- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #1.621
Biz ayrıca ev almıştık ama geri vazgeçtikEskişehirliyimfırsatım olsa isterdim çocuklarım için İstanbul’a göre bir tok daha da ekonomik şehir özel okullar vs bu kadar pahalı değil trafik orada da var ama onların trafik dediği şey bizle kıyaslanamaz Ünv şehri zaten başta sözde en güvenli Avrupa’nın şehirlerinden bazı mahallelerden uzak durursanız mülteci ağırlıklı ki bu ülkenin sorunu genel anlam da şehirden ziyade
Aa nee guzelEskişehirliyimfırsatım olsa isterdim çocuklarım için İstanbul’a göre bir tok daha da ekonomik şehir özel okullar vs bu kadar pahalı değil trafik orada da var ama onların trafik dediği şey bizle kıyaslanamaz Ünv şehri zaten başta sözde en güvenli Avrupa’nın şehirlerinden bazı mahallelerden uzak durursanız mülteci ağırlıklı ki bu ülkenin sorunu genel anlam da şehirden ziyade
Ay ne guzel, 1 kisi tanisam cesaret alirdim.Benim ailemin yarısı Eskişehir de çok gidip gelmesem de bilirim
Hava hastanesinin oralarda oturuyorlar
Bence pişman olmazsınız
Aynen esim de oyle soyledi .Biz ayrıca ev almıştık ama geri vazgeçtik
Hareketli yaşam vişnelik
Araç olacaksa vadişehir siteleimenin hızla arttığı
Ihlamurkent de aynı şekilde Odunpazarı ilçesine bağlı zemin iyi gibi halam kızkardeşim oradalar buralar sonradan hızla siteleşen yerler
Merkezde gökmeydan ışıklar mah tarafı var zaten tramvay olan yerlerde çok kolay ulaşım da
Zemin araştırması da yapın muhakkak ama Eskişehir de deprem bölgesi yani ülke de kaçış yok İstanbul Bursa Çanakkale de Allah korusun bişi olsa etkilenir eski binalar merkez de bir kesimin altı suçünkü
belki ünv okurlar diye apart da olsa hayalim var
Tanışırsınız yaa çok güzel çevreniz olabilirAy ne guzel, 1 kisi tanisam cesaret alirdim.
Yani kimsenin olmamasi onemli degil ama yine de iyi olurdu
Yakin yer uzakta degil ama dusunuyorum bakalim
Ya şöyle ki nasıl anlatsam sosyoekonomik düşük yerler gibi düşünün erenköyün bir mahallesi Afgan ağırlıklı birde emek de varlar diye biliyorum zenginleri elit takıldığı için göze batmıyor halkta pek bişi duymadım kendi içlerinde suçlar işledikleri haberlere çıkmıştı açıkça yazmak gerekirse ci…t falan birkaç kez bizimkiler de öyle dolu demiyor tabiAa nee guzel
Semt arastirdim sectim okullara baktim her seyi ayarladim ama pisman olma luksum yok ,cocuklarin okullari oldugu icin.
Coxuksuz olsam, 1 sene deneyip gormek isterdim .
Birisi cok multeci yok demisti, semt bazli mi dedi acaba.
Ay bilmiyorum istanbuldan gem gitmek isteyip, hem gidememek cok sacma geliyor
Hayal dileklerinde de teşekkür ederim nasip ama eşim başka şehir den olunca çok zor hemde çocuklara salça olacağımı düşündüğü içinAynen esim de oyle soyledi .
Be tepebasi batikent falan bakmistim ama buralara da bakayim. Tesekkurler.
Insallah hayallerin gercek olur.
aynen girdiğimiz kurumda çok 500 yapan var.Ozdebir hala yok bizim ama Sunan Kuzucu girilmiş, puan güzel ama sıralama o kadar güzel değil aynı tahmin ettiğimiz gibi ,çok iyi yapanlar var demek ki gerçekten.
Aksam bizim kep töreni çok heyecanlı maaile toplanıp gideceğiz
Yok ben de tasindim daha once kalabalik semtten sakin semtte. Sonra geri dondum eski oturdugum yereYa şöyle ki nasıl anlatsam sosyoekonomik düşük yerler gibi düşünün erenköyün bir mahallesi Afgan ağırlıklı birde emek de varlar diye biliyorum zenginleri elit takıldığı için göze batmıyor halkta pek bişi duymadım kendi içlerinde suçlar işledikleri haberlere çıkmıştı açıkça yazmak gerekirse ci…t falan birkaç kez bizimkiler de öyle dolu demiyor tabi
İstanbulda çok sosyal biriyseniz zorlayabilir ilk etapta ama sosyal çevrem yok derseniz her şekilde alışırsınız ben Üsküdar dışında oturamam diyordum 14 sene oturdum şimdi çok uç bir semtteyim geldiğim de durmam dönelim diyordum şimdi sene de bir misafir gelecek de çengelköy Üsküdar sahile misafir götüreceğimorada olacak arkadaş buluşmamıza bile gitmiyorum trafik diye semtsel örnek oldu ama alışkanlıklar değişir şimdi kaygılanırsınz ama beklentilerinize göre o şehrin artı eksilerine bakın sakinliğe insan alışınca inanın o koşturmalı kalabalıklığı hiç özlemiyor yada yaşlanma belirtisi bendekiler
Aynen trafik, mesafe her sey var.bakalim. bi lgs olsun. Kac puan alacak,ona bakicam.aynen girdiğimiz kurumda çok 500 yapan var.
Eskişehir'i bende çok sevdim. Çok güzel bir şehir. Gezilecek yerleri çok. Ekonomik. olumsuz tarafı istanbul okul açısından lise ve üniversite olarak seçeneği daha fazla. Ama İstanbul da oturanlarda sanırım puan yetse de uzaklıktan trafikten dolayı her okulu yazamıyor.
deprem zaten en olumsuz tarafı.
Sikinti yapmayin, kitapcik ve cevaplsrda siz komtrol edip,hesaplahin. Olan olmus artikBizim kurs optik kaybetmiş bu iki oldu toder de de kaç kez yazdım görmezden geldiler şimdi de girmemiş herkesin var bizim yok kuzucu
Yok ama önemsememek gibi ben ek ücret ile aldım bu sınavı bak cevap bile vermedi rehberlik hocası ama ödeme olunca bu tarz yerlere ne kadar çok ararlarSikinti yapmayin, kitapcik ve cevaplsrda siz komtrol edip,hesaplahin. Olan olmus artik
Evet toder i de hatırlıyorum, bazı kurumlar sınavları yapıyor fakat Türkiye geneli sıralamaya girmiyor kendi okuyor optilleri oyle bir şey mi acaba .Yok ama önemsememek gibi ben ek ücret ile aldım bu sınavı bak cevap bile vermedi rehberlik hocası ama ödeme olunca bu tarz yerlere ne kadar çok ararlar
Yok toder de kendi sayfasına ekleyeceklerdi kendi sınavları olmadığı için eklemiyorlar kursun sayfasına okulda eklememiş Özdebiri şimdi haftaya Maltepe de ki Çekmeköy nere Maltepe nere son prova yapacaklar yine böyle olursa delirücem o kadar trafik vs çekip aradım açmıyorlar da enterasan gerçektenEvet toder i de hatırlıyorum, bazı kurumlar sınavları yapıyor fakat Türkiye geneli sıralamaya girmiyor kendi okuyor optilleri oyle bir şey mi acaba .
Bizim Ozdebir de hala yok sonuçları, kitapçığı da almadım bugun ,dun çok yorulmuşum okul çıkışı eve geldim bu saate kadar uyumuşum
Haklisiniz ama artik sonlara yaklastik, kendinizi uzmeyin bununnicin.Yok ama önemsememek gibi ben ek ücret ile aldım bu sınavı bak cevap bile vermedi rehberlik hocası ama ödeme olunca bu tarz yerlere ne kadar çok ararlar
Tabi ki sonuç da umrumda değilHaklisiniz ama artik sonlara yaklastik, kendinizi uzmeyin bununnicin.
Gecen birin ropartacindan kisa bir kesit dinlemistim. Sorrunu var olarak gorurseniz ,sorundur, gibi bir sey.
Bir daha kine dikkat etsinler
Daha guzel seylere odaklanin,bosverin
Ben de oyle olacak gibiyim. Cok istiyorum aslinda ama detaylara girince boguluyorum.Baktim kendime stres yaptim.Eskişehir i hic bilmiyorum ,lisedeyken orda üniversite okuma hayali kurardık arkadaşlarlaAma İstanbuldan üniversite bitene kadar çıkamadım
Ailem de burda o yüzden İstanbul dışı benim için pek mümkün değil sizin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah, ben çok şikayet etsem de İstanbul dan kopamayanlardanim
İstanbulda daha sakin yerleri tercih edin bu sene ne olur bilemem ama biz okul iş ev üçgeni oluşturmuştuk 10 dakikalık lise ile bozulacak bu ama o boğulma hissi dönemseldir belki de…Ben de oyle olacak gibiyim. Cok istiyorum aslinda ama detaylara girince boguluyorum.Baktim kendime stres yaptim.
Yani burdan gitmeme net bir sebep yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?