2025 LGS Anneleri

Biz ayrıca ev almıştık ama geri vazgeçtik
Hareketli yaşam vişnelik
Araç olacaksa vadişehir siteleimenin hızla arttığı
Ihlamurkent de aynı şekilde Odunpazarı ilçesine bağlı zemin iyi gibi halam kızkardeşim oradalar buralar sonradan hızla siteleşen yerler
Merkezde gökmeydan ışıklar mah tarafı var zaten tramvay olan yerlerde çok kolay ulaşım da
Zemin araştırması da yapın muhakkak ama Eskişehir de deprem bölgesi yani ülke de kaçış yok İstanbul Bursa Çanakkale de Allah korusun bişi olsa etkilenir eski binalar merkez de bir kesimin altı suçünkü

belki ünv okurlar diye apart da olsa hayalim var

Son düzenleme:
Aa nee guzel
Semt arastirdim sectim okullara baktim her seyi ayarladim ama pisman olma luksum yok ,cocuklarin okullari oldugu icin.

Coxuksuz olsam, 1 sene deneyip gormek isterdim .
Birisi cok multeci yok demisti, semt bazli mi dedi acaba.
Ay bilmiyorum istanbuldan gem gitmek isteyip, hem gidememek cok sacma geliyor

Aynen esim de oyle soyledi .
Be tepebasi batikent falan bakmistim ama buralara da bakayim. Tesekkurler.
Insallah hayallerin gercek olur.

Ya şöyle ki nasıl anlatsam sosyoekonomik düşük yerler gibi düşünün erenköyün bir mahallesi Afgan ağırlıklı birde emek de varlar diye biliyorum zenginleri elit takıldığı için göze batmıyor halkta pek bişi duymadım kendi içlerinde suçlar işledikleri haberlere çıkmıştı açıkça yazmak gerekirse ci…t falan birkaç kez bizimkiler de öyle dolu demiyor tabi
İstanbulda çok sosyal biriyseniz zorlayabilir ilk etapta ama sosyal çevrem yok derseniz her şekilde alışırsınız ben Üsküdar dışında oturamam diyordum 14 sene oturdum şimdi çok uç bir semtteyim geldiğim de durmam dönelim diyordum şimdi sene de bir misafir gelecek de çengelköy Üsküdar sahile misafir götüreceğim orada olacak arkadaş buluşmamıza bile gitmiyorum trafik diye semtsel örnek oldu ama alışkanlıklar değişir şimdi kaygılanırsınz ama beklentilerinize göre o şehrin artı eksilerine bakın sakinliğe insan alışınca inanın o koşturmalı kalabalıklığı hiç özlemiyor yada yaşlanma belirtisi bendekiler

Aynen esim de oyle soyledi .
Be tepebasi batikent falan bakmistim ama buralara da bakayim. Tesekkurler.
Insallah hayallerin gercek olur.
Hayal dileklerinde de teşekkür ederim nasip ama eşim başka şehir den olunca çok zor hemde çocuklara salça olacağımı düşündüğü için Eskişehir seçtirmez

aynen girdiğimiz kurumda çok 500 yapan var.
Eskişehir'i bende çok sevdim. Çok güzel bir şehir. Gezilecek yerleri çok. Ekonomik. olumsuz tarafı istanbul okul açısından lise ve üniversite olarak seçeneği daha fazla. Ama İstanbul da oturanlarda sanırım puan yetse de uzaklıktan trafikten dolayı her okulu yazamıyor.
deprem zaten en olumsuz tarafı.

Yok ben de tasindim daha once kalabalik semtten sakin semtte. Sonra geri dondum eski oturdugum yere
sosyal sayilirim. Bir de kalabalik bir aileyiz , her gunum dolu. Arkakaslar da oyle. Ev de olsam telefonum susmuyor sayilir.
Valla sakinlik stiyorum.
Hatta korona da eve kapanmistik ya, ben sadece o kisimda cok dinlenmistim.

Aynen trafik, mesafe her sey var.bakalim. bi lgs olsun. Kac puan alacak,ona bakicam.

Cok heyecanli az kaldi ya.

