• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 LGS Anneleri

6.15 de mi biniyor ovvvv. Beterin beteri varmış. Kolaylıklar diliyorum
Teşekkür ederim uyanıyorum 5 de oğlum 5:30 da
Yani kolay değil zaten biner binmez hepsi uyuyor alarm kurup uyanıyorlar
Bazen kaçırıp taksime gittileri oluyor
Karanlık olmasa çok sorun değil de karanlık olunca ürküyorum biraz
Ama 1,5 sene geçti kaldı 3,5🙈

İnan ceycey İstanbul da okulun orda oturayım desen ya katil ya kanser olursun😬
O yüzden mecbur hep uzak kalıyoruz

Sabah oğlumun otobüs hep o civardaki çocukları toplaya toplaya gidiyor
Sadece kendi okulundan 10 çocuk var
Daha uzak okullara bile giden oluyor
İstanbul da heryerde oturulmaz haklısın. Tek vasıtayla gidiyor allahtan. O bile büyük şans.

İnan ceycey İstanbul da okulun orda oturayım desen ya katil ya kanser olursun😬
O yüzden mecbur hep uzak kalıyoruz

Sabah oğlumun otobüs hep o civardaki çocukları toplaya toplaya gidiyor
Sadece kendi okulundan 10 çocuk var
Daha uzak okullara bile giden oluyor
Yarın çoğu yol kapatılıyor. Eve dönebilseler bari kolayca . Okullar yılbaşı günü de tatil olaydı keşke.Ders çalışırlardı sıcacık evde🙈

Kurabiye düştü bize. Yarın yenilip içilecekmiş . Devamsızlığı çok , yoksa ben de göndermezdim
Geçen sene yapmışlardı müdür yardımcısı bağırıp çağırmış toplattırmış yeme içmeyi
Batı özentisi bilmem ne diye konuşmuş çocuklara
Bu sene yapmıyorlar o yüzden
Kıymetini bilin okulunuzun🧿
Devamsızlık 2 gün oğlumun🙈

Geçen sene yapmışlardı müdür yardımcısı bağırıp çağırmış toplattırmış yeme içmeyi
Bizim müdür namazlı niyazlı bir adam ama çocuklara özgürlükler de tanıyor hep. Öyle kılık kıyafete vs fazlaca karışmaz. Biz de iki üç sorunlu öğretmen dışında bir problem yok şimdiye dek. Onlara da henüz bulaşmadım 🙈🙈

Noel ayın son günü değil, yeni yıl yeni umutlar barış , başarı arkadaşlık . Birlik içinde yenilip içiliyor arkadaşlarıyla. Geçen hafta gene yiyecek götürüldü beraber yediler .Müzik günah diyenler gibi 🙈Düzgün müziğin neresi zararlı ?

Otobüs 1 saat sürüyor binme eve ulaşma 1.5 saati bulur gibi
Gecmis olsun.
Benim kiz da 1 saate gidiyor . Arkadasi 1.30 rahat suruyor.
Istanbul da bize bu saateler normal.
Okulun sonlarına doğru müdürle konuşayım bi denesin bakalım diye düşünüyorum. İstanbul ankara gibi bi yerde olsaydıkta bu saati bulacaktı diyor hak verdim öyle diyince
Oturarak gidiyorsa 1 saat bir sey degil. Telden bir sey dinler , zaman cabuk gecer
Sabah 6:15 de otobüse biniyor oğlum okula vardığında 7:50 oluyor
Bazen derse bile geç kaldığı oluyor malum istanbul trafiği
Akşam 3:30 da biniyor daha gelmedi genelde 5:30 bazen 6 oluyor

Yapabilir sanki
Sizin ki bayagi erken . Sikinti yapmiyorsa ,sorun yok. O saatte kalabalikta olmaz.
Son sene yurt iyi olur gibi😊

Teşekkür ederim uyanıyorum 5 de oğlum 5:30 da
Yani kolay değil zaten biner binmez hepsi uyuyor alarm kurup uyanıyorlar
Bazen kaçırıp taksime gittileri oluyor
Karanlık olmasa çok sorun değil de karanlık olunca ürküyorum biraz
Ama 1,5 sene geçti kaldı 3,5🙈
Sayili gun cabuk gecer😁 su saat olayini degismeleri lazim ya , karanlik en buyuk sorun.
Bizde de gecen sene uyarmislar. Bu sene normal yiyecek getirdi herkes ,eglenmisler. Birlikte yemek yemenin nesi zarar, abarti bir sey yapmadiktan sonra

Gecmis olsun.
Benim kiz da 1 saate gidiyor . Arkadasi 1.30 rahat suruyor.
Istanbul da bize bu saateler normal.

Oturarak gidiyorsa 1 saat bir sey degil. Telden bir sey dinler , zaman cabuk gecer

Sizin ki bayagi erken . Sikinti yapmiyorsa ,sorun yok. O saatte kalabalikta olmaz.
Son sene yurt iyi olur gibi😊
Yks değil de ib istiyor eğer yks olursa başka çözümler bulacağız 🙏
Bazen zor uyanıyor ama gidiyor valla ne yapsın
Uyuyor otobüste gelip giderken
Bazen ders çalışıyor bazsn maç izliyor 🤷‍♀️
İstanbul da dediğiniz gibi normal bu saatler

Sayili gun cabuk gecer😁 su saat olayini degismeleri lazim ya , karanlik en buyuk sorun.

Bizde de gecen sene uyarmislar. Bu sene normal yiyecek getirdi herkes ,eglenmisler. Birlikte yemek yemenin nesi zarar, abarti bir sey yapmadiktan sonra
Bizimki de normal yemekti hediye çekilişi yapıldı eğlenceli vakit geçireceklerdi
Kime ne zararı olabilir işte gel de anlat 🤦‍♀️

Yks değil de ib istiyor eğer yks olursa başka çözümler bulacağız 🙏
Bazen zor uyanıyor ama gidiyor valla ne yapsın
Uyuyor otobüste gelip giderken
Bazen ders çalışıyor bazsn maç izliyor 🤷‍♀️
İstanbul da dediğiniz gibi normal bu saatler
Insallah olur o zaman. Istemek basarmanin yarisi😊
Bizim okulda ib 10 11 deymis . Son sene yine yks hazirlanabiliyorlar.
Olurda yurt disinda okumak istemezse, yine ozel okullarda indirim oluyor dediler.

Insallah olur o zaman. Istemek basarmanin yarisi😊
Bizim okulda ib 10 11 deymis . Son sene yine yks hazirlanabiliyorlar.
Olurda yurt disinda okumak istemezse, yine ozel okullarda indirim oluyor dediler.
Oğlumun okulunda da 10-11
Bakalım zaman ne gösterecek
Planı şimdilik yurtdışı ama belli de olmaz🤷‍♀️
Hepsinin hakkında hayırlısı

Sabah 6:15 de otobüse biniyor oğlum okula vardığında 7:50 oluyor
Bazen derse bile geç kaldığı oluyor malum istanbul trafiği
Akşam 3:30 da biniyor daha gelmedi genelde 5:30 bazen 6 oluyor

Yapabilir sanki
denetmekten yanayım ama işte bu işin içinde olan arkadaşlara danışma ihtiyacım var 🌸

Hasta olanlara çok geçmiş olsun. İnşallah çabucak iyileşirsiniz.
Yameze eğer cocuk kabul ediyorsa, gittiği yol guvenli ise gidip gelmesi daha sağlıklı sanki. En azından cocuk gözünün önünde olur.kendide istiyor.
Bizimkinin okulda kendi aralarında yılbaşı için kutlaması,hediye çekilişi var mı bilmiyorum. Varsa da bizimki katılmıyor sanirim😅 ya kızlar yarında iki sınavımız var. Parti bizim neremize 😅
Bugünkü matematik sınavı çok zormuş 🤒🤕🤮
Bizim okul eve 6 km felan bu arada. Aranızda en iyi durumda olan biziz sanirim.sansimiza 20 dk felan servisle.trafikten o da.ama okul dökülüyor 🥴

Hasta olanlara çok geçmiş olsun. İnşallah çabucak iyileşirsiniz.
Yameze eğer cocuk kabul ediyorsa, gittiği yol guvenli ise gidip gelmesi daha sağlıklı sanki. En azından cocuk gözünün önünde olur.kendide istiyor.
Bizimkinin okulda kendi aralarında yılbaşı için kutlaması,hediye çekilişi var mı bilmiyorum. Varsa da bizimki katılmıyor sanirim😅 ya kızlar yarında iki sınavımız var. Parti bizim neremize 😅
Bugünkü matematik sınavı çok zormuş 🤒🤕🤮
Bizim okul eve 6 km felan bu arada. Aranızda en iyi durumda olan biziz sanirim.sansimiza 20 dk felan servisle.trafikten o da.ama okul dökülüyor 🥴
En yüksek puanlı okul dökülüyor ha🙁fonksiyonları soracaklar sadece değil mi? Kazık Kazık soracaktır bizim hoca da.

Merhabalar :KK200:

Biz lgs'ye hazırlık için özel dersle ilerlemeye karar verdik son durumda.. Sizler tecrübeli annelerimiz olarak nasıl plan yaptığınıza örnek verebilir misiniz rica etsem. Türkçe ve Matematik'te kontrol hocalarında olacak, bizi yönlendirirler zaten. Ancak diğer 4 derste nasıl bir plan yaptınız? Konulara hangi kitaplardan çalıştılar gençler mesela, hangi soru bankalarını kullandılar? izledikleri /önerebileceğiniz kanallar var mıdır? Haftalık olarak her dersten 1'er - 2'şer ünite mi gidildi örneğin? Kusura bakmayın lütfen, aklıma geleni yazdım, yanlış bir plan yapmaktan, plan sistemini yanlış kurmaktan çekiniyorum. Bir de mesela LGS'ye hazırlık ne zaman başladı, yaz aylarında başlandı mı? Elbette kervanı biraz da yolda düzeceğiz ancak sizler eğer dershaneye de gidilmedi ise nasıl bir yol izlediniz? Tecrübelerinizi duymaya ihtiyacım var. Çok teşekkür ediyorum..
Şuanda sadece 7.sinif çalışın.ikinci dönem bizim okul 8 in konularına geçti. Mart sonu gibi. Ama yazında başlanabilir eksik konunuz yoksa tabi. Önce eksikleri tamamlayın. Biz hic kanal izlemedik.okulda öğrendi soru cozdu. Her cocugun öğrenme stili farklıdır.sinan kuzucu, nitelik,challenger, okyanus sevdigi yayınlardi

Şuanda sadece 7.sinif çalışın.ikinci dönem bizim okul 8 in konularına geçti. Mart sonu gibi. Ama yazında başlanabilir eksik konunuz yoksa tabi. Önce eksikleri tamamlayın. Biz hic kanal izlemedik.okulda öğrendi soru cozdu. Her cocugun öğrenme stili farklıdır.sinan kuzucu, nitelik,challenger, okyanus sevdigi yayınlardi
Bizim hoca 7 de başlamıştı . 8 in ortasında konuları bitirmişti mat dan. Fazla hızlı gitmek de iyi değil. Ek destek almak zorunda kalmıştık. Yazın eksik konuları bitirenler bir adım öndeydi hep. Önerilerin harika.

Back
X