Bu varoşlardan 1 km yaklaşsalar kaçacağım ama. Kırşehir tıp da yazacağım gerekirse . Çatlayın patlayınnnnn🙈😂
Sayende kazanacak kirsehir tip🙈😁
Bizim okulun başka şubesinden 500 yapan çocuk 5.tercuhine yerleşmiş 🙄
İstanbul Erkek Galatasaray ve Kabataslar gelmeyince obp 97 kusurmus
Cagalogluna girmiş

Ben de baktım İstanbul Erkek te 1 boşluk oluşmuş giden nereye gittiyse .
2 de Cagaloglunda boşluk var Muhtemelen 1.ler memnun olmadı özele gitti .
Benim yakınım 500 yapan Kabataş Almancaya yerleşmiş. İe olmamış, obpden. Ama bence Kabataş çok güzel, iyi olmus☺️
Cagaloglunda nasıl 1 boş oluyor acaba, hemen kaydını mi saldırıyor? Kizimin arkadasida tercih etmiş yerlesememis 489 kusur puani

Bizde hazırlık sınıfı gözüküyor şube yok daha
Öğrenci belgesi talep et deyince çıkıyor, e devletten .Bizim de çıkmış görünüyor ama formalite olabilir çünkü bizim okul müdürü, ilk hafta bir dil sinavi yaptıklarını ve bu şekilde karma sinif oluşturduklarını böylece her sınıfın seviyesi eşit olduğunu söylemişti

Ya bu kontenjan olanlar ,hemen bir yere kayıt mı yaptırmış oluyor

Sayende kazanacak kirsehir tip🙈😁

Benim yakınım 500 yapan Kabataş Almancaya yerleşmiş. İe olmamış, obpden. Ama bence Kabataş çok güzel, iyi olmus☺️
Cagaloglunda nasıl 1 boş oluyor acaba, hemen kaydını mi saldırıyor? Kizimin arkadasida tercih etmiş yerlesememis 489 kusur puani
Nakil yapsin ,muhtemelen 500 puanlilar ,Özelde o kayıtları vardır ilk 3 okul gelmeyince çekmislerdir.
Nakil de bitti galiba umarım yapmışlardır

Ama ona da gelmez 493 lerin obp si yüksek olanlar gitmiş, dada düşük olanlar da gidememiş.
Çocuğum bir hayal kurdu o sene rekor birinci cikti ,o da yetmez gibi ilk 3 okul olmamasina rağmen en çok puan yükselten okul oldu .
Bu nasip değil de ne ya 😇

Ama ona da gelmez 493 lerin obp si yüksek olanlar gitmiş, dada düşük olanlar da gidememiş.
Çocuğum bir hayal kurdu o sene rekor birinci cikti ,o da yetmez gibi ilk 3 okul olmamasina rağmen en çok puan yükselten okul oldu .
Bu nasip değil de ne ya 😇
Sen hep hayırlısı dilemiştin belki bu daha iyidir ama belli olmaz nakiller Anadolu yakasında birincilerin tercih ettiği okullar da var boşalma muhtemelen şehir dışı tercihler de olabilir özel de bekleyenler onaylamıştır

Düşünsenize bize biri gecen yıl bu zamanlar 719 birinci cikacak dese ne gülerdik .
İstanbulun ilk 3 okulu 500 le dolacak yetmedi kalanlar bile olacak deseler .
Ruya olsa bi yerimiz açık kalmış derdik .

Bu cocuklar ilerde anlatır bizim zamanımızda kabatas a 500 alsan bile gidemeyebiliyordun diye 🤣
Başka hiçbir sene de böyle olmaz bence .
2021 in zorluğu bunun da birinci bollugi efsane olur artık.

Sen hep hayırlısı dilemiştin belki bu daha iyidir ama belli olmaz nakiller Anadolu yakasında birincilerin tercih ettiği okullar da var boşalma muhtemelen şehir dışı tercihler de olabilir özel de bekleyenler onaylamıştır
Yok yok bu oyle belli olmaz denecek bir sonuç değil zaten öylesine yazdık.
Yuzdelikler açıklanınca nasil şok olduysak ben bu okula da çok seviniyorum ,bir altına da çok sevinirdim çünkü yolu daha kolaydı.
Zaten sinavdan önce de hedefleri bunlardan biriydi ama yüzdelik gecen yıla göre tutuyor görünüp, sinav zordu daha da iyi gelir dendikce bi umutlandık.
Hayirlisi tabii hep öyle dedim hep ,nerde mutlu olacaksa nerde parlayacaksa ora olsun .
Denek oralarda parlayamayacakti 🤪🤪

