2025 LGS Anneleri

Vallahi zaten özel okula verdiğimiz vereceğimiz paralarla iş açılırdı yani zaten para ticarette beni bile cezbediyor e ticaret dünyası ama ben eğitimini alıp yapmak isterim diye şu an girmiyorum o da aklımda kimse aç ölmüyor elbet bir yol bulacak kendine yazılıma ilgisi çok yok aslında ama ben yurtdışına seni gönderirim diye diye kafasına sokuyorum yazın da Fransızca kursu istedi tamam dedim bakalım böl dil öğrensin yaparlar bişiler diploma cidden sadece bizde önemli özellikle bilişim sektöründe falan hükmü yok
Kodlamayı devlet okulunda merak saldı sanırım tüm şansımızı biz orada kullandık sonra dikiş tutturamadık eğitim konusunda
ben kurtulmak istiyorum özel okul zincirinden nefret geldi bana
biz de sektör değiştirdik beyaz yakalıydık gerçekten nish alan bulursanız önünüz çok açık ticarette çok da başarılı olursunuz süper olmuş Fransızca dil istemesi bile güzel gitsinler kurtulsunlar 🙈 döneceklerse bile orada bir pişip dönsünler 😀😀

Bende var ama nasıl atacağım bilmiyorum deneme 1 2 3 ses deneme 🤪

Eklentiler

• Screenshot_20250226_205216_Word.webp
    Screenshot_20250226_205216_Word.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 17
Biraz çözünürlük düştü ama oldu galiba .
Bizim kitapçıklar hala okulda ,elimde pdf olarak sorular var ama oğlum bakmak istemiyorum ,hatırlamıyorum diyor ,2 emin olmadığım soru vardı ikisi de yanlış çıktı bi daha bakmam diyor .

Hafta sonu Sinan Kuzucu var ona fokuslanalım.
Eger söylediği gibi 2024 lgs zorluğunda olursa bize çok yol gösterici olabilir .
2025 lgs de 2024 benzeri olacak büyük ihtimalle .

Ama daha konular tamamlanmadigı için hiçbir deneme kriter olmaz nisan mayıs gibi aşağı yukarı netleşir heralde .O zamana kadar çabalamaya devam .

KIZLAR okulda öğretmeni kızımın yazdığı günlük tarzı kitabını bulmuş almış kızım peşinde koşmuş rehber öğretmeni kendisi okumuş biraz kıızm istemiş vermemiş okumanızı istemiyorum dedği halde ergen gi,bi şimdi git sora çıkışta veririm demiş kızım ağlamış çıkışta da vermemiş hocayı aradım çıkışta niye vermediniz okuldaki çocuklar elinden alırmış mışta merak etmişmişlerde yazdım bende verdim veriştirdim nasıl böyle yaparsınız sınava girecek çocuğumun defterini alıp istemediği halde okursunuz saygısızlık çıldırdım kızlar ben mi abartıyorum

KIZLAR okulda öğretmeni kızımın yazdığı günlük tarzı kitabını bulmuş almış kızım peşinde koşmuş rehber öğretmeni kendisi okumuş biraz kıızm istemiş vermemiş okumanızı istemiyorum dedği halde ergen gi,bi şimdi git sora çıkışta veririm demiş kızım ağlamış çıkışta da vermemiş hocayı aradım çıkışta niye vermediniz okuldaki çocuklar elinden alırmış mışta merak etmişmişlerde yazdım bende verdim veriştirdim nasıl böyle yaparsınız sınava girecek çocuğumun defterini alıp istemediği halde okursunuz saygısızlık çıldırdım kızlar ben mi abartıyorum
Ben takılmazdım çünkü rehberlik hocaları bizim o yazılardan çıkardığımızdan fazlasını çıkartabilir ve bizi uyarabilir.
Kızıma da onu okula götürmemesi gerektiğini sonuçlarına katlanmasını söylerdim ve lisede çalışan bu sene 9. Sınıflara giren bir öğretmen olarak diyorum ki doğru söylemiş arkadaşları bir şekilde elinden alıp okur dalga konusu yapabilirdi çok acımasızlar çünkü.

Ben olsam alırdım ama okumazdım o ayrı ama rehberlik hocasına da kızamazdım belki de beni uyarması gereken bişi çıkabilirdi. Ayrıca anne olarak bulsam o zaman kesin okurdun çünkü çok kritik bir dönem her bilgiyi bilmemi kazım korumak için.

Ben takılmazdım çünkü rehberlik hocaları bizim o yazılardan çıkardığımızdan fazlasını çıkartabilir ve bizi uyarabilir.
Kızıma da onu okula götürmemesi gerektiğini sonuçlarına katlanmasını söylerdim ve lisede çalışan bu sene 9. Sınıflara giren bir öğretmen olarak diyorum ki doğru söylemiş arkadaşları bir şekilde elinden alıp okur dalga konusu yapabilirdi çok acımasızlar çünkü.

Ben olsam alırdım ama okumazdım o ayrı ama rehberlik hocasına da kızamazdım belki de beni uyarması gereken bişi çıkabilirdi. Ayrıca anne olarak bulsam o zaman kesin okurdun çünkü çok kritik bir dönem her bilgiyi bilmemi kazım korumak için.
öğretmenin bana bilgi vermesi gerekirdi kızımı ağlama noktasına getirmemesi lazımdı öğretmen sınıftan bir hızla çıkmış peşinden koşturmuş göz devirmiş esasen kızım kitap yazyorum dedi bana iki gün önce bitsin okutturacam dedi günlük tarzı bir kitap 47 sayfa ben ısrar etmedim kişilik haklarına saygısızlıktır eğer ben evde bulsamda okumamkişilik haklarına saygısızlıktır rehberlikte bir yere kadar korumak işin sonradan kılıfı çünkü rehber hocasını aradım açmadı müdürü aradım asla ve asla çocuğumu bu şekiilde rencide edemez dedim.madem çocuklar zorba tamam defteri alsın kızıma güzelce anlatsın yanında okumasın akşama da versin eve yollasın çok mu zor ya çocuğun psikolojisini korumak

öğretmenin bana bilgi vermesi gerekirdi kızımı ağlama noktasına getirmemesi lazımdı öğretmen sınıftan bir hızla çıkmış peşinden koşturmuş göz devirmiş esasen kızım kitap yazyorum dedi bana iki gün önce bitsin okutturacam dedi günlük tarzı bir kitap 47 sayfa ben ısrar etmedim kişilik haklarına saygısızlıktır eğer ben evde bulsamda okumamkişilik haklarına saygısızlıktır rehberlikte bir yere kadar korumak işin sonradan kılıfı çünkü rehber hocasını aradım açmadı müdürü aradım asla ve asla çocuğumu bu şekiilde rencide edemez dedim.madem çocuklar zorba tamam defteri alsın kızıma güzelce anlatsın yanında okumasın akşama da versin eve yollasın çok mu zor ya çocuğun psikolojisini korumak
Bilmiyorum ama kişilik haklarına saygı denecek yaşta değiller ben kızımın instagramını buldum inceledim sosyal medyadan biri ile tanışmış benim kızım yapmaz diyip üzülen çok velim oluyor kişilik hakkına saygıyı ben yetişkinlik dönemine bırakıp herseyi kontrolümde tutmaya çalışıyorum belki de lisede çalışıp kötü yaşantılar görmek beni bu hale getirdi temkinli olmakta fayda var öğretmen konusu herkes için farklı ama anne olarak okuyun ya da bakın bir derim en akıllı çocuklar bile hataya düşebiliyor aşık falan olunca

Ben doğru bulmadım yaa hayır dediyse çocuk hayırdır

Çocuk diye kendinden büyük bir otoriteye karşı gelemiyor diye her istediğimizi yapamayız

Rehberlik hocası ağlatıncaya kadar nasıl gidebilir

Bu çocuk bir derdi olduğunda şimdi nasıl güvenip anlatacak bu öğretmene

Öğretmenin böyle yapmasını uygun bulmadım sanırım bende tepki verirdim.

Evde bulursam okurum telefonu bilgisayarı kontrol ederim sürekli ama o bunu anlamaz bile anne olarak onu korumak istiyorum amacım özeline müdahale değil aksine zarar verecek şeylerden korumak o yaştaki bi çocuk henüz tam anlamıyla tehlikeyi kötü insanları bilmiyor herkesi kendi gibi bildiği bi yaş dönemi kontrol şart bence tabi caktırmadan ☺️

Bilmiyorum ama kişilik haklarına saygı denecek yaşta değiller ben kızımın instagramını buldum inceledim sosyal medyadan biri ile tanışmış benim kızım yapmaz diyip üzülen çok velim oluyor kişilik hakkına saygıyı ben yetişkinlik dönemine bırakıp herseyi kontrolümde tutmaya çalışıyorum belki de lisede çalışıp kötü yaşantılar görmek beni bu hale getirdi temkinli olmakta fayda var öğretmen konusu herkes için farklı ama anne olarak okuyun ya da bakın bir derim en akıllı çocuklar bile hataya düşebiliyor aşık falan olunca
İntigram meselesinde bende aynısını yapıp kapatirdim o olay ayrı bir olay ama çocuğun hayal dünyasında yazdıkları kitap hevesi kursağında kaldı okumasını istemiyorsa ne diye zor etmiş burası birde özel okul zaten ben çocuğumu bilerek güvenerek emanet etmişim gittiği geldiği saat belli olsun diye liseden masumlar kızdım valla sınava girecek dedim çocuğumu üzmeyin dedim açıklamaları da son derece tutarsizdi

Ben doğru bulmadım yaa hayır dediyse çocuk hayırdır

Çocuk diye kendinden büyük bir otoriteye karşı gelemiyor diye her istediğimizi yapamayız

Rehberlik hocası ağlatıncaya kadar nasıl gidebilir

Bu çocuk bir derdi olduğunda şimdi nasıl güvenip anlatacak bu öğretmene
Hiç demeyin ya şuan hassas dönemdeler ben herşeyini biliyorum mesela birinden hoşlanıyor bana söyledi kızım hoslanmak güzel ama lütfen iletişim olmasın sınavın var dedim.oglani kizin birinden kiskanmis bir laf etmis hemen gidip özür dile dedim diledide ben haksızlığa gelemiyorum malesef

Öğretmenin böyle yapmasını uygun bulmadım sanırım bende tepki verirdim.

Evde bulursam okurum telefonu bilgisayarı kontrol ederim sürekli ama o bunu anlamaz bile anne olarak onu korumak istiyorum amacım özeline müdahale değil aksine zarar verecek şeylerden korumak o yaştaki bi çocuk henüz tam anlamıyla tehlikeyi kötü insanları bilmiyor herkesi kendi gibi bildiği bi yaş dönemi kontrol şart bence tabi caktırmadan ☺️
Tabiki korumak lazım en saf dönemdeler ama illaki ayakta kalmaları için de bizim arkalarında olduğumuzu bilmeleri lazım bir daha aglamiyorsun beni arıyorsun dedim haksız bile olsan beni arıyorsun

Ogretmenin tutumu bence de doğru değil, tamam okumuyorum diye güvence verip de defteri alabilirdi .
Ama o yaşta çocuğun aileden gizli özel hayatı olmaz ben evde olsa kesin okurdum çaktırmadan.
Telefon kullandığı zamanlarda da vatsap mesajlarına kadar okurdum ama o bilmezdi .
Ama yine de çocuğun yanında öğretmenin hatalı olduğunu vurgulayarak konuşmayın.
Okumamış diye bilsin kızınız, annem benim arkamda haksızlığa uğradığımda beni savunur desin ama öğretmenin okumadığını bilsin bence .

Bu arada özdebir sonuçları açıklanmış ben ozdebir in sitesinden görüyorum. Sıralama 000 yazıyor ama netleri ve puanını görebiliyorum.

Cok şükür hiç dediği gibi değil ,hedefine yetmez ama güzel puan bence

Haftalık okul denemesinde 30 puan birden düşürmüş 😓vallahi ne zor süreçten geçiyoruz Allah yardımcimiz olsun

Back
X