2025 LGS Anneleri

Beşiktaş Anadolu uzak mı
Hiç baktınız mı
Çok güzel yeri
Çekmeköydeyiz biz bulunduğumuz yerde bir 450 lik proje okul vardı tavanı o olan onu da listeden çıkarmış MEB bu sene
Kadıköy Üsküdar Ataşehir üçgeninde baktık tabi Bizim bakmamız istememizle olmuyor
şu iki aylık süreçte hızlandırma açtılar gönderin orada daha disiplin sağlarım dedi onda da gaza gelmezse bilemiyorum 🤷‍♀️ tek emin olduğumuz bu okulun lisesine gitmeyeceğim emeklerinize yazık dedi kayıt görüşmesine bile gitmedik

Çekmeköydeyiz biz bulunduğumuz yerde bir 450 lik proje okul vardı tavanı o olan onu da listeden çıkarmış MEB bu sene
Kadıköy Üsküdar Ataşehir üçgeninde baktık tabi Bizim bakmamız istememizle olmuyor
şu iki aylık süreçte hızlandırma açtılar gönderin orada daha disiplin sağlarım dedi onda da gaza gelmezse bilemiyorum 🤷‍♀️ tek emin olduğumuz bu okulun lisesine gitmeyeceğim emeklerinize yazık dedi kayıt görüşmesine bile gitmedik
İstanbul’u pek bilmiyorum. Umarım istediği yer gelir 🙏

Uzaklığı çok dert etmeyin
Oğlumun okuluna istanbulun her ilçesinden gelen var
Zor oluyor illaki ama güzel bir okul olursa uzak diye vazgeçmeyin
İnşallah gönlünüze göre olur

Ben de taşınırız diye düşünmüştüm
Taşındık ama okula daha uzak bir yere
Direk otobüsle gidihor ama uzun sürüyor
Neyse bu seneyi bitti kabul ediyorum
Kaldı 4 sene
Şu anki okulu eve 13 km. Bundan daha uzak mesafe pek düşünmüyorum ama olabilir de. Kısmet

Uzaklık fazla olursa ben taşınmayı planladım . Oturacağım semt bile belli değil . Kaos
Oğlumun okulunda bingöl den filan gelenler var onlar yurtta kalıyor
Anlattıklarına göre çok memnunlar
Okul istanbul gezileri de düzenliyor
Hep gezmedeler hafta sonu
İstanbulda yaşayan bizden daha çok yer gördüler

Oğlumun okulunda bingöl den filan gelenler var onlar yurtta kalıyor
Anlattıklarına göre çok memnunlar
Okul istanbul gezileri de düzenliyor
Hep gezmedeler hafta sonu
İstanbulda yaşayan bizden daha çok yer gördüler
İşte korkum o ya. Ankara İstanbul favori şehirler. Tüm ülke yazıyor . Küçük iller şanslı bir nebze

İşte korkum o ya. Ankara İstanbul favori şehirler. Tüm ülke yazıyor . Küçük iller şanslı bir nebze
Evet ama yine de içini ferah tut
Bakarsın uzak diye de düşünüp göndermeyenler olabilir
Sorular zor olunca da yüzdelikler düşüyor
Bazen her şey şans işi
Haklarında en güzeli olsun

İlber Ortaylı Vehbi koç vs nin mezun olduğu Atatürk lisesi var . 462 puanlı aşağı yukarı.hazırlığı var yoksa harika olacaktı

Biz Ankaradayız ama dershane denemeleri hep istambulda okul öneriyor . Puanı biraz düşünce Kartal imam hatip önerdiği de oldu

Böyle mesela hep . Bu okullar nerede nasıl fikrimiz yok

Eklentiler

• IMG_8679.webp
    IMG_8679.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 57
Back
X