Öğrenci belgesi talep et deyince çıkıyor, e devletten .Bizim de çıkmış görünüyor ama formalite olabilir çünkü bizim okul müdürü, ilk hafta bir dil sinavi yaptıklarını ve bu şekilde karma sinif oluşturduklarını böylece her sınıfın seviyesi eşit olduğunu söylemişti
Oğlumun okulda da yapıldı sınav ama sınıf aynı seviyede olanlar olarak belirlenmedi

C1c2 seviyede olanlar var sınıfta

A2 olanlar da🙈

Oğlumun okulda da yapıldı sınav ama sınıf aynı seviyede olanlar olarak belirlenmedi

C1c2 seviyede olanlar var sınıfta

A2 olanlar da🙈
Oyle karma yapıyorlarmış zaten ,seviye sınıfı değil. Daha homojen dağılması için her sınıfta aynı seviyeden yaklaşık aynı sayılarda öğrenci olacak şekilde.
Böylece akran etkilesimindaha başarılı sonuçlar doğuruyor demisti .
Sinav sonunda seviyesini size de söylediler mi ?
Benimki özelde okudu hep ama sanmıyorum seviyesinin ilerde olduğunu, yani yapar ama aman aman ne iyiymiş denmez bence .

hepimiz neden uğraşıyuz ki
Ceycey Kırşehir ucuz diye ucuza kaçma Hacettepe al 🤣

Seçin beğenin işte 🤣🤣🤣

Ben de oradan bir koç ekonomi alayim🤣
Nakil yapsin ,muhtemelen 500 puanlilar ,Özelde o kayıtları vardır ilk 3 okul gelmeyince çekmislerdir.
Nakil de bitti galiba umarım yapmışlardır
Kadin dr okula , vakit bulamamış bulduğunda okula ulaşamamış. Nakil yapamamis🙈 ama kızı beğenmiş okulu🥰
Düşünsenize bize biri gecen yıl bu zamanlar 719 birinci cikacak dese ne gülerdik .
İstanbulun ilk 3 okulu 500 le dolacak yetmedi kalanlar bile olacak deseler .
Ruya olsa bi yerimiz açık kalmış derdik .

Bu cocuklar ilerde anlatır bizim zamanımızda kabatas a 500 alsan bile gidemeyebiliyordun diye 🤣
Başka hiçbir sene de böyle olmaz bence .
2021 in zorluğu bunun da birinci bollugi efsane olur artık.
Valla bu ülkede olanlara inanmak bile imkansız gelirken ,oluyor . Cok uzuluyorum olanlara.

Oyle karma yapıyorlarmış zaten ,seviye sınıfı değil. Daha homojen dağılması için her sınıfta aynı seviyeden yaklaşık aynı sayılarda öğrenci olacak şekilde.
Böylece akran etkilesimindaha başarılı sonuçlar doğuruyor demisti .
Sinav sonunda seviyesini size de söylediler mi ?
Benimki özelde okudu hep ama sanmıyorum seviyesinin ilerde olduğunu, yani yapar ama aman aman ne iyiymiş denmez bence .
Evet canım söylüyorlar
C1 dedi diye hatırlıyorum çünkü sınıfında bir kız c2 çıkmıştı
Sonra da oğlum yapmıştı en yüksek
Sene sonunda tekrar sınav yaptılar
Yinr aynı seviye çıktı
Bu sefer iki c2 çıkmış oğlum yine c2 olamamış 😬

Ya üst nakillere baktınız mı peki bu okullardan çocuklar nereye gidiyor en iyi dedilen liseler niye kayma var üst sınıflarda şaşırdım şahsen

Ya üst nakillere baktınız mı peki bu okullardan çocuklar nereye gidiyor en iyi dedilen liseler niye kayma var üst sınıflarda şaşırdım şahsen
Ozele geçiyorlar heralde. Kizimin arkadasinin okulunda da 1 boş var. Ama daha da olabilir dedi müdür.
Ben de yine başvurdum nakillere. Taş attım da elim mi yoruldu😁

Ozele geçiyorlar heralde. Kizimin arkadasinin okulunda da 1 boş var. Ama daha da olabilir dedi müdür.
Ben de yine başvurdum nakillere. Taş attım da elim mi yoruldu😁
Yok o değil kuzum bizimki ek tercih hazırlık okuyan 9/10/11 sınıflar için diyorım en yükseğinden en düşüğüne bir sirkülasyon

Back
X