- 7 Nisan 2016
- 1.252
- 2.270
- 133
- 43
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #1.661
Bizim ikincilere kadar inş bu sistem yok olurSeneye okul 26 haziranda kapanacak ,muhtemelen Lgs bu yıldan da geç olacak .26 hazirana kadar okulda öğrenci tutabilmek de çok çok zor ,gittikçe saçma bir hal alıyor bu okul ,tatil ,sinav işleri
Bizimkiler branş deneme yaptı kurs sabah bizim kuzucu lise de girecekler 6 deneme kaldı kurs hafta içi yapacakNasılsıniz arkadaşlar?Sinan Kuzucu ya giren oldu mu ?Bugun Fenomendi bizim uarin sabah Kuzucu .
2 hafta kaldı önümüzdeki hafta sonu da bayram deneme olmaz .Sonraki pazar da asıl sınav çok heyecanlı
Iyiyiz cok sukurNasılsıniz arkadaşlar?Sinan Kuzucu ya giren oldu mu ?Bugun Fenomendi bizim uarin sabah Kuzucu .
2 hafta kaldı önümüzdeki hafta sonu da bayram deneme olmaz .Sonraki pazar da asıl sınav çok heyecanlı
Kuzucuya mı girdi zormuymuş. Oğlum da girdi inşallah güzel geçer moral olurBizim ilk oturum bitti çocuklar ne zordu diyor ama benim ergen sınıfta beynini dinlendirecekmiş çıkmadı dışarı sınav simülasyonu diye ben sormadım nasıl geçiyor diyeherkes kafayı sıyırmış gerçekten hayırlısıyla süreç bitsin
Mental sağlığım hiç iyi değil valla,şuan sinan kuzucu sınavında kızım,arada çıkmış zorlandım demiş babasına,bir önceki sinan kuzucuda 471 aldı ilk defa böyle bir puan gördük ama yüzdelik dilim 11 ,demekki herkes iyi yapmış,inannın hiç umudum kalmadı,hakkımızda hayırlısı bakalım,Nasılsıniz arkadaşlar?Sinan Kuzucu ya giren oldu mu ?Bugun Fenomendi bizim uarin sabah Kuzucu .
Umutsuzluk şeytandandır. Siz duanızı edin çocuğunuzda çalışıyorsa Rabbim en güzelini nasip etsin.Mental sağlığım hiç iyi değil valla,şuan sinan kuzucu sınavında kızım,arada çıkmış zorlandım demiş babasına,bir önceki sinan kuzucuda 471 aldı ilk defa böyle bir puan gördük ama yüzdelik dilim 11 ,demekki herkes iyi yapmış,inannın hiç umudum kalmadı,hakkımızda hayırlısı bakalım,
Benimki onda da çıkmaz sanırım eşimle rehberlikçi onu aramış gezmiş kolonun arkasına kafayı koymuş sırayaSormamak lazımmış zaten en iyisini yapmış yavrum
Sinav günü de görüşme konuşma imkanımız olur sa iyi misin oğlum ,seni seviyorum bitti gitti .
inşallah canım evet bizimkiler bir lise de girdiler anne bu kez fen de Show yapmamış dedi Sinan kuzucuyaKuzucuya mı girdi zormuymuş. Oğlum da girdi inşallah güzel geçer moral olur
Ya lütfen takılmayın yüzdelik dilime sorular tiktok da havada uçuşuyor Özdebir de Sinan kuzucu da bugün beklerken dershane müdürü de rehber öğretmen de vardı 500 çeken çocukları biz dikkate almıyoruz çünkü kimin tiktok kullandığını sorularını aldığını çok iyi biliyoruz hatta bu sınavıda önemsemeyin gerçek sınav ortamı görsünler dedi MEB den başka bilecek yok tabi ama bu sene feni geçen sene ki mahkeme olaylarından çok zorlamazlar gibi de konuşulduMental sağlığım hiç iyi değil valla,şuan sinan kuzucu sınavında kızım,arada çıkmış zorlandım demiş babasına,bir önceki sinan kuzucuda 471 aldı ilk defa böyle bir puan gördük ama yüzdelik dilim 11 ,demekki herkes iyi yapmış,inannın hiç umudum kalmadı,hakkımızda hayırlısı bakalım,
Oğlum sakın bakma diyro da sonuçları görürsem paylaşırım2024 zorluğunda dediler ama bakalım
Çok güzel yazmışsınız bu çocuklar 13 yaşında ve bir senedir bazılarımız daha erken bir yol çiziyoruz bitsin nasipte varsa her şekilde yolunu bulacaklardır bu kadar yükü hiç birimiz sırtlanmadı bence o yaşlarda üniversite sınavına hazırlar gibi bunları hazırladık maşallah her birine yine uyum sağladılar artık tevekküle geçme zamanı son iki hafta çözecekler denemelerini son tekrarlarUmutsuz olma,sınava giren zaten sinavi önemseyen kitle ,cevap anahtarı dolaşmış da diyorlar ,sıralamayı bosverin ,yanlış yaptığı sorulara baksin geçsin. Gercek sınavda bu puana bu sıralama olmaz .
Kötü geçse de yapacak bir şey yok ,bunlar hep gerçek sınava hazırlık. Gerçek sınav da ne kadar çalışırsa çalışsın, ne kadar iyi olursa olsun ,sinav anına bağlı. Biraz da nasip kısmet ...
Simdiden karalar bağlamaya gerek yok annesi ,ben inanıyorum bizimkilerin en iyisi Lgs olacak inşallah.
Olmazsa da xanlari sağ olsun elbet bir yolu bulunur .
Çok teşekkürlerUmutsuz olma,sınava giren zaten sinavi önemseyen kitle ,cevap anahtarı dolaşmış da diyorlar ,sıralamayı bosverin ,yanlış yaptığı sorulara baksin geçsin. Gercek sınavda bu puana bu sıralama olmaz .
Kötü geçse de yapacak bir şey yok ,bunlar hep gerçek sınava hazırlık. Gerçek sınav da ne kadar çalışırsa çalışsın, ne kadar iyi olursa olsun ,sinav anına bağlı. Biraz da nasip kısmet ...
Simdiden karalar bağlamaya gerek yok annesi ,ben inanıyorum bizimkilerin en iyisi Lgs olacak inşallah.
çok teşekkürler,içimi ferahlattınız ,aynen biz elimizden geleni yapıyoruz,allah gönüllerine göre versin,emeklerinin karşılığını alılar inşallahUmutsuz olma,sınava giren zaten sinavi önemseyen kitle ,cevap anahtarı dolaşmış da diyorlar ,sıralamayı bosverin ,yanlış yaptığı sorulara baksin geçsin. Gercek sınavda bu puana bu sıralama olmaz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?