• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 LGS Anneleri

Arkadaşlar merhaba 🌺

Okulumuza LGS başarısını sordum tam bir net yanıt alamamakla birlikte 40 adet öğrencimiz % 13'lük dilime giriyor dedi. Bunun üzerinden bir değerlendirme yapabilmek mümkün mü? Fen lisesi /Anadolu Lisesi ayrımı da belirtilmedi. 6 derslik var 180-200 civarı öğrenci gibi düşünün..
Bizde de ayrım yapılmamaksızın 60 öğrencimiz nitelikli okula gider diyorlar ama bu fenlisesi anadolu lisesi diye bişey diyemeyiz henüz diyorlar

Tecrübeli anneler sizlere birşey sormak istiyorum 7. Sınıftayken çocuklarınız denemede ortalama kaç yanlış yapıyorlardı hatırlıyormusunuz?

180 öğrenciden 5'i fen lisesi, 12 kişi de nitelikli Anadolu liselerini kazanmış. Devlet okulundayiz, özel ders ile destekliyoruz, seneye daha da yoğun derslerle başarıya ulaşmaya çalışacağız.. Benim oğlum deneme sınavlarında 90 soruda 8 ila 12 yanlış arasında şu an. Bireysel çabasıyla ilerleyeceğiz inşallah, okuldan pek verim alamayacağız gibi bu sonuçlarla maalesef.. Yanıtınız için teşekkür ederim 🌺 🙏
Aynı yanlış sayıları benim kızımda böyle 8 ile 12 arasında değişiyor ...

7. Sınıfız biz 7. Sınıf öğrenci sayımız 215 civarı . Devlet okulu canım
215 kişide 60 kişi ise; %29 gibi bir oran nitelikli liselere yerleşiyor gibi anlıyorum, bence devlet okuluna göre iyi gibi. Bizim okulda 180 kişidn 18-19 kişi nitelikli okulları kazanmış geçen sene, kötü bir oran, ne yaparsak kendimiz yapacağız.

215 kişide 60 kişi ise; %29 gibi bir oran nitelikli liselere yerleşiyor gibi anlıyorum, bence devlet okuluna göre iyi gibi. Bizim okulda 180 kişidn 18-19 kişi nitelikli okulları kazanmış geçen sene, kötü bir oran, ne yaparsak kendimiz yapacağız.
Zaten bizi veliyi çalıştırıyorlar biz kendimiz bir yarış halindeyiz 🙈🙈🙈 herkes çok fena iddalı🤭🫣 destek alıyoruz bol bol kaynak alıyoruz evde sürekli biz çalıştırıyoruz....

Zaten bizi veliyi çalıştırıyorlar biz kendimiz bir yarış halindeyiz 🙈🙈🙈 herkes çok fena iddalı🤭🫣 destek alıyoruz bol bol kaynak alıyoruz evde sürekli biz çalıştırıyoruz....
ben online matematik dersi aldırıyorum bayağı zamandır ancak 8.sınıfta yüz yüze derse geçeceğiz. Bu hafta da Türkçeden yüz yüze derse başlayacağız. Öğretmen ücretleri genel olarak çok pahalı, birkaç öğretmenle görüştüm, çok yüksekten kapı açıyorlar. Bir dersine 4500 hatta 8500 gibi rakamlar uçuşuyor havada.

ben online matematik dersi aldırıyorum bayağı zamandır ancak 8.sınıfta yüz yüze derse geçeceğiz. Bu hafta da Türkçeden yüz yüze derse başlayacağız. Öğretmen ücretleri genel olarak çok pahalı, birkaç öğretmenle görüştüm, çok yüksekten kapı açıyorlar. Bir dersine 4500 hatta 8500 gibi rakamlar uçuşuyor havada.
Bende türkçe ve matematik destek aldırıyorum şuan yüzyüze.... fiyatlar çok pahalıymış bizimki daha uygun civarda

İstanbul'da fiyatlar uçmuş, biraz tecrübeli, iyi öğretmen arıyorsanız fiyatlar çok uçuk. LGS adını duyan otomatik fiyat yükseltiyor zaten..
Burada da bazı hocalar son 3 deneme sonucuna göre ders veriyorlar çocuğa paran olması da bi işe yaramıyor çocuğun o derste iyi değilse ders vermeyi kabul etmiyorlar...

Burada da bazı hocalar son 3 deneme sonucuna göre ders veriyorlar çocuğa paran olması da bi işe yaramıyor çocuğun o derste iyi değilse ders vermeyi kabul etmiyorlar...
Çocuk iyiyse niye ders aldırdım
Aynen öyle zaten destek istiyorsam demekki çocuğun gelişmesi lazım hazır öğrenciyi herkes geliştirir...
iyi öğrenciye iyi bir okul kazandırırsa isim yapacaktır, derdi odur..Bu da fiyatını yükseltmesi demek..

Back
X