2025 LGS Anneleri

Bir sınava girsin. Sinav sonrasi hemen bakmak istemiyorum dedi ama iyi gecerse puanini hesaplar. ona gore bakicam.
Arkadasim buyukcekmeceye cagiriyor, sakin diye
Bakalim kismet .
Bizim sinavlar bugun bitti cok mutluyum. Sinavs kadar gondermiyorum okula
Piknigi gercekten cok yanlis zamana koymuslar. Bence baloda sinav sonrasi olmaliydi.
Kizim da yarin sinan kuzucuya girecek

Bizim ozdebir de girilmemiş daha sitesine ,yarin olur diye umut ediyorum .
Nihayet kitapçığı alabildik şükür güzel kapattı.
Okulda son sınavlar yarin ama sonra deneme olacaklar denemeye girer gelirim diyor .Yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz, bende bir yorgunluk ki anlatamam elim ayağım kalkmıyor bir işe hep yorgunum hep .Dershane ve okul denemeleri çakısaxak önümüzdeki hafta birini tercih edecek mecbur.
Hafta sonu da fenomen ve Sinan Kuzucuya girecek .
Bugun de hem okulda hem dershanede deneme vardi .Hep yorulduk emeklerimizin karşılığını fazlasıyla alalim insallah

Yarın bizimde son yazılı bitecek çok şükür ama hafta sonu s.kuzucu var keşke ertelese dershane. bu hafta yazılı ağılıklı çalıştı şimdi denemeden düşük alırsa modu düşecek diye endişeliyim yarın bi ileticem düşüncemi koç a bakalım ne dicek

A Alyasena bayramı ne yaptınız karar verebiliriz mi ?
İki gün gidip geleceğiz odamıza kimse girmez deneme çöz diyeceğim MEB de bizim 18/19/20 çözülecek çok sıkı tempo olmadan tamamen bırakmazsa ona da iyi gelebilir geçen ramazan dan bu yana görmedi babaanne ve dedesini seviyor oğlum köyü de

İki gün gidip geleceğiz odamıza kimse girmez deneme çöz diyeceğim MEB de bizim 18/19/20 çözülecek çok sıkı tempo olmadan tamamen bırakmazsa ona da iyi gelebilir geçen sene ki ramazan dan bu yana görmedi babaanne ve dedesini seviyor oğlum köyü de

İki gün gidip geleceğiz odamıza kimse girmez ayrı bizim eltilerle herkesin odası deneme çöz diyeceğim MEB de bizim 18/19/20 çözülecek çok sıkı tempo olmadan tamamen bırakmazsa ona da iyi gelebilir geçen sene ki ramazan dan bu yana görmedi babaanne ve dedesini seviyor oğlum köyü de

İki gün gidip geleceğiz odamıza kimse girmez kapıyı kilitle de derim ay mecbur kaldım deneme çöz diyeceğim MEB de bizim 18/19/20 çözülecek çok sıkı tempo olmadan tamamen bırakmazsa ona da iyi gelebilir geçen sene ki ramazan dan bu yana görmedi babaanne ve dedesini seviyor oğlum köyü de

biz bazılarını süre tutup evde çözüyoruz. sonra teslim ediyoruz. vakit kaybı ve yorgunluk oluyor git gel. birde çakışma oluyor bu durumda da farklı bir günde alıyorlar bizi sınava.
yazılı sınavlarda bugün tamamlanıyor hiç çalışmadık inşallah batırmaz.

Son düzenleme:
Bende şimdi bıraktım zihin açıklığı versin Allah çocuklarımıza bizim ki dini batırmış çalışma fırsatı olmadı bugün fen ben son sanarken pazartesi birde Türkçe varmış
Gözünüz aydın sizin en azından yazılı gerginliği çıkmış aradan

Etkileniyor mu sonuçtan yada yanlışlara bakalım diyor mu etkilenmiyorsa girsin bizim de pazar kuzucu elimize sınav yeri belgesi çıkarmışlar okulda girecekler ortam değişikliği bakalım heyecan yapacak mı yada tam tersi dikkat sağlayacak mı onu görmüş olacağız kurslara da bişi kalmadı süreleri Salı çarşamba bize kamp koymuşlar bayram sonrası da Salı çarşamba perşembe son deneme kampı genel branş perşembe sona eriyor cuma cumartesi dinlenme pazar sınav ay bişi kalmamış
Kaç aydır beklediğimiz gün ama sanki hiç hazır değilmiş gibi geliyor bizim sonuç dua ediyorum tam sürpriz olacak gibi

yazılı gerginliği daha çok bende ne yazık ki çocuk umursamadığı için. Sonuçlar iyi olsa da en azından iyi kurtulduk, diyebilsek. Pazartesine kalması kötü olmuş. Birde bu sınavların konuşma dinlemeleri de olduğu için epey bir vakit gidiyor okulda.

Onu unuttum birde o var dimi İng ve Türkçe de aynı gün yaparlar umarım onları da
bende siz gibiyim yarım yamalak çalıştırmaya çalıştım ama çocuklar da ne yapsın ya biz onlar gibiyken böyle asla girmedik döngüye daha bunlar 13/14 yaş

Sabah dedim konuşalım istersen atarlandı ben girecem diye oysa ki sadece bi fikirdi ay bu çağların deli halleri ne desek sinirleniyor
Az kaldı evet bizimde süpriz olacak çünkü denemeleride hep süpriz umudum güzel süprizler olması duam o yönde ama sanki hiç hazır hissetmiyorum biraz daha mı çalışsaydı modundayım

Ben artık olsa da bitse modundayim ,15 haziran açıklanmadan önce 1 Haziran diye tahmin ediyorduk sinavi ,keşke öyle olsaydı ne güzel hafta sonu hem de bayramdan önce bitirmiş olacaktık diyorum .
Yeter artık çalıştıkları gerçi hala gecmis sınavları çözmedim ama olsun bitseydi keşke hafta sonu

Keşke keşke hepimiz için çok iyi olurdu saçma sapan bir düzenleme yapmışlar sahiden
Valla 2024 için 23 ve 22 karışımı demişti uzmanlar 22/23 ve 24 ü kesin çözdürün kalana vakit bulabilirseniz şimdide muhtemelen 24/22 ayarı olur diyorlar ama kimse bilemez tabi
2021 gerçekten Türkçe de ve matematik de zorlamış

Çocuklarımız hedeflerine ulaşsınlarda hangi yılın ki gibi olursa olsun
Bazısı 24 den bi tık zor olur diyor 15 gün ek süre verilmiş gibi olduğu için biraz olur deniyor ama bakalım görücez

Çocuklarımız hedeflerine ulaşsınlarda hangi yılın ki gibi olursa olsun
Bazısı 24 den bi tık zor olur diyor 15 gün ek süre verilmiş gibi olduğu için biraz olur deniyor ama bakalım görücez
Verdikleri ek süreyi küfür edeceğim artık gerginlikten yahu delirttiler biz anneleri Allah aşkına verdiler de ne oldu hoş geçen sene silindir sorusu müfredat dışı verilmiş aklı selim bir sınav yaparlar inş binlerce de birinci olmasın yüzdelik dilimler bu kez sıkışacak ayarında yapsınlar fikrimi sorarsan Ey MEB diyeyim

Ayy ileride lgs annelerine derim artık siz bizim zamanımızı görseydiniz meb haziranın ortalarında sınav yapmıştı ayy ne günlerdi neler neler yaşadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…