Ama beklentim de azaldi kizimda , bu kadar da salinmaz ki. Bir de diyordu ki herkes yoruldugunda ben vazgecmeyecegim

Eskişehir i hic bilmiyorum ,lisedeyken orda üniversite okuma hayali kurardık arkadaşlarla Ama İstanbuldan üniversite bitene kadar çıkamadım
Ailem de burda o yüzden İstanbul dışı benim için pek mümkün değil sizin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, ben çok şikayet etsem de İstanbul dan kopamayanlardanim

Yok ama önemsememek gibi ben ek ücret ile aldım bu sınavı bak cevap bile vermedi rehberlik hocası ama ödeme olunca bu tarz yerlere ne kadar çok ararlar
Evet toder i de hatırlıyorum, bazı kurumlar sınavları yapıyor fakat Türkiye geneli sıralamaya girmiyor kendi okuyor optilleri oyle bir şey mi acaba .
Bizim Ozdebir de hala yok sonuçları, kitapçığı da almadım bugun ,dun çok yorulmuşum okul çıkışı eve geldim bu saate kadar uyumuşum

Yok toder de kendi sayfasına ekleyeceklerdi kendi sınavları olmadığı için eklemiyorlar kursun sayfasına okulda eklememiş Özdebiri şimdi haftaya Maltepe de ki Çekmeköy nere Maltepe nere son prova yapacaklar yine böyle olursa delirücem o kadar trafik vs çekip aradım açmıyorlar da enterasan gerçekten

Yok ama önemsememek gibi ben ek ücret ile aldım bu sınavı bak cevap bile vermedi rehberlik hocası ama ödeme olunca bu tarz yerlere ne kadar çok ararlar
Haklisiniz ama artik sonlara yaklastik, kendinizi uzmeyin bununnicin.
Gecen birin ropartacindan kisa bir kesit dinlemistim. Sorrunu var olarak gorurseniz ,sorundur, gibi bir sey.
Bir daha kine dikkat etsinler
Daha guzel seylere odaklanin,bosverin

Haklisiniz ama artik sonlara yaklastik, kendinizi uzmeyin bununnicin.
Gecen birin ropartacindan kisa bir kesit dinlemistim. Sorrunu var olarak gorurseniz ,sorundur, gibi bir sey.
Bir daha kine dikkat etsinler
Daha guzel seylere odaklanin,bosverin
Tabi ki sonuç da umrumda değil hakkını vermiyorlar işlerinin neyse dediğiniz gibi

Ben de oyle olacak gibiyim. Cok istiyorum aslinda ama detaylara girince boguluyorum.Baktim kendime stres yaptim.
Yani burdan gitmeme net bir sebep yok.

Ben de oyle olacak gibiyim. Cok istiyorum aslinda ama detaylara girince boguluyorum.Baktim kendime stres yaptim.
Yani burdan gitmeme net bir sebep yok.
İstanbulda daha sakin yerleri tercih edin bu sene ne olur bilemem ama biz okul iş ev üçgeni oluşturmuştuk 10 dakikalık lise ile bozulacak bu ama o boğulma hissi dönemseldir belki de…

Günaydın bu arada bizimkinin iki yazılısı var bugün geriye Türkçe fen kaldı bitse de artık kurtulsak modu
Şu balo yemeği burada yazılanlara gülmüştüm bizim de grupta sorun aileli ailesiz olsun diye epey uzak yer seçildi çocuğu bırakıp zaten dönmem beklerim git gel aynı olacak 8 öğretmeni gelecek aileyi istemiyorlar diyorlar çocuklara alın siz bakın gibi öğretmenlere teslim ediyoruz zaten yemek organizasyonun da ne kadar eğlenilir ki zaten zor ikna etmiştim çocuğu 12 sine piknik koymuşlar anne sınavdan önce istemiyorum dedi çok şaşırttı yavrum kıvama gelmiş
Dün de genel sınavlar dan konuşuyoruz diye yazıyorum iyi bir fen hocamız var birkaç kez konuştuğumuz skuzucuya bir sorusu hatalı yazdım önüne de MEB kitabını koydum attım dedi cevap bizdeki MEB kitabında böyle demişler
Kaç MEB kitabı var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…