2025 LGS Anneleri

yeni kitap mı çıkardı kuzucu bizde iki dönemi kapsayan branş denemeleri var elimizde tek biten mozaik klonlar
Kurs bize bir sene boyunca yaptığı boş bıraktığı yanlışları bastırmış sıfır hata diye onu verdi onu çözdürmeye geçtik

Kafamı kurcalayan bişi var bayram da aileleri şehir dışında olanlar var mı ne yapmayı düşünüyorsunuz bizim her sene eşimin ailesiyle olurdu kurbanlar lgs unutup kurbanı da onlarla keseceğim demiş ben gitmezsem oğlanla nasıl olacak gitsem tüm renge şaşacak mı düzen bilemedim

yeni kitap mı çıkardı kuzucu bizde iki dönemi kapsayan branş denemeleri var elimizde tek biten mozaik klonlar
Kurs bize bir sene boyunca yaptığı boş bıraktığı yanlışları bastırmış sıfır hata diye onu verdi onu çözdürmeye geçtik

Kafamı kurcalayan bişi var bayram da aileleri şehir dışında olanlar var mı ne yapmayı düşünüyorsunuz bizim her sene eşimin ailesiyle olurdu kurbanlar lgs unutup kurbanı da onlarla keseceğim demiş ben gitmezsem oğlanla nasıl olacak gitsem tüm renge şaşacak mı düzen bilemedim
Son tekrar kitapları çıkardı. Biz beğendik. Kursumuz şehir dışına çıkmayın dedi. Köklü değişiklikler yok. İlk gün aynı şehirde gezme olabilir dediler. Diğer günler tempoyu ne düşürsün ne artırsın dendi.

Son tekrar kitapları çıkardı. Biz beğendik. Kursumuz şehir dışına çıkmayın dedi. Köklü değişiklikler yok. İlk gün aynı şehirde gezme olabilir dediler. Diğer günler tempoyu ne düşürsün ne artırsın dendi.
O kitaplar evet bugün aldığımız.

Az önce bunu gördüm

Eklentiler

• IMG_9987.webp
    IMG_9987.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 40
Bizim ailelerimiz olduğumuz şehirde değil. Ramazan bayramında da evde normal düzenimizle devam ettik bu bayramıda öyle planlıyorum napalım artık nu bayramda böyle olsun

Gitmeyin, bize de okuldan plan yapmayın bayrama şehir dışına demişlerdi.
Benim ailem burda ama onlar şehir dışına çıkacak biz evdeyiz ,tatil riskli düzen bozmaya gerek yok ,havalar bi tuhaf hic gerek yok riske atmaya ,ders çalışmaz diye değil ama rutini bozmamak lazım. Bu bayram da böyle olsun bence gitmek yorar cocugu ,bu boğaz salgını da çok fena pert yatıyor benimki ,qtes düştü ama çok yorgun dikkat edin .

Benim ailem burda ama onlar şehir dışına çıkacak biz evdeyiz ,tatil riskli düzen bozmaya gerek yok ,havalar bi tuhaf hic gerek yok riske atmaya ,ders çalışmaz diye değil ama rutini bozmamak lazım. Bu bayram da böyle olsun bence gitmek yorar cocugu ,bu boğaz salgını da çok fena pert yatıyor benimki ,qtes düştü ama çok yorgun dikkat edin .
Bizim ailelerimiz olduğumuz şehirde değil. Ramazan bayramında da evde normal düzenimizle devam ettik bu bayramıda öyle planlıyorum napalım artık nu bayramda böyle olsun
Bende siz gibi düşünüyorum eşime kızla git dedim iki gün diyor kurbanı halledip döneriz diye etraf sürekli bana çok sıkıyorsun abartıyorsun diuor sıkıldım yazdıklarınızı göstereceğim

Tekrar geçmiş olsun 😔😔okulda da salgın var ilkokul kademesi sınıfın yarısı pert durumda

Çok sordum ama bu değil dimi dediğiniz ben daha bunu çözdürmedim dediğinize baksam mı 🤔

Eklentiler

• IMG_0444.webp
    IMG_0444.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 37
Bu sanırım sitesinde olan daha yazılışlar var haftaya 3 Haziran’a kadar of bu nasıl sıkışıklık böyle ya

Eklentiler

• IMG_0445.webp
    IMG_0445.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 50
Bende siz gibi düşünüyorum eşime kızla git dedim iki gün diyor kurbanı halledip döneriz diye etraf sürekli bana çok sıkıyorsun abartıyorsun diuor sıkıldım yazdıklarınızı göstereceğim
Bİzede diyorlar çok abartıyorsunuz diye çocuğu lgs ye hazırlandıklarında göreceğim herkesi 😀

Bana hiç abartıyorsun diyen yok ,ne yapıyoruz ki ?
Dershaneye ozel derse denemeye herkes gönderiyor. Benim oğlan oyle saatlerce çalışan bir çocuk değil, sabah erkenden uyanıp gece yarılarına kadar çalışmaz bir gün bile çalışmadı oyle .
Gayet kararlı istikrarlı gittik bence duyduğum kadarıyla hepimiz .
Bizimki telefonu bıraktı sadece onu da istemese asla alamazdik elinden ,ikna yoluna gittik sadece baskı değildi 🤪

Bana hiç abartıyorsun diyen yok ,ne yapıyoruz ki ?
Dershaneye ozel derse denemeye herkes gönderiyor. Benim oğlan oyle saatlerce çalışan bir çocuk değil, sabah erkenden uyanıp gece yarılarına kadar çalışmaz bir gün bile çalışmadı oyle .
Gayet kararlı istikrarlı gittik bence duyduğum kadarıyla hepimiz .
Bizimki telefonu bıraktı sadece onu da istemese asla alamazdik elinden ,ikna yoluna gittik sadece baskı değildi 🤪
Bİzede diyorlar çok abartıyorsunuz diye çocuğu lgs ye hazırlandıklarında göreceğim herkesi 😀
Eve misafir kabul etmiyorum diye yada biz arada Şileye kaçıyoruz kimseyi davet etmedim bu sene davetlere de aileli katılmadık eşime abisi bile çocuğu çok bunalttınız diyormuş sözde diğer abisi de içinde varsa yapar ya diyor onların ki gibi ilçe değil ki 390 puan alt puan fen lisesi için ama bizim öyle değil 460 çevredeki en kötü fen

Ne bayramı ne tatili ? O günler okul da olmayacağı için tekrar yapmak , deneme çözmek için altın fırsatlar. İnsanların gönlünü yapmak için bir çocuğun geleceği harcanmaz.

Bugün sosyal medyada bir yazı okudum. Deneme sınavları çocuklarda kaygıyı artırıyor diye. Deneme sınavındaki dalgalanmalar çocukta stres yapıyor. Çocuklarda mutsuz... Gerçekten çok zormuş. O üzüldükçe ben üzülüyorum. Her sınav çıkışı kötüyüz.
Ayrıca bayramda gezmeleri hiç doğru bulmuyorum. Akrabaların sınavla ilgili muhabbeti kesin olur o da gerer. Hiç gerek yok. Çocuk iki rahatlasın diye çıkartıyorsun sonra bir sürü laf laf. Biz bisiklet sürmeye,yürüyüşe götüreceğiz.

Bugün sosyal medyada bir yazı okudum. Deneme sınavları çocuklarda kaygıyı artırıyor diye. Deneme sınavındaki dalgalanmalar çocukta stres yapıyor. Çocuklarda mutsuz... Gerçekten çok zormuş. O üzüldükçe ben üzülüyorum. Her sınav çıkışı kötüyüz.
Ayrıca bayramda gezmeleri hiç doğru bulmuyorum. Akrabaların sınavla ilgili muhabbeti kesin olur o da gerer. Hiç gerek yok. Çocuk iki rahatlasın diye çıkartıyorsun sonra bir sürü laf laf. Biz bisiklet sürmeye,yürüyüşe götüreceğiz.
Çocuğa sınavın sonucu çok önemli değil diyorum ben. Hasta olduğu gün oluyor, motive olamadığı gün oluyor. Bugün regl olarak özdebire girecek. Regl i korkunç ağrılı olur. Düşük alabilirim dedi giderken. Hiç sorun değil, çünkü bu senin gerçek sonucun olmayacak ki dedim rahatladı. Önemli olan o çıkan soruları öğrenmen

Otobüste eski okulundan bir veli ile karşılaştım. Mezuniyet töreni balo vs konusu açıldı. Yok balo da neymiş yok ne gerek varmış yok saçmaymış. Yav Sanane Sanane. Sen gönderme. Bizim okul devlet okulu da değil. Balo kimsenin bütçesine zarar da vermiyor. Hiçbir çocuk gidemiyorum diye üzülmeyecek de. Sananeeee.

İnsanları dinlemeyin arkadaşlar. Evladınızı en iyi siz tanırsınız. Kişiliğini, kapasitesini, strese girme sebeplerini , hedeflerini vs . Dışarda gerçekten kötü , haset insanlar var. Aslında çocuklarımızın başarısını istemiyorlar , istiyormuş gibi rol yapıyorlar. Siz bildiğiniz yol da ilerleyin. İnşallah 15 Haziran da iyi sonuçlar alacağız

Back
X