- 12 Nisan 2012
- 5.374
- 8.152
- 398
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #1.641
Bir sınava girsin. Sinav sonrasi hemen bakmak istemiyorum dedi ama iyi gecerse puanini hesaplar.İstanbulda daha sakin yerleri tercih edin bu sene ne olur bilemem ama biz okul iş ev üçgeni oluşturmuştuk 10 dakikalık lise ile bozulacak bu ama o boğulma hissi dönemseldir belki de…
Günaydın bu arada bizimkinin iki yazılısı var bugün geriye Türkçe fen kaldı bitse de artık kurtulsak modu
Şu balo yemeği burada yazılanlara gülmüştüm bizim de grupta sorunaileli ailesiz olsun diye epey uzak yer seçildi çocuğu bırakıp zaten dönmem beklerim git gel aynı olacak 8 öğretmeni gelecek aileyi istemiyorlar diyorlar çocuklara alın siz bakın gibi öğretmenlere teslim ediyoruz zaten yemek organizasyonun da ne kadar eğlenilir ki zaten zor ikna etmiştim çocuğu 12 sine piknik koymuşlar anne sınavdan önce istemiyorum dedi çok şaşırttı yavrum kıvama gelmiş
Dün de genel sınavlar dan konuşuyoruz diye yazıyorum iyi bir fen hocamız var birkaç kez konuştuğumuz skuzucuya bir sorusu hatalı yazdım önüne de MEB kitabını koydum attım dedi cevap bizdeki MEB kitabında böyle demişler
Kaç MEB kitabı var acaba
İki gün gidip geleceğiz odamıza kimse girmez deneme çöz diyeceğim MEB de bizim 18/19/20 çözülecek çok sıkı tempo olmadan tamamen bırakmazsa ona da iyi gelebilir geçen ramazan dan bu yana görmedi babaanne ve dedesini seviyor oğlum köyü de
İki gün gidip geleceğiz odamıza kimse girmez deneme çöz diyeceğim MEB de bizim 18/19/20 çözülecek çok sıkı tempo olmadan tamamen bırakmazsa ona da iyi gelebilir geçen sene ki ramazan dan bu yana görmedi babaanne ve dedesini seviyor oğlum köyü de
İki gün gidip geleceğiz odamıza kimse girmez ayrı bizim eltilerle herkesin odası deneme çöz diyeceğim MEB de bizim 18/19/20 çözülecek çok sıkı tempo olmadan tamamen bırakmazsa ona da iyi gelebilir geçen sene ki ramazan dan bu yana görmedi babaanne ve dedesini seviyor oğlum köyü de
İki gün gidip geleceğiz odamıza kimse girmez kapıyı kilitle de derim ay mecbur kaldım deneme çöz diyeceğim MEB de bizim 18/19/20 çözülecek çok sıkı tempo olmadan tamamen bırakmazsa ona da iyi gelebilir geçen sene ki ramazan dan bu yana görmedi babaanne ve dedesini seviyor oğlum köyü de
biz bazılarını süre tutup evde çözüyoruz. sonra teslim ediyoruz. vakit kaybı ve yorgunluk oluyor git gel. birde çakışma oluyor bu durumda da farklı bir günde alıyorlar bizi sınava.Bizim ozdebir de girilmemiş daha sitesine ,yarin olur diye umut ediyorum .
Nihayet kitapçığı alabildik şükür güzel kapattı.
Okulda son sınavlar yarin ama sonra deneme olacaklar denemeye girer gelirim diyor .Yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz, bende bir yorgunluk ki anlatamam elim ayağım kalkmıyor bir işe hep yorgunum hep .Dershane ve okul denemeleri çakısaxak önümüzdeki hafta birini tercih edecek mecbur.
Hafta sonu da fenomen ve Sinan Kuzucuya girecek .
Bugun de hem okulda hem dershanede deneme vardi .Hep yorulduk emeklerimizin karşılığını fazlasıyla alalim insallah
Bende şimdi bıraktım zihin açıklığı versin Allah çocuklarımıza bizim ki dini batırmış çalışma fırsatı olmadı bugün fen ben son sanarken pazartesi birde Türkçe varmışbiz bazılarını süre tutup evde çözüyoruz. sonra teslim ediyoruz. vakit kaybı ve yorgunluk oluyor git gel. birde çakışma oluyor bu durumda da farklı bir günde alıyorlar bizi sınava.
yazılı sınavlarda bugün tamamlanıyor hiç çalışmadık inşallah batırmaz.
Etkileniyor mu sonuçtan yada yanlışlara bakalım diyor mu etkilenmiyorsa girsin bizim de pazar kuzucu elimize sınav yeri belgesi çıkarmışlar okulda girecekler ortam değişikliği bakalım heyecan yapacak mı yada tam tersi dikkat sağlayacak mı onu görmüş olacağız kurslara da bişi kalmadı süreleri Salı çarşamba bize kamp koymuşlar bayram sonrası da Salı çarşamba perşembe son deneme kampı genel branş perşembe sona eriyor cuma cumartesi dinlenme pazar sınav ay bişi kalmamışYarın bizimde son yazılı bitecek çok şükür ama hafta sonu s.kuzucu var keşke ertelese dershane. bu hafta yazılı ağılıklı çalıştı şimdi denemeden düşük alırsa modu düşecek diye endişeliyim yarın bi ileticem düşüncemi koç a bakalım ne dicek
yazılı gerginliği daha çok bende ne yazık ki çocuk umursamadığı için. Sonuçlar iyi olsa da en azından iyi kurtulduk, diyebilsek. Pazartesine kalması kötü olmuş. Birde bu sınavların konuşma dinlemeleri de olduğu için epey bir vakit gidiyor okulda.Bende şimdi bıraktım zihin açıklığı versin Allah çocuklarımıza bizim ki dini batırmış çalışma fırsatı olmadı bugün fen ben son sanarken pazartesi birde Türkçe varmış
Gözünüz aydın sizin en azından yazılı gerginliği çıkmış arada
Onu unuttum birde o var dimi İng ve Türkçe de aynı gün yaparlar umarım onları dayazılı gerginliği daha çok bende ne yazık ki çocuk umursamadığı için. Sonuçlar iyi olsa da en azından iyi kurtulduk, diyebilsek. Pazartesine kalması kötü olmuş. Birde bu sınavların konuşma dinlemeleri de olduğu için epey bir vakit gidiyor okulda.
Sabah dedim konuşalım istersen atarlandı ben girecem diye oysa ki sadece bi fikirdi ay bu çağların deli halleri ne desek sinirleniyorEtkileniyor mu sonuçtan yada yanlışlara bakalım diyor mu etkilenmiyorsa girsin bizim de pazar kuzucu elimize sınav yeri belgesi çıkarmışlar okulda girecekler ortam değişikliği bakalım heyecan yapacak mı yada tam tersi dikkat sağlayacak mı onu görmüş olacağız kurslara da bişi kalmadı süreleri Salı çarşamba bize kamp koymuşlar bayram sonrası da Salı çarşamba perşembe son deneme kampı genel branş perşembe sona eriyor cuma cumartesi dinlenme pazar sınav ay bişi kalmamış
Kaç aydır beklediğimiz gün ama sanki hiç hazır değilmiş gibi geliyor bizim sonuç dua ediyorum tam sürpriz olacak gibi
Keşke keşke hepimiz için çok iyi olurdu saçma sapan bir düzenleme yapmışlar sahidenBen artık olsa da bitse modundayim ,15 haziran açıklanmadan önce 1 Haziran diye tahmin ediyorduk sinavi ,keşke öyle olsaydı ne güzel hafta sonu hem de bayramdan önce bitirmiş olacaktık diyorum .
Yeter artık çalıştıkları gerçi hala gecmis sınavları çözmedim ama olsun bitseydi keşke hafta sonu
Verdikleri ek süreyi küfür edeceğimÇocuklarımız hedeflerine ulaşsınlarda hangi yılın ki gibi olursa olsun
Bazısı 24 den bi tık zor olur diyor 15 gün ek süre verilmiş gibi olduğu için biraz olur deniyor ama bakalım görücez
Ayy ileride lgs annelerine derim artık siz bizim zamanımızı görseydiniz meb haziranın ortalarında sınav yapmıştı ayy ne günlerdi neler neler yaşadıkVerdikleri ek süreyi küfür edeceğimartık gerginlikten yahu delirttiler biz anneleri Allah aşkına verdiler de ne oldu hoş geçen sene silindir sorusu müfredat dışı verilmiş aklı selim bir sınav yaparlar inş binlerce de birinci olmasın yüzdelik dilimler bu kez sıkışacak ayarında yapsınlar fikrimi sorarsan Ey MEB diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?