2025 LGS Anneleri

Çok zor değil eğitim ve okullara yönelmek de işte bizim okul elaman ilanı açmış sezonluk devlet hademe güvenlik bile vermiyor okullara kızıyoruz aslında da adı var sosyal devlet kendi yok
Bizim okul kendi ek olarak görevli alıp, bağışlarla maaşlarını öduyordu. Devlet yetersiz destek veriyor evet. Malesef

Yavaş yavaş arkadaş ol. İlkokulda birden arkadaş oldum ovvvvv nelerle karşılaştım nelerle. Kolejde akıllandım hep iyilerini seçtim . Allah bozmasın hala arkadaşız. Bu lisede de aynını yapacağım . Tek tek ekleyeceğim arkadaş portföyüme tanışa tanışa. Onlar da beni öyle tanısınlar. Veli dalaşı kadar sinir bozucu birşey yok. 3 yıldır bi serviste yaşadım . Okulda asla sorun yaşamadım. Yüzünü hiç görmediğim lise düzeyi çocuğun velisiydi. Ha servis dediğim de arkadaşımın apartman görevlisi ha🙈bizim çocukları o götürüyordu çok ta memnun kaldık sağolsun. Bu kadın sahiplendi. Yok dershaneye gitmeyin. Yok bırakamaz vs. Pardonnnnnn okul servisi mi sandın?😂beğenmezsen git dedik gitmedi ucuz diye🙈yolda görsem hala tanımam. Allah da karşılaştırmasın😅
Lise de velilerle samimi olunur mu ki .
Ben hep kizlarimin yakin arkadaslarinin anneleriyle samimi oldum.
cok sukur iyi arkadaslara denk geldiler.
lisede velileri pek gormeyiz gibi geliyor
Oğlanda ilkokul veliler çok iyiydi canım her kesim vardı hepsi uyumluydu herkes çocuklar için öğretmen de etken hep uyumluyduk
ama kızda bir öğretmen hediyesine bile hele bu sene şişirdiler 200 tl için okul kötü tamam ama öğretmen iyiydi veliler yüzünden öğretmen de bıraktı gelmiş emekliliği bunlarla mı uğraşacak tek sayfa ödeve okula baskın yaptılar bunlar paralı görgüsüz dedim oğlanda da diş hekimleri vardı yan sınıftan bizim servisi basıp kocası çocuğumun kulağını çekmişti oda eğitimli görgüsüz şimdi olsa parçalardım da o zaman çok bastırılmışım sebep de kızıma gülemezsiniz diye adam da il MEB e falan gittiler MEB sizle mi uğraşacağız demiş 😅🫣 insanlar alem
ay şimdi ikisinin de değişti okullar iyi insanlar çıksın karşıma sizin içinde 🤲🏻🙏inş zaten okul uzak ben gidemem oğlana da kızda da arkadaşıyla geçirdik tek arkadaşım o daha gitmeden ben de yabancılaşma var birkaç senedir gerçekten az insan istiyorum yaşlılık mı 40 a az kaldı 😅
Ay ben de ya. Az öz iyi insan olsun cevemde istiyorum. Kornaya bu hale geldim. Korona çıktığında, hastalik hatic, eve kapanmak çok hoşuma gitmisti🤭
Ailem de kalabalık. Hep sakinlik istiyorum. Tatil mod🤣

Lise de velilerle samimi olunur mu ki .
Ben hep kizlarimin yakin arkadaslarinin anneleriyle samimi oldum.
cok sukur iyi arkadaslara denk geldiler.
lisede velileri pek gormeyiz gibi geliyor

Ay ben de ya. Az öz iyi insan olsun cevemde istiyorum. Kornaya bu hale geldim. Korona çıktığında, hastalik hatic, eve kapanmak çok hoşuma gitmisti🤭
Ailem de kalabalık. Hep sakinlik istiyorum. Tatil mod🤣
Korona mı etken ya yada ülke gündemi mi bilmiyorum zorla buluşurum ama sonuna kadar buşınca hakkını veririm de gerçekten inziva gibi evde ailecek hoşuma gidiyor

Günaydın. Öyle doğru bir okul seçmişiz ki . İnsana değer veren , veliye öğrenciye değer veren. Çalışanları güleryüzlü. Eksik dersi olursa tamamlatırız hocasına diyen bir okul. Teneffüslerde bile soru sorabilir diyen bir okul. G deki kendini bilmez hıhhhh o puanın burayı tutmayacak kontenjan azaltıyoruz boşuna gelmişsin iması yapan densizler de yok. Hem inançlı hem de modern bir evlat yetiştiriyorum. Öyle de bir okul istedim hep. Şort da giysin dinini de bilsin. Daha okula girmeden çocuğa gez dolaş demeyen niye geldin ki muamelesi yapan, gelen çocuktan notları daha düşük olduğuna yemin edebileceğim öğretmenin olduğu yeri iyi ki seçmedik iyi ki.🙏Çocuklar mutlu olduğu yerde başarılı olur çünkü, ezilmeye çalışıldığı yerde değil. Okullar öğrencilerindir en başta. Öğretmenler sonra gelir. Bunu anlamayanlar bu mesleği yapmasınlar.

Bir anaokulu öğretmeninin kaç tane çocukta yaşattığı travmaları velilerinden ve o çocuklardan dinledim kaç yıl. Psikolojik şiddete uğramışlar resmen benim kız da dahil. İnsani özelliği olmayanlar şu iki mesleği yapmasın. Biri öğretmenlik diğeri doktorluk.

Back